.popravljena plocha.

subota, 31.05.2008.

malo malo po malo (guraj dok vishe ne bude stalo)



a jbm... svaki kraj shkolske godine za mene je josh jedno preispitivanje same sebe. ne da mi se uciti kroz 9 mjeseci pa gradim vinograd u imeniku da bih na kraju imala labudje jezero u svjedodzbi. trenutno imam 7 sulja za ispravit...
fizika- jebesh to kai ona rjeshi zadatke na plochi a mi nish ne razumijeo,
latinski- uz profesoricu imunu na zdravlje fkt mi se ne da josh iknjigu gledat,
glazbeni- za to sam posebni sluchaj,
likovni- iako sam ishla u primijenjenu umjetnosti godinu dana imam 6 sulja,
biologija- to jednostavno nisam uchila (oke nisam ni nish ostalo al bio je fkt lagana),
povijest- da me ubijesh nemrem to nauchit jer zaspim nakon prve rechenice kai prochitam,
talijanski- ne kuzhim ga apsolutno nishta...



eh da... molim vas da mi drzhite fige za prolazak jer mi je moja majchica rekla da chu ich raditi. ne znam gdje al vjerojatno che me na neki shtan na placu strpat da radim za minimalac, a kako mi to nece biti dosta svercat cu cigare i skakat iz grmlja kad vidim pusace... kroz svo to slobodno vrijeme genijalna ja isplanirat chu pljachku banke iz koje nam treba 1 500 000 eVra (ani. ivoni i meni) za put u rusiju. nakon pljachke idemo na transformaciju tijela- operacije, ana uchiti voziti helikopter, a ivona ide ljechiti kichmu. ja sam dovoljno pametna, samo malo plastike treba za uhvatit nekog mafijozu.



spremam se za more polako. ne zelim doci ko i svake godine bijela ko sir pa sad koristim metar kvadratni terase kako bi mi barem noge malo potamnile jer su abnormalno bijele... a i racunam na dan u toplicama kao i prosle godine- bila sam na suncu od 10 do 3 bez ikakve zastitne kreme i ispekla se toliko da nisam tjedan dana mogla normalno sjedit... kupanje u jogurtu je pomoglo :)) al nema veze. isplatilo se muchiti za boju :)))

ljubim vas sve
pussa

- 11:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #