četvrtak, 31.01.2008.

NOVI BROJ NA KIOSCIMA OD 1. VELJAČE

Image Hosted by ImageShack.us


U Metkoviću sa ponosom govore da su njihove djevojke najljepše na svijetu, mi smo to odlučili provjeriti pa ćemo vam neuobičajeno tople dane za ovo godišnje doba dodatno zatopliti Vlatkom, prvom Metkovkom u kultu.
Nedavno smo Dubu Borovinku proglasili najvećom facom u Dubrovniku a ona nam je objasnila zašto današnje djevojke nisu kao prije te kako „kontracepcija“ pomaže u svakodnevnom životu.
Mlada Dubrovkinja ispričala nam je potresnu priču o svojoj borbi sa anoreksijom a natjecatelj nedavno održanog Showtimea Mario Sambrailo nam je otkrio kakve djevojke voli pa smo odlučili napraviti i malu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti i date sa njim!
Redakcija kulta je provela dan u sokolarenju, oblačili smo se i u mažoretkinje, popravljali automobile, raspravljali o spomeniku braniteljima, divili se svjetskom rekordu Sanje Jovanović i novoj Most Wanted djevojci, prisjećali se najboljih strip junaka...
Novi broj kulta na kioscima od 1. veljače.!
Potražite nas u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, te u Zagrebu na trgu Bana Jelačića i zračnoj luci!

31.01.2008. u 09:33 • 6 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 28.01.2008.

PRAVI DUBROVAČKI FRAJERI

Kao što možda znate od prošlog broja smo krenuli, na zahtjev čitateljica, sa rubrikom dubrovački frajeri. Stavili smo u prvom broju jednog našeg dubrovačkog manekena ali njemu se to nije svidjelo jer je, kako kaže, prerastao to da o njemu pišu dubrovačke novine. Uz to smo i krivo naveli podatke o revijama koje je nosio pa se ovim putem ispričavamo. Internet nekad i nije dobar izvor podataka. Glavno da mu nismo umanjili rezultate, nego smo ih uveličali.
Ovim putem vas molimo da nam date ideju, koga sve da predstavimo u rubrici. I molimo samo prave frajere, ne moraju biti manekeni, dapače, jer pitanje je koliko su manekeni u stvari i frajeri. Čisto za primjer, u idućem broju imamo Maria Sambraila, mladog pjevača sa Showtimea, e taj momak je faca i bilo je gušt s njim odradit članak. Takvi tipovi nam trebaju, frajeri, a ne oni koji lete u oblacima i ne žele pogledati nas sirotinju.

28.01.2008. u 08:24 • 6 KomentaraPrint#

utorak, 22.01.2008.

COCA - COLA OD 307 KN

Da, dobro ste pročitali, prije par dana sam Coca-colu od 0,5 platio 307 kn! Kako? Vrlo jednostavno.
Dan je počeo odlično, pojeo sam nikad bolju pizzu u životu, u Castra u Starom gradu. Kako smo zaključivali novinu jeo sam dok sam vozio sa sastanka na sastanak pa nisam stigao ništa uzet za popit. Naravno, od pizze se žedni pa sam tako i ja doooobro ožednio. U to sam pokupio fotografa i zaputio se prema curi sa naslovnice sa kojom smo trebali napraviti razgovor.
Nisam više mogao izdržati pa sam stao u Pupa preko puta kolodvora da si kupim Colu (koju najviše volim piti iza pizze). Gle li čuda, Pupo zatvoren, kažu ima već par mjeseci - nisam imao pojma. Ništa, ima na kolodvoru, skrenem ja tamo kad me policajac zaustavlja. Kaže, znate li da ste napravili prekršaj i da ste skrenuli putem kojim niste smjeli. Stvarno nisam znao, odgovaram a on me pita hoće li mi pisati kaznu ili ću odma platiti. A što ću, imao sam vezu za izvuć se ali nisam htio, bio sam kriv iako nisam imao pojma da se tu ne smije skretati. Uostalom, mislio sam da će me pustiti jer sam bio pristojan, to se na žalost ipak nije dogodilo.
Nemojte se naljutiti, samo radimo svoj posao, govori mi policajac. A što im mogu zamjeriti, nisu oni krivi što sam ja napravio prometni prekršaj. Uredno plaćam kaznu, zaustavljam se na kisoku, kupujem Colu, trošak - 307 kn!
Okrećem se i kada prolazim opet tim putem zaustavim se da vidim gdje je taj znak kojeg nisam ni vidio. I nije ni čudo što ga nisam vidio kada je postavljen u nekoj maloj uličici pa ga ne vide ni pjane propalice koje se zapišavaju u tu ulicu! Ne zamjeram policajcima, ljudi rade svoj posao, ali j... j m... onima koji su tu postavljali znak.

22.01.2008. u 14:32 • 7 KomentaraPrint#

utorak, 15.01.2008.

