Kutak za žene

utorak, 06.10.2009.

A koliko konjskih snaga ima tvoja žena?

Iako za nas, žensku naciju, kažu da smo nježniji spol, ponekad mi se zaista čini da smo svakim danom sve žešće i jače. Ne, trenutačno ne pričam o vječno prisutnoj emancipaciji, niti o rasponu bicepsa, sada je riječ o pokretačkoj snazi! Ono što tjera kolo da se okreće, prolazi prvo kroz liniju START na finišu i bez straha raskida je u tisuću komadića. To ono je zapravo ona, to si ti i to sam i ja!

I kada smo ujedno i kučka i ljubavnica, grješnica i svetica istodobno, pitam se gdje je kraj našoj svestranosti. Ne znam jeste li primijetili, ali za muškarce je dovoljno da su uspješni samo na jednom području. Ako je uspješan poslovan čovjek, ne mora biti i dobar tata jer on naime nosi aktovku, a u nju ne stane dječija lopta. Ali nama, ženama, kao da nije dostatna samo jedna stvar, uvijek težimo nekoliko stvarima istodobno. Na kraju krajeva ne kaže se bez razloga da u kući 3 zida ženina.

Čuvena ženska multifunkcionalnost je ono što nam omogućava da u rukama istodobno držimo i pelene i rokovnik i peglu i vibrator. Kada u žurbi shvatimo da držimo više stvari no što imamo ruku i ugledamo da u rokovnik pišemo sa vibratorom, dođe nam da se zamislimo. Zar ja uvijek ovako funkcioniram i još uz to sve uspješno napravim!? Kada to shvatite stanite, isprsite se, otiđite u gift shop i poklonite si onu prokleto dobru medalju ispisanu pozlaćenim slovima sa tako skromnim natpisom Za najbolju ženu.

Sada kad imamo ambicije da protresemo svijet biznisa, kada se ne bojimo udariti šakom od stol, naravno na onaj „kucni noktima“ ženstveniji način, ne dopušta nam se da se odmaknemo od uloge kućanice.

Konzervativci i tradicionalisti reći će da je na muškarcu da privređuje, oni liberalni će nas podupirati u našim ambicijama, s time da će nas svejedno prljavo posuđe dočekati kasno navečer kad se vratimo s posla. Sve je u redu dok je žensko kao motor, ima snage na pretak! I možda u ovoj novoj eri motori više neće biti in, možda se uskoro u muškim kuloarima počnu hvalisati: „Moja žena ima duplo više konjskih snaga nego tvoja! Znaš ona istodobno može dupsti na glavi i peglati !“

No nije bitno što oni kažu. Ovo je doba moćnih žena! Žena koje su i ženstvene i sposobne. Umiju izgledati lijepo, ali i zariti noktiće duboko u meso. I zbog toga što smo nježniji spol po tonusu mišića, češće imamo veću pokretačku snagu. A dok se muškarci hvale sa svojom jačinom, činjenica jest da ne bi preživjeli naš ženski orgazam ili dok se hvale visokom tolerancijom boli, a opet ne bi izdržali bolove jednog poroda. Sada žene prilaze i plaćaju večeru, a ne žele samo mijenjati pelene! Ono što nas razlikuje od muškaraca je bolja percepcija okoline i izraženija želja za uspjehom.

06.10.2009. u 15:24 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Opis bloga

Blog za frendice.