< veljača, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             

Svibanj 2010 (2)
Travanj 2010 (6)
Ožujak 2010 (1)
Veljača 2010 (7)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Nastupi i pojavljivanja:
17.4. - Županja koncert
18.4. - Premijera spota 'Kopija' na Red Carpetu poslije 24 h (odgođeno zbog Dana Žalosti!)


Lana Jurčević - Službeni blog
Lana Jurčević - Službeni Facebook
Lana Jurčević-fan


Dodajte nas i Lanu, te pretražite njen Bloger.hr! :-))

Biography:

Rodno ime Lana Jurčević
Rođen/a 7. studenog 1984.
Mjesto rođenja Flag of Croatia.svg Zagreb
Žanr/ovi pop
Zanimanje pjevačica
Djelatno razdoblje 2003.


Životopis:

Pjevanjem se bavi od djetinjstva, a na hrvatsku estradu stupila
je 2003. godine kada je objavila i svoj prvi album Lana. Godine 2004.
je nastupila na hrvatskom radijskom festivalu s pjesmom "Odlaziš".


Do sada je izdala tri albuma. Nastupala je na HRT-ovom
plesnom šouu Ples sa zvijezdama 2007. godine te je zauzela drugo mjesto iza kolege
pjevača Luke Nižetića. Lana je studentica novinarstva na fakultetu političkih
znanosti Zagreb. Na 10. hrvatskom radijskom festivalu osvojila je prvo mjesto sa
pjesmom Prava ljubav (duet sa Lukom Nižetićem).


Privatni život

Bila je 7 godina u vezi sa Ivanom Todorićem. Nakon prekida,
živi sama u Zagrebu, radi i studira.

Ime i prezime: Lana Jurčević
Roditelji: Rastavljeni Esma i Damir
Horoskopski znak: Škorpion
Boja očiju i kose: smeđe, smeđa
Auto: Fiat, Bravo
Ljubav: neudana, slobodna
Omiljeno godišnje doba: Ljeto
Kućni ljubimci: pas Moo
Najdraži predmet u školi: Glazbeni
Hobi: Pjevanje
Najdraža boja: Zlatna
Najdraži film: Mala Miss Amerike
Najdraža knjiga: Svjesnost, Anthonya de Mello
Njadraže piće: Sok od bazge
Najdraži pjevač: George Michel
Fakultet: Fakultet Političkih znanosti
Smjer: Novinarstvo
Najdraža poslovica: Možeš ako misliš da možeš!
Cilj u životu: Biti sretna!
Savjet: Nikada ne odustajte od svojih ciljeva, budite uporni. I
kada vam je najteže vjerujte, glazbom se može sve riješiti!


subota, 13.02.2010.

Novi dečko Lane Jurčević je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković?

Lana i Ljubo navodno se druže već neko vrijeme te su nekoliko puta viđeni u istom društvu, iako nikada sami. Međutim, za jednog grupnog izlaska u Kaptol centru pjevačica se odvezla u odvjetnikovom automobilu, ali bez njega.

Image and video hosting by TinyPic



Nakon što je Ljubo Pavasović Visković, bivši dečko ubijene Ivane Hodak, u kasnim noćnim satima posudio svoj automobil Lani Jurčević, kako pišu neki domaći mediji, krenula su nagađanja da su ugledni odvjetnik i pjevačica novi ljubavni par.

Naime, Lana i Ljubo navodno se druže već neko vrijeme te su nekoliko puta viđeni u istom društvu, iako nikada sami. Međutim, za jednog grupnog izlaska u Kaptol centru pjevačica se odvezla u odvjetnikovom automobilu, ali bez njega. Pavasović Visković s ostatkom društva ostao se zabavljati do ranih jutarnjih sati, nakon čega je navodno, kući otišao taksijem.

Glavni akteri moguće nove ljubavi nisu htjeli ništa komentirati, rekavši kako im ne pada na pamet komentirati takve navode.

