[X]

KI - kreativne intervencije

A++A-- o o o o o o o

#KI - kreativne intervencije @Radio SC


Večeras, 27.5.2008. od 22h do 23h
poslušajte uživo prvu emisiju "
KI - kreativne intervencije" na radiju SC.

live stream ovdje
• za slusanje moze pomoci ovaj besplatni programcic

Večeras
Radio emisija KI (kreativne intervencije) će u prvoj emisiji, osim odabrane glazbe i tekstova izraziti svojevrstan kolaž nekih dosadašnjih zvukovnih intervencija nastalih kroz mrežu KI.

Prošlost
KI – kreativne intervencije je nezavisna umjetnička inicijativa spontano pokrenuta prije 5 godina. Intervencije su vršene u sferama kazališta, interneta, zvuka, glazbe, filma...,tj. Izvedbenih, multimedijalnih i drugih umjetnosti općenito. Nekada je inicijativa služila kao platforma za radionice i prijenos znanja te razmjenu vještina, nekada se “u zadnji čas” interveniralo na režiji predstava, organiziranju festivala i evenata, produkciji i koprodukciji, stvaranju soundtrackova, montaži filmova, stvaranju web portala itd. Vremenska, prostorna i financijska ograničenja su postavljana samo kao izazov i kontekst za djelovanje. Inicijativa jest nezavisna (financijski i djelotvorno), ali rađeni su koprodukcijski projekti i suradnje sa centrima za kulturu, udrugama, bandovima, pojedincima i dr. Dosadašnji izvor financiranja bio je entuzijazam. Zbog svega navedenoga, svježina i jasnoća pokreta nisu izostajali, a decentralizirani pristup s naglaskom na umrežavanje je konstantan.

Budućnost
U budućnosti emisiju ćemo puštati sa uzice u samostalnu šetnju i zajedno sa slušateljima stvarati njezinu formu i sadržaj. Budućnost cjelokupne inicijative KI – kreativne intervencije dovršit ćemo 2012. godine, od 20.12. u 21h do 21.12.2012. u 21h u formi jednodnevnog eventa, kada ćemo izvršiti samodokidanje. Na istom eventu nastupit će dotadašnji partneri i organizacije sa koprodukcijskim projektima (kako “proizvodima”, tako i onima koji su “work in progress”) , od kojih će većina toga dana biti dokinuti.

Svoje prijedloge za suradnjom, ideje, kritike i sve ostalo vezano uz emisiju, blog, mrežu ili štošta samo hrabro šaljite na mail.

27.05.2008. u 16:31 • [1 comments] • [print] • [#] • [ hr.digg Iskopaj Ukusno Del.icio.us Digg Furl Mrwong]

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

edukacija | RESIDENCIES, TRAINING

[-<]

•online:

O blogu | ABOUT

[-<]
Ovaj blog je nekomercijalan i funcionira na bazi entuzijazma | THIS BLOG IS NON-COMMERCIAL AND POWERED BY ENTHUSIASM.


kreativne intervencije:
Nezavisna mreža umjetnika.
|INDEPENDENT ARTIST NETWORK

ključne riječi | BLOG KEYWORDS:
[nezavisna umjetnička mreža, kazalište, blog, art, zvuk, umjetnost, ples, theatre, mladi, video, Balkan, multimedija, network, različitost, priče, razmjena, exchange, event, predstava, finance, performans, jazz improvizacija, tišina, instalacija, san, integracija, izvedbene umjetnosti, interakcija, tema mjeseca, proces, besplatno, financije, free, Zagreb, Mostar, Sisak, performing arts, Velenje, Petrinja, Glina, Croatia, South East Europe, Mediteran, Mediteraneum, sound, installation, Web 2.0, radionica, workshop, studio, 0 kuna, 0kn, silence, praznina]

PROCESS NOT PRODUCT!
Svi zainteresenjaci | All Interesthiusiasts

eXTReMe Tracker


google kultura.blog.hr
News Tube Hrvatska, Kazalište Aruša, Književnost.org, natjecaji.blogspot.com