MOST WANTED - ANELI

Image Hosted by ImageShack.us


Krenula je i naša rubrika Most Wanted pa vam predstavljamo prvu djeovjku - Aneli Ahmić! Što je Most Wanted? Riječ je o natjecanju u kojem ćemo tijekom deset idućih brojeva predstaviti deset djevojaka. Isključivo prema vašim glasovima, odnosno ocjenama, u prosincu 2008. godine proglasit ćemo pobjednicu. A pobjednica, odnosno Most Wanted djeovjka, osim slikavanja za naslovnicu dobija i atraktivno putovanje za dvoje.
Ali, kako bi Joško Lokas rekao, to nije sve! Bogate nagrade čekaju i najsretnije glasače. Kako glasati? Vrlo jednostavno - pošaljite SMS sadržaja KULT ANELI zajedno sa ocjenom od 1-5, imenom i prezimenom te adresom na broj 66701 (cijena SMS-a 3,66 kn, PDV uključen) i možda baš vi budete dobitnici jedne od brojnih nagrada! Glasati možete neograničeno puta.

15.01.2008. u 11:55 • 16 KomentaraPrint#

četvrtak, 10.01.2008.

GOGO D'MIŠ KAO KONJUŠAR



Od ovog broja krenuli smo sa novom rubrikom "Prljavi poslovi" u kojoj će naša nova uzdanica Gogo D'Miš u svakom broju odraditi jedan dan na poslovima koje bi većina izbjegavala. Kako je Gogo D'Miš novi nismo ga htjeli previše prepasti pa mu je prvi zadatak bio lagan. Jest da smo ga ubacili u staju među govna koja je morao očistiti ipak smo ga na kraju nagradili jahanjem. Gogo se u početku bojao mrcine ali nakon što je dobro istimario kobilinu guzu rodila se velika ljubav na prvi pogled ili bolje rečeno na prvi dodir! Usotalom pogledajte sami.
U idućem broju čeka ga teži zadatak - dimnjačar!

10.01.2008. u 14:48 • 8 KomentaraPrint#

nedjelja, 06.01.2008.

TREBA LI KUPOVATI U TREBINJU?

Škakljiva tema. Dovoljno škakljiva da nampravimo malu kult raspravu. U zadnje vrijeme sve je više onih koji se odlučuju poći u shoping u Trebinje. Ne samo shoping već i na noćni provod. Možda posjetiteljima bloga van Dubrovnika to nije ništa čudno pa je važno spomenuti da su nam prošlo ljeto iz Trebinja "poslali" požar kakav dugo vremena ne pamtimo i koji je za Dan domovinske zahvalnosti opustošio doabr dio našeg područja. Isto tako iz Trebinja su nas u ratu redovno granatirali a iz istog kraja su dolazili najveći ratni huškači.
Dakle, pitanje je - treba li sve to zaboraviti i poći u kupovinu za 100 kuna manje? Ili je bolje potrošiti i malo više ali taj novac potrošiti u našem kraju i u našim trgovačkim centrima?
Isto tako, zašto se svi oni koji odlaze kupovati u Trebinje skrivaju od kamera kao Milanović od priznavanja poraza? Zar ih je sram? Ako ih je sramota znači da nisu u pravu...
Cijelu raspravu, tj. tezu za i protiv možete potražiti u novom broju kulta.
A sada je red na vama - Izrazite svoje mišljenje!

06.01.2008. u 10:42 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 02.01.2008.

NOVI BROJ NA KIOSCIMA OD 5. SIJEČNJA

Image Hosted by ImageShack.us


Dok drugi uzimaju slobodno vrijeme za praznike i izdaju dvobroje mi smo bili vrijedni pa vam donosimo prvi broj u novoj 2008. godini. Naša prva kult djevojka u 2008. je lice koje već neko vrijeme ne viđamo po Dubrovniku, studentica u Zagrebu i buduća pravnica – Ivana Jasprica. Čak se i rimuje!
Ispijanje kava je dnevni ritual u mnogih, pa tako i nas u kultu, bilo je stoga vrijeme da nagradimo one koji to zaslužuju. Po prvi put u Dubrovniku netko se sjetio napraviti Caffe nagrade. Živjeli mi!
Sa novom godinom puno je toga novoga i u kultu. U našoj novoj rubrici „Dubrovački oriđinali“ predstavljamo legendarnog Ćića a konačno su krenule i ljepotice u dugo najavljivanom natječaju „Most Wanted“, pogledajte koja ljepotica želi na našu naslovnicu. Novi u našoj „redakciji“ je i Gogo D'Miš kojemu je prvi zadatak bio da jedan dan provede kao konjušar! Sweet Home Alabama!
Predstavljamo vam i noćni život Dubrovnika, na vaš zahtjev vraćamo „Kultovu kroniku“ a počinjemo i sa predstavljanjem najvećih dubrovačkih frajera.
Naravno da to nije sve. Gruhak na stageu, svjedočanstvo čovjeka koji je preplivao do slobode, Elvis Fatović, Ribafish, kupovati u Trebinju ili ne....
kult, magazin koji je „totalno drukčiji od drugih“ u Dubrovniku, potražite u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te u Zagrebu na Trgu Bana Jelačiće i u zračnoj luci Pleso.

02.01.2008. u 18:36 • 9 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

  siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Broj 31

Kult broj 31

Posjetite Kult