Ljubavni život mlade Lane medijima je uvijek bio zanimljiviji od njezine glazbene karijere. Nekoliko godina je bila u vezi s najmlađim sinom Ivice Todorića, Ivanom, a kada je ta ljubav pukla pjevačicu se povezivalo s kolegom Lukom Nižetićem. Posljednji mladić kojeg je zavela bio je srednjoškolac Jan Jerić, no ta je veza trajala kratko.



|Komentiraj. 3|

Lana Jurčević nam na predstavljanju noviteta u beauty centru Bambina nije htjela previše otkriti o svom ljubavnom životu, ali se na upit je li opet s Filipom Brkićem samo zagonetno nasmijala


U beauty salonu Bambina okupili su se poznati pjevači, glumci, voditeljice i manekenke kako bi prisustvovali predstavljanju noviteta za uljepšavanje žena i muškaraca na bazi nove tehnologije. Hana Tabaković, djevojka nogometaša Jerka Leke Iva Šarić, Sonja Kovač, Tončica Čeljuska i Lana Jurčević samo su neke od poznatih dama koje su došle pogledati što se novo nudi u centru za uljepšavanje. Pjevačica Lana Jurčević pohvalila nam se da u salon Bambina često dolazi, a tretmane je preporučila mami i prijateljicama.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


'Surađujem sa salonom Bambina zato što imaju fenomenalno kvalitetne, pa čak i čudotvorne aparate, u što smo se uvjerile ja i moja mama koju sam ovdje dovela. Nije dovoljno samo ići na tretmane, naravno, mora se paziti na prehranu i redovito vježbati', rekla nam je Lana. Nedavno je bila na Sljemenu gdje su poznate dame skijale i sa strane im davala podršku sa svojim mopsom Moom. Lana je nedavno izjavila da psiću često kaže 'dođi mami' te se izjadala kako je ljudi tada znaju čudno pogledati, no nije ju briga jer je on trenutno njezina najveća ljubav.'Još nisam iskusila kako je imati dijete, ali glavno je da ja i Mo imamo tu ljubav koju čuvamo i dijelimo, a u nedostatku ostalog i to je dobro', pojadala se pjevačica, a na upit je li se opet vratila sportskom novinaru Filipu Brkiću samo se zagonetno nasmiješila. 'Ja sam rekla sve po tom pitanju i ne bih se na to vraćala', rekla je Lana, koja je nedavno prekinula vezu s maturantom Janom Jerićem zbog razlike u životnim okolnostima i godinama. Prije nekoliko dana objavljeno je da je Lana u narodnjačkom klubu Diamond pjevala narodnjake, a ona nam je kazala da je to napravila isključivo na nagovor društva. Bila je riječ o pjesmi Sanje Đorđević 'Crveni lak'. 'Otpjevala sam tu pjesmu prije dvije godine, a kako moj socijalni i noćni život nije pretjerano bogat, pa su tako rijetke situacije da ja izađem van. Jednostavno sam na nagovor društva to napravila. Nisam baš otrčala to odraditi, ali, eto, nagovorili su me', zaključila je pjevačica. IZVOR: tportal



|Komentiraj. 0|

Lana u narodnjačkom klubu na nagovor publike otpjevala "Crveni lak"

LANA JURČEVIĆ u petak navečer pojavila se u narodnjačkom klubu Diamond gdje se zajedno s društvom zabavljala do ranih jutarnjih sati. Iako inače nije viđeni gosti na narodnjacima, Lana se, kako doznajemo, dobro zabavljala u Diamondu te je čak, na nagovor publike, uzela mikrofon u ruke i otpjevala pjesmu "Ti zaplakat ćeš na mojoj strani jastuka", nekima poznatiju kao "Crveni lak", narodnjačke pjevačice Sanje Đorđević. "Sve u svrhu dobre zabave" "Dobre vijesti brzo se šire", kroz smijeh nam je rekao Lanin menadžer. "Najinteresantnija činjenica je ta da je 'Crveni lak' gotovo identična jednoj francuskoj R'n'B pjesmi. Kako god, znam da Lana nema problem s tim je li riječ o soulu, funku ili narodnjaku. Sve u svrhu dobre zabave", rekao nam je Hani Taher. Ipak, čini se kako ovo nije prvi put da Lana pjeva spomenutu pjesmu već ju je otpjevala na nekoliko svojih koncerata, među kojima je i onaj u The Bestu kada je publika, baš kao i u petak, iz sveg glasa pjevala zajedno s lijepom pjevačicom. Osim što je dokazala kako joj istočnjački melos, leži baš kao i sve ostale pjesme koja pjeva, njezina publika pokazala je koliko su zapravo narodnjaci ušli u svaku poru današnjeg društva.



