Kutak za žene

ponedjeljak, 03.05.2010.

Što muškarac nikada ne bi smio saznati

Ma koliko se nekoj ženi činilo da je bliska s partnerom i da među njima nema nikakvih tajni jer je to i te kako važno za kvalitetnu i zdravu vezu, postoji nešto što bi svaka žena ipak trebala zadržati za sebe.

Iako muškarci vole znati detalje o vama, to ne znači da im se baš sve mora govoriti. Postoje određene stvari za koje ćete oboje zažaliti ako su izašle na vidjelo. Spriječite nelagodu i pripremite se na neka pitanja ili situacije koje bi trebale ostati samo vaša mala tajna.

Ď Ako žena svom partneru kaže da je njegov prijatelj neodoljivo zgodan, iz toga ne može ništa dobro izaći. Svaki put kada se nađu u društvu spomenutog prijatelja, osjetit će se dašak ljubomore u zraku, a sigurno će muškarac to predbaciti usred sasvim nepovezane svađe.

Ď Ova se zabrana direktno nastavlja na prethodnu i sa sobom povlači gotovo jednake posljedice. Govoriti partneru o kratkoj aferi koju ste imali sa svojim najboljim prijateljem dovest će vas u vrlo nezgodnu situaciju bez obzira koliko se davno to dogodilo ili koliko je neozbiljna ta avantura bila.

Ď Nepotrebno je da muškarac zna s koliko ste muškaraca bili prije njega. Ako otkrijete brojku, otvorit ćete vrata i usporedbama. Jesam li najbolji, postoji li itko bolji od mene... Učinite si uslugu i prešutite to.

Ď Dlakavost je problem koji bi žene trebale zadržati za sebe. Ako ne želite da vas gleda drugačijim očima i sa smanjenom požudom, nemojte mu otkriti kako se depilirate – ili još bitnije – koje sve dijelove tijela depilirate.

Ď Teško vam je odoljeti i ne možete si pomoći pa svako malo provjeravate njegov e-mail ili Facebook profil? Ako to već radite, a ne biste trebali, nemojte mu to nikada priznati.

03.05.2010. u 18:19 • 9 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2010 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Opis bloga

Blog za frendice.