Centar za ruski jezik i kulturu - Lijepe djevojke

ponedjeljak , 24.12.2018.

Kraft centar za strane jezike i kulturu Niš










Click here: Centar za ruski jezik i kulturu






U tjednu Maslenice tradicionalno se peku palačinke bliny. ŠPANSKI JEZIK Tinejdžerski tečajevi za đake od 5. Obrazovni sistem EQUILIBRIO vodeća je institucija za podučavanje dece i odraslih iz domena stranih jezika i srpskog za strance. Zaposleni u Ruskom domu daju svoj maksimum da bi programi centra zadobili pažnju što šire publike.



Centar za ruski jezik i kulturu

Ruski centar za nauku i kulturu u Beogradu je predstavništvo federalne agencije Rosotrudničestvo u Republici Srbiji. Nastavu je moguće pohađati na 12 lokacija: Trg Republike, Tašmajdan, Zeleni Venac, Dorćol, Novi Beograd 4 , Banovo Brdo, Voždovac 2 i Vračar 2.



Centar za ruski jezik i kulturu

RUSIJA - To je pre sveg0 popul0riz0cij0 ruskog jezik0 u Srbiji i j0č0nje političkog imidž0 Rusije u Evropi. Otvaranje Ruskog centra dolazi u vreme pojačanog uticaja Rusije na Balkanu, uključujući i Makedoniju.



Centar za ruski jezik i kulturu

Napomena Programi redovnih kurseva su koncipirani tako da prelazak jednog nivoa znanja u celosti traje okvirno 64 časa, odnosno 8 meseci. Kojom realnom brzinom će usvojiti gradivo predviđeno programom zavisi isključivo od samog polaznika. Iz tog razloga je cenovnik usluga predstavljen na navedeni način, tj. Sertifikat VALESCO Centra se ne izdaje ukoliko polaznik nije usvojio sve neophodno znanje predviđeno programom. Usluge prevođenja Centar VALESCO nudi usluge prevođenja različitih tipova tekstova — sa stranog na srpski jezik, i obrnuto. Naši prevodioci u dogovorenom roku mogu prevesti i lektorisati vaš dokument koji nam možete dostaviti elektronski na e-mail: valesco. Cena prevoda uglavnom zavisi od tipa i složenosti teksta, kao i broja stranica teksta. Skype Ukoliko ne živite u Novom Sadu, Srbiji, ili ukoliko iz bilo kog drugog razloga nemate mogućnost da pohađate nastavu u prostorijama našeg Centra, organizujemo on-line kurseve engleskog, nemačkog, ruskog, francuskog, mađarskog, italijanskog, španskog, norveškog i srpskog jezika za strance. Kontaktirajte sa nama putem elektronske pošte, facebook stranice, ili skype profila valesco. Nastava se organizuje prema sledećim uzrasnim grupama: DECA od 3 do 5 godina starosti - predškolci, OSNOVCI od 1. Svaki polaznik se pre početka kursa testira od strane našeg stručnog kadra. Na osnovu nivoa znanja određuje se grupa kojoj pripada. Ukoliko se odluči na individualni kurs, termine pohađanja nastave, kao i tempo, određuje sâm polaznik spram svojih mogućnosti i želja, u dogovoru sa predavačem. U okviru cene kursa ulazi i materijal obezbeđen od strane Centra u formi skripte — originalni udžbenici se dodatno naplaćuju. Po završetku svakog kursa, dobija se sertifikat Centra.



KAFA U 5 - RUSKI JEZIK
Centar, kao dio standarda kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale kao i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje ruskog jezika zabavnim. Broj ruskih izbeglica koji su došli u Jugoslaviju dostigao je 70 hiljada. Many local residents came to the library to express their appreciation that a new hearth of Russian culture has been created in the Balkans. Centar svojim polaznicima omogućava da osim jezika i pisma upoznaju i rusku kulturu i običaje. U kući smo praznovali po svim ruskim običajima. Život Ruskog doma je bogat i sadržajan. To je pre sveg0 popul0riz0cij0 ruskog jezik0 u Srbiji i j0č0nje političkog imidž0 Rusije u Evropi.

[Poslovni i protokolarni engleski|Upoznavanje s opasnostima i mjerama zastite od pozara|Bongas camera]






Oznake: rusija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.