|Komentiraj. 0|

ponedjeljak, 08.02.2010.

Intervju tjedna 2010

VIŠE od svih riječi mlada pjevačica Lana Jurčević dala je intervju. Postavili smo nekoliko pitanja. Uživajte u sljedećem intervju:
Zima je, kako se oblačite?
-Uh. Fakat teško pitanje. Hm. Ja sam obično zimogrozna tako da.. Već po samoj riječi znate šta oblačim. Hlače, ispod hlača tajice, ispod tajica debele štramplice. Uff. Nekad se znam ugrijat.
Jeste li u vezi?
-Jesam, ali ima ali, to je počelo od 7 mjeseca. Ove godine upoznala sam prekrasnog čovjeka Dejana preko facebooka. Zaista drag čovjek, jako ga volim. Sve mi je na svijetu. Volim ga i ne mogu prestati misliti na njega. Ne znam kako mogu živjet.
Ohoho... Pa neka vam je sa srećom. Je li ozbiljna veza?
-Je, jako ozbiljna.
Razmišljate li o majčinstvu?
-Nećeš vjerovati, ali da. Razmišljam otkako sam upoznala Dejana. Moju ljubav prekrasnu.
Volite li se skijati?
-Obožavam. Jednako kao i rođendane, Božić..
Volite li Dejana kao čovjeka ili kao ljubav svoga života?
-Kao ljubav svoga života naravno. On je prekrasno biće. Volim ga.
Koliko ima godina, naravno, ako se smije znati?
-Ima 31 godinu.. Dejane zapamtila sam..
(Lana se lijepo i slatko zasmije i počela je pričati o njemu)
Zna li on koliko ga volite ili još uvijek krijete to od njega?
-On zna koliko ga ja volim. To je život moj. Dejane obožavam te.
Koliko bi htjeli imati djece?
-Dvoje, definitivno.
Je li vam teško sa djecom?
-Ne nikako! Obožavam djecu, jednostavno da nema njih, ne bi bilo ni mene!
Zadnje pitanje..
Da li je ta veza sa Dejanom samo privremena?

-Ne, definitivno ne. Fakat ga volim i ne znam šta bi da nema njega!

Image and video hosting by TinyPic



|Komentiraj. 0|

subota, 06.02.2010.

Lana Jurčević: A sada, rock!

Lana Jurčević mlada je pjevačica koja svojim izgledom, glasom i dominantnim stavom na pozornici malo koga ostavlja ravnodušnim. Umjetnica koja je već u tinejdžerskim danima počela s pjevanjem i nizanjem glazbenih uspjeha, danas je samostalna mlada žena koja zna što želi od života. Studentica novinarstva priznaje da uistinu voli biti zaljubljena, kao što pjeva u jed­nom od svojih hitova, a koje su male tajne zavidnog izgleda te 25-godišnjakinje, otkriva u intervjuu.

