Jovana brakocevic udaja - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 24.12.2018.

Zabava










Click here: Jovana brakocevic udaja






Zajedničkim snagama smo osvojili šampionat, Kup i Super kup Turske, kasnije postali pobednici Lige šampiona, a na početku nove sezone i zvanično najbolji klub na zemljinoj kugli. Jovana je u vezi sa italijanom već šest godina, a venčanicu koju je danas nosila je specijalno izabrala u Instambulu. There she was voted MVP of the tournament.





Reč je o kreaciji čuvenog Zuhara Murada, koji je ujedno i omiljeni kreator brojnih holivudskih zvezda poput Dženifer Lopez, Eve Longorije i mnogih drugih. Nakon što se na jesen prošle godine vratila sa Evropskog prvenstva, srpsku lepoticu Marčelo je iznenadio vereničkim prstenom na aerodromu gde su iz Minhena čekali let za Beograd.





Udala se Jovana Brakočević - Klub 2004-2007 2007-2010 2010-2011 2011-2012 2012-danas Uspesi i medalje Osvojene medalje Prvo veliko takmičenje na kojem je nastupala za seniorsku reprezentaciju je bilo svetsko prvenstvo u Japanu 2006.





Jovana Brakočević 26 i njen izabranik Marčelo Kancijan 38 , posle šestogodišnje veze, danas će se venčati u Beogradu. Lepoj odbojkašici kuma će biti cimerka i koleginica iz reprezentacije Srbije Suzana Ćebić. Ona dodaje da će venčanje biti građansko, uz matičara koji će doći u restoran, a crkveno venčanje će izostati. Nismo imali neke velike planove, svadba će biti skromna, doći će nama dragi ljudi… Zapravo, to će biti proslava za našu dušu — dodaje Jovana. Jovana kaže da je lako našla venčanicu. Odlučila se za model kreatora Zuhara Murada, čije haljine nose zvezde poput Eve Longorije, Dženifer Lopez, Maraje Keri, Blejk Lajvli, Majli Sajrus… — Venčanicu sam odmah našla u Istanbulu, dok je trajala sezona. Ništa nije trebalo da se prepravlja, oduzima, samo sam je probala i baš je bilo onako kako kažu da se u haljinu zaljubiš na prvi pogled. Nisam u onom fazonu princeze, biće malo šminke, frizura i to je to. Budući mladenci su nedavno bili na putovanju u Severnoj Americi, a posle svadbe odlaze na još duži i lepši put. Ići ćemo na medeni mesec na Maldive — otkrila nam je Jovana. Inače, nju je šarmantni biznismen, nekadašnji igrač odbojke na pesku i skvoša, zaprosio jesenas, kada se ekipa Srbije vraćala sa Evropskog prvenstva. Prosidba se odigrala na aerodromu u Minhenu, a najbolja igračica Evrope je ostala bez teksta iako je znala da će se njihova veza završiti brakom. Jovana će od jeseni igrati u Azerbejdžanu, biće deo novog drim tima Azeriola, a s njom ide i Marčelo, koji se sada bavi privatnim biznisom.



Interview with Jovana Brakocevic before the departure to Russia
Na održanom u i sa osvojila je zlatnu medalju i proglašena za najkorisniju igračicu prvenstva. Mnogo se volimo i to je sasvim razumljivo. Mladenci su u restoran stigli nešto pre 16 časova, nakon čega su prvo šetali po Kalemegdanu i pozirali fotografu, a zatim su se uputili u lokal gde su po srpskim običajima dočekivali goste sa kojima su odlučili da podele ovaj naradosniji dan. Svadbena ceremonija upriličena je u restoranu na Kalemegdanu, gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, pred odabranim krugom prijatelja. Pričali smo mi o tome i ranije, ali mislim da nikad nisam bila nespremnija za to pitanje.

[Sex upoznavanje gay| Ljubav preko SKYPE|Bracni oglasi crna gora]






Oznake: zabava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.