08

subota

lipanj

2019

Frekvencije u obliku glazbenih tonova i njihovo značenje za ljudsko biće


Frekvencije su elektromagnetski glazbeni tonovi. Imaju iscjeljujuću moć kada prodru do molekularne razine čovjeka i od tamo izazivaju iscjeljenje. Vede objašnjavaju da sve što postoji u ovom univerzumu jest manifestacija određenih vibracija uz pomoć kojih se duhovna energija transformira u materijalnu. Čovjek je električno biće, bio-kozmički električni pretvornik, odašiljač, prijemnik. Frekvencije našeg mozga su prilagođene elektromagnetskom polju Zemlje. Dat ću vam uvid u neke frekvencije, i njihovo značenje. Možete ih primjenjivati sami.



432 Hz PRIRODNA FREKVENCIJA SVEMIRA

Ta frekvencija rezonira sa čovjekovom srčanom čakrom, ima iscjeljujuću moć, obnavlja naš DNK. Poboljšava naše duhovno i mentalno zdravlje. Glazba ugođena na 432 Hz stimulira desnu polutku mozga, a desna polutka mozga je odgovorna za neke najpoželjnije ljudske osobine; razvoj mašte, tumačenje simbola, poimanje apstraktnih pojmova, korištenje osjećaja itd. Slušajući ove tonove lakše se ulazi u meditaciju. Takve tonove nije poželjno slušati glasno jer su u tišem stanju transparentniji, izražajniji te pružaju jasniju glazbenu sliku. Takvi tonovi mijenjaju naše emocionalno stanje i stanje uma.

Slušanjem ovih frekvencija čovjek se prestaje na trenutak identificirati sa mislima i emocijama, samim time dobiva na balansu vlastite energije. Osim toga, naše tijelo je zgusnuta materija i stoga vibrira na nižim frekvencijama, na nama je da raznim tehnikama, prehranom i slušanjem ugođene glazbene tonove rastvaramo zgusnutu materiju da bi postala što prozračnija i na taj način naše tijelo postiže visoke vibracije.

369 Hz - frekvencija za oslobađanje krivnje, straha i tuge.

Ovaj je ton odličan za uzemljavanje i pročišćavanje. Kod potisnutih emocija, slušanjem ovakvih tonova možete osjetiti glavobolju, sto je dobro jer tada se proces čišćenja pokrenuo i sve izlazi na površinu. Znači, uvijek se pojavljuju simptomi koje možete fizički osjetiti i to je znak da su tonovi pokrenuli proces. Ako se osjećate uznemireno, znaci da se čisti vaše energetsko polje.


417 Hz - pomaže kod rješavanja situacija i stvaranja promjena. Pod rješavanjem situacija se isto podrazumijeva rješavanje negativne energije i podsvjesnih blokada.

Podsvijest drži sve pod ključem i stoga mi možemo na svjesnoj razini misliti kako nemamo negativne energije niti blokada jer podsvjesni um nije područje koje svjesni um poznaje, zato se i zove podsvjesni. Ovaj ton primarno se koristi za povezivanje sa Božanskim izvorom.


528 Hz - ton koji je ključan za mir u svijetu. Emitiranje ove frekvencije pomaže vam otvoriti srce, donosi mir i radost zato se i naziva frekvencijom ljubavi. Ovaj ton aktivira, uravnotežuje i iscjeljuje srčanu čakru, te nas ohrabruje da probudimo svijest u punom potencijalu. 528 Hz frekvencija rezonira sa frekvencijom Sunca, sunčevih zraka, rezonira sa frekvencijom duge, cvijeća, trave, pa čak i sa tonom zujanja pčele. Priroda u ravnoteži vibrira na frekvenciji 528 Hz, a to je ujedno i frekvencija života samoga.



852 Hz - frekvencija koja vas vodi u duhovni red, povratak duhovnome, budi vas i omogućuje vam da vidite istinu. Također se koristi za čišćnje negativnih energija. Koristi se za povezivanje sa intuicijom.

639 Hz - frekvencija koja vam pomaže da dođete do rješenja ako vas muči i neki problem u međuljudskim odnosima, jer vam daje bolji način vaše komunikacije sa drugom stranom. Ova frekvencija se može koristiti za stvaranje pozitivne energije, pa čak i za povezivanje sa srodnom dušom.

936 Hz - ovo je frekvencija pinealne žlijezde. Povezuje vas sa Izvorom. Ovo je ujedno i frekvencija Svjetla (prosvjetljenje).

285 Hz - ova frekvencija pomaže u obnovi tkiva, utječe na energetska polja šaljući im komandu za restruktuiranje. Pomlađuje i energetizira tijelo.

174 Hz - ova frekvencija djeluje kao anestetik, smanjuje bol i organima daje osjećaj sigurnosti, ljubavi te ih potiče na optimalan rad.



Ovo su neke od najvažnijih frekvencija, ima ih još.

Što se hrane tiče, GMO hrana ima frekvenciju 0 Hz.

Čista svježa organska hrana ima frekvenciju od 20-27 Hz.



Esencijalna ulja, cvjetne esencije i homeopatski lijekovi sadrže snažnu vibraciju i stoga imaju vrlo visoku frekvenciju. Najmoćnije eterično ulje je ulje ruže, ono ima 320 Hz, poslije njega je ulje lavande od 118 Hz. Većina svježeg bilja ima frekvenciju 20-27 Hz.

I stoga, homeopatija djeluje na bazi frekvencije, a ne na bazi placeba. Dakle, zaključak je da se veće frekvencije postižu prehranom i ugođenim glazbenim tonovima, između ostaloga. I sada odgovor na pitanje, kako prepoznati sa kojom frekvencijom si usklađen? Vrlo jednostavno. Ako promatrate sebe, znat ćete što vas privlači. Ako vas privlači duga, cvijet, pčela, trava, vi ste na 528 Hz frekvenciji, ako vas privlači vegetarijanstvo ili veganstvo, esencijalna ulja, do 320 Hz frekvenciju možete postići. Ako vas privlači Svemir, vi rezonirate sa 432 Hz. Nadalje, ako idete iskušavati navedene glazbene frekvencije i neke vam ne odgovaraju, a sa nekima se stopite, sa tima s kojima ste se stopili, vaša je frekvencija. Stvari su jednostavne.

Preporučujem vam da u svakodnevicu uvrstite, barem prije spavanja, neki od ovih tonova, ako želite imati blagodati na frekvencijskoj razini.

Hvala vam što ste odvojili vrijeme za čitanje, ulažite u sebe, rad na sebi je projekt i nauka.



Do drugog čitanja,

Ciao





Oznake: meditacija

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.