Prema vašem mišljenju, koji su faktori stila?
Stil je hrabrost da budeš drukčiji i da se usudiš usprotiviti onome što nameću zakoni mode.
Biste li za sebe rekli da imate stila?
Vjerujem da znam vizualno stvoriti nešto što je dopadljivo. No bez problema si dam oduška i dopustim si da ne budem opterećena svakim komadom odjeće na sebi. Nedajbože da se pret­vo­rim u nekog tko je od jutra do mraka dotjeran.
Koju osobu smatrate ikonom stila?
Bez razmišljanja, Coco Chanel. Kad sam pogledala film o njoj, shvatila sam koliko me fascinira njezin lik, svjetonazori i način na koji je kreirala. Bila je doista hrabra. Mala žena s velikim idejama. Njezina ideja uvođenja hlača za žene pokrenula je eru emancipacije.
Image and video hosting by TinyPic

Vjerujete li isključivo svom modnom ukusu ili surađujete sa stilistima?
Ponekad se i pogrešno odjevene možemo osjećati bolje nego u školski osmišljenim kombi­nacijama. Nije upitno vjerujem li sebi, ali ipak, zbog posla kojim se bavim, dobrim stilistima treba dati da rade svoj posao.
U nekoliko sam navrata pročitala da se smatrate jako samokritičnom osobom. Mislite li tako i kad je o odjevnim kombinacijama riječ?
Da. Primjerice, ono što sam odjenula prije pet dana, više ne bih ni iskombi­nirala na sličan način. To varira iz dana u dan i ovisi o tome je li me nešto u međuvremenu inspiriralo.
Posljednjih godina trendovi diktiraju relativno oskudne modne varijante. Što mislite, koja je granica između seksepila i vulgarnosti?
Vulgarnost je isplativija ako netko želi nasilno privući pozornost, ali umjerenost je to što je privlačno i dugoročno zanimljivije.
Image and video hosting by TinyPic

Što odijevate kada se osjećate ženstveno?
Što se jednostavnije odjenem, to se ljepše i čišće osjećam. Bez pretjeranih detalja i boja.
A kada želite zavesti?
Trenirku.
Što ženu čini lijepom?
Vedrina, osmijeh, miris, a ako još zna istak­nuti sve ono lijepo na sebi – to je to.
Image and video hosting by TinyPic

Vaš omiljeni odjevni predmet?
Jakna. Imam ih tridesetak. Jako sam slaba na njih. Što sam starija, vidim da me počinju hvatati tipične ženske slabosti. Nažalost, imam i nekoliko komada odjeće koje nisam nijednom odjenula i nadam se da ipak neće postati netak­nuti muzejski primjerci.
Volite li se dotjerivati?
Volim se osjećati dobro. Ako to znači dotjeri­vati se, onda je odgovor – da.
Koliko vremena izdvajate za njegu lica i tijela?
Zahvaljujući genima i načinu života koji vodim, nema potrebe za većim intervencijama. Već se godinama prepuštam u stručne ruke kozmetičarki iz salona Silueta u Dubravi, gdje me masaže i ostali tretmani doista opuštaju. A kada je riječ o preparatima za njegu lica i tijela, Dior je moj prvi i jedini izbor.


Za snimanje spota promijenili ste cjelokupan imidž i na trenutak postali plavuša. Razmiš­lja­te li o takvoj promjeni i u privatnom životu?
Svaku ženu ponekad obuzme neki nemir pa poželi eksperimentirati sa svojim izgledom. Crnke bi željele biti plavuše, a one s valovitom ko­som željele bi imati ravnu kosu… Ni­­­kada nismo zadovoljne do kraja, što je zapravo u redu jer takve promjene i začine naš život.
Kako održavate figuru?
Nedavno sam slučajno završila u salonu Bambina u kojem imaju aparat koji topi masno tkivo i odmah zateže kožu. Uz sport, nema boljeg poticaja od tog.
Koliko ste novca spremni izdvojiti za krpice koje vam se sviđaju?
U posljednje sam si vrijeme doista dala odu­ška. Trenutačno se trudim stati na loptu jer bi moja kupnja preko interneta lako moglo prerasti u ovisnost. Zamislite virtualnu trgovinu na tisuće četvornih metara, u kojoj kupujete, a ne umarate se. Nema hoda­nja, čekanja na blagajni, nema gužve, sve vam je pregledno. Gdje ćeš bolje? Ili bolje rečeno – gdje ćeš gore?

