veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

Dragi moji blogeri (i oni koji će to postati). Ovo je jedan običan fancy blog u kojemu će te uistinu naći svašta..jedini cilj je da se dobro nasmijete i uživate...pa izvolite:)

Linkovi

Tony
Matija
Nec
Plavi
Silvija
Marija
Karlić i Rajković
Gadura

AAwkward
NNeat
AAmbitious

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com


Counters
Counters

I am..

IME: Ana (inače me ne zovu, često dođem sama)
RAZRED: 8.c (4ever)
VOLIM: čokoladu, motore, adrenalin, život
NE VOLIM: glupe ljude, cajke, vjeronauk
ŽELJE:Želim napokon naučiti razliku izneđu č i ć, izači van na pošteno mjesto, biti zločesta djevojka, upisati poštenu školu, naučiti voziti snowboard
POZDRAVI: pozdravljam sve u studiju i režiji, i naravno, one koji me poznaju
SLUŠAM: RHCP, Linkin Park, Ramonse, Franz Ferdinand, Guns'n roses, Hladno pivo, Queen, R.E.M, U2, itd

PRAVILA

1.Ne iznosi svoje misljenje osim ako te neko nije pitao za njega.
2. Ne govori o svojim problemima drugom osim ako nisi siguran da zele da to cuju i slusaju.
3. Kada ste na tudjem teritoriju pokazite postovanje ili inace ne idite tamo.
4. Ako gost na vasem teritoriju vam ide na zivce budite okrutni i bez milosti.
5. Ne iskoristavaj seksualno osim ako ti nije dat znak.
6. Ne uzimaj ono sto ne pripada tebi osim ako to nije nekome teret i moli te da mu pomognes.
7. Priznaj snagu magije ako si je uspjesno koristio da bi ispunio neke svoje zelje ili potrebe. Ako budes poricao snagu magije nakon sto si imao uspjeha s njom, izgubit ces sve sto si postigao.
8. Ne zali se ni na sta sto se ne odnosi na tebe.
9. Ne ucini zlo djeci.
10. Ne ubijaj zivotinje osim ako si napadnut ili da bi prezivio zbog hrane.
11. Kada se kreces po otvorenom teritoriju, ne smetaj nikome. Ako ti neko smeta opomeni ga da prestane. Ako ne prestane, unisti ga.

nedjelja, 18.02.2007.

POZNANICI

Moj razred je stvarno super. Imamo ili same jedinice ili same petice, ništa više. Neki su tipični ljudi: umišljeni, sebični i prepotentni, dok ostali rasturaju!Miha, Tina, Ivana i Hrvojevička su najbolje od cura. Opičene ženske koje bi dale sve samo kao bi ti pomogle..a dečki su posebna priča! Neviju, Vedranu, Plavom, Juri, Furaču i Špolji stvarno skidam kapu jer su originalni i svaki je poseban na svoj način!!Dečki svaka vam čast, genijalni ste! Ima i onih koji su mi totalno jadni i glupi u razredu. Od cura tu je poseban kvartet koji si svašta umišlja i dopušta, ali neko im što prije treba pokazati na koji se način spušta na zemlju. Stvarno si daju oduška u izmišljanju i slaganju priča..umišljaju si da su najljepše i da su uspjele osvojiti največeg komada na školi koji je posebna priča za sebecool..a od dečkiju me živciraju one ružne svinje koje su si umislile da su face zato kaj se druže s XY osobama i izlaze na fancy mjesta te ruže do zore..a nemaju pojma o pojmu niti o tome kaj im pričaju iza leđa! Ahhh....Opisala bih jedan urnebesni događaj na koji je nasjeo moj frend NEC.smokin...a jadan...naime u petak smo imali blok sat Hrvatskog jezika, bili smo u školskoj knjižnici jer samo tamo ima televizije za gledati crtiće...svi smo se ugodno (koliko- toliko) smjestili i naravno, ko će drugi nego Nevio sjest u najveći, najdublji, najprašnjaviji kut...a kako po novome u mojoj školi stanuju jedni odvratni mali dlakavi glodavci domišljati domari odlučili su ih pohvatati na onaj stari način: izliti tri tone ljepila i na tu glazuru staviti komadić suhomesnatog proizvoda, a tu zamku su stavili baš u taj najveći, najdublji i najprašnjiviji kut u kojemu je sjedio, točnije na kojemu je sjedio - NEVIO!!! Osjetio on da mu nešto zapinje za majcu, i zamolio svog spretnog frenda Stefija da pogleda šta to je...Stef je crkavao od smijeha (kao i cijeli razred) kada smo skužili da je Nevio sjeo u zamku za miševe, zamislite Neviovu reakcijueeknoheadbangmadburninmadpuknucunamcorblabla... psovao je sve po spisku dok mu je Stefan pokušavao mu odljepiti taj karton s majce, još se i Stefan sav skeljio, a kako je spretan karton pun ljepila pao mu na tepih... Raska roflih je poslala da se idu oprat ruke, ali pravi cirkus bio je kad je Nevio kretao prema izlaznim vratima..da ste to vidjeli, majca mu se presijava od ljepila a na kraju majce s njaga visi komadić salamesmijehsmijehsmijehsmijeh čista pišurija!!!Ali najbolje od svega bila je Neviova reakcija kada mu je raska rekla da će tu majcu morati najvjerojatnije baciti headbangmadburninmadpuknucueekno e pa dragi Nevio mogao bi se ti profesionalnije baviti ovim poslom, to ti je zov prirode a ti za to imaš smisla....a i mogao bi tužiti školu zbog pretrpljene duševne i imovinske boli...ili još bolje, obrati se Primorcu pa češ za 20 godina dobiti novu jaknu i majcuwink pozd



| komentari (7) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.