27.02.2007., utorak

Poštovani čitatelji

Moram Vam priznati da sam ostao naprosto šokiran kada sam pročitao jedan komentar na naš post. I to komentar u kojem je jedna osoba napisala kako je u njezinoj školi alternativa došla do te mjere da si režu ruke, tj. urezuju imena bendova i slično i takvi dolaze u školu. I to još sa skorenom neopranom krvlju kako bi se što bolje vidjelo. Razumijem kako alternativan znači biti drugačiji, ekscentričan. No ljudi, da li se mora ići do te mjere? Događa se to, da se alternativci natječu tko će biti alternativniji. Možete li to zamisliti. Cura kupi starke, dođe doma i uzme nož, škare i crni marker pa ih izreže, išara, nacrta znak od anarhije, zvijezdu, srp i čekić i slično. Ako netko ima takve, ajmo to nazvat umjetničke porive ili takvo što, onda je to uredu. Ali ne, oni sljedeći dan se nađu i uspoređuju čije su starke više zamazane, poderane i išarane. Blesavo zar ne? No dobro, tko voli nek izvoli.
I tako neki alternativci sa novim martama, kaputima i najnovijim mobitelima u vrijednosti od 3-4 tisuće kuna kao furaju se na nematerijalizam. Smiješno zar ne?
Ljudi pretjeruju, izdaju se za nešto što nisu. Danas mnogima alternativan znači biti kao cool. Žalosno…
No ova tema je stvarno zamršena i o njoj je teško raspravljati. Pogotovo zato što je alternativa užasno ogroman, praktički nedefiniran pojam. Alternativan može biti i postati svatko. I svatko može raditi i pričati što želi. No ako to već radi, onda mora imati za to valjane argumente!!!
Zato poštovani čitatelji molim Vas da date svoje prijedloge i pitanja na koje ćemo Vam moj prijatelj i ja (nas dvojica smo tvorci bloga) vrlo rado odgovoriti. Cijenimo svake Vaše pozitivne i negativne kritike. Hvalite nas, pljujte po nama, pitajte što želite, samo da bi započeli svojevrsnu debatu i mogli što više pisati. Pišite!
Hvala!!

- 16:41 - Komentari (16) - Isprintaj - #

  veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Blog je nastao zbog sve više "alternativaca" koji se pojavljuju...te koji si umišljaju da su alternativci, a u biti oni su fejkeri...ni neznaju što to znači...


free web counter