Koji su modni dizajneri ili modne kuće vaši favoriti i zašto?
Alexander Wang, Balmain, sviđa mi se i Phi, a tu su i neizostavni Topshop i Miss Selfridge.
Pratite li hrvatski dizajn? Možete li izdvojiti nekoga tko vas oduševljava?
Smatram da je A’marie iznimno profinjena i uživam gledati njezine kolekcije. Također, ima nekoliko odličnih mladih dizajnera koji su potpu­no razigrani i zabavni. Zahva­lju­jući nekim lju­di­ma, modna se scena podigla na zavidnu razinu.
Približava se i zima. Kako se volite odijevati u to hladno doba?
Toplo. Ako treba i pidžamu ću ostaviti na sebi. Nevjerojatno sam zimogrozna.

Jeste li ove sezone kupili nove čizme?
Imam troje od Baldininija i uz njih pripadajuće torbe. Ljubičaste iznad koljena, bež niske i crne visoke, a sve su iznutra podstavljene krz­nom i uz to jako atraktivne. Mislim da dosad nisam imala nešto udobnije na nogama.



|Komentiraj. 3|

Lana Jurčević: A sada, rock!

Image and video hosting by TinyPic

Pripijene PVC hlače, čipka i zakovice osnovni su modni rekviziti seksi rokerice koju predstavlja Lana Jurčević

01. 12. 2009.


Za snimanje spota promijenili ste cjelokupan imidž i na trenutak postali plavuša. Razmiš­lja­te li o takvoj promjeni i u privatnom životu?
Svaku ženu ponekad obuzme neki nemir pa poželi eksperimentirati sa svojim izgledom. Crnke bi željele biti plavuše, a one s valovitom ko­som željele bi imati ravnu kosu… Ni­­­kada nismo zadovoljne do kraja, što je zapravo u redu jer takve promjene i začine naš život.
Kako održavate figuru?
Nedavno sam slučajno završila u salonu Bambina u kojem imaju aparat koji topi masno tkivo i odmah zateže kožu. Uz sport, nema boljeg poticaja od tog.
Koliko ste novca spremni izdvojiti za krpice koje vam se sviđaju?
U posljednje sam si vrijeme doista dala odu­ška. Trenutačno se trudim stati na loptu jer bi moja kupnja preko interneta lako moglo prerasti u ovisnost. Zamislite virtualnu trgovinu na tisuće četvornih metara, u kojoj kupujete, a ne umarate se. Nema hoda­nja, čekanja na blagajni, nema gužve, sve vam je pregledno. Gdje ćeš bolje? Ili bolje rečeno – gdje ćeš gore?



|Komentiraj. 0|

Lana i maleni bucmasti Moo bili na Sljemenu

VIŠE od stotinu rekreativnih skijašica danas ujutro je ukrstilo svoje štapove na Sljemenu, a među njima i nekolicina poznatih dama s društvene scene, i to na Damskom kupu u skijanju, amaterskom natjecanju koje polako prerasta u lijepu, zagrebačku tradiciju. Ondje su bile izrazito vesele Sandra Bagarić i Marina Tomčić, Đurđa Adlešić, Janica Kostelić, Nika Fleiss, a najviše se isticala Lana Jurčević, koja se na Sljemenu rano ujutro pojavila čila i nasmijana u društvu svojeg psića Moa.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Međutim, Lana se u skijanju nije okušala, jer, kako nam je ispričala, "užasno je zimogrozna". "Nisam baš neka skijašica, strašno sam zimogrozna i stalno se izvlačim od skijanja s prijateljima, ali sam ipak došla podržati skijašice jer mi je ova ideja super. Pokupila sam Moa i došla, iako vrijeme baš i nije obećavajuće", rekla nam je. Pohvalila nam se i da joj u životu cvatu ružice, ali ima li novu ljubav u životu, nije htjela otkriti. "Sve je super, pjevanje je odlično, i jako sam sretna i zadovoljna, ali to ne znači da imam nekoga u životu, nego jednostavno, sve je super", ispričala nam je Lana.



|Komentiraj. 0|

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.