ponedjeljak , 21.07.2008. u 01:17

1-1

.. odluka da počnem opet nešto piskarati na ovom krivom , neshvaćenom i šarenom blogu donesena je naglo i isto tako naglo može (i hoće) biti promijenjena ili poništena , bwahhaha, budite upozoreni .

Ovaj puta želja mi je pisati nešto zbrkanije i , recimo , luđe (ah ta riječ) , i recimo , manje namješteno nego prijašnjih puta .. možda nešto i ispadne iz tih mojih trubastih (bezumnih) i tako klišeiziranih random (ilitiga nasumičnih) misli . Pa . Moram negdje i početi .


Dječarac je nervozno trčkarao puteljkom , jednog ne baš veselog ljetnog poslijepodneva . Praznici su bili u punom jeku , sunce nije imalo milosti prema oronulim biljčicama . Svi ostali bili su na plaži , u planini ili jednostavno kući , strateški postavljeni u hladu ili na propuhu . No sitni trinaestogodišnjak kuštrave smeđe kose , ruku i nogu tankih poput stapčica pšenice , ni danas nije imao mira . Žmirkao je daleko pred sebe , prema gradiću na obronku iznad plodne doline , okupanom gotovo beskrajnim poljanama i pašnjacima , i koračao popločenim puteljkom zaraslim u paprati . Pritom se nekoliko puta zatekao kako fućka temu iz nedavno pogledanog filma , očajnog ljubića sa groznim zapletom , i , što je još gore , ružnom glavnom glumicom .
Dječarac se zvao Phil , i trenutno je očajnički trebao stići do gradića , jer mu je sunce već lagano udaralo u glavu , žeđ ga je pekla duž gornjeg dijela probavnog sustava i znoj mu je kapljao niz nadlaktice i niz leđa . Dvije kante mlijeka , svaka u jednoj ruci , već su opasno drhturile i prijeteći prijetile da će skončati svoj put od raskrižja do gradića prema je kojem Phil žurio . Mljekarski kamionet upravo je krenuo dalje niz glavnu cestu , zapravo prošireni poljski put , prema selima dalje na zapad , veselo puštajući plesne hitove koji su trebali privući žedne radnike i radosne domaćice . Majka je Phila svakog dana slala po mlijeko , i sad su ga sigurno ona i dvije Philove mlađe sestre željno iščekivale (mlijeko , a ne Phila) .
Iz snatrenja ga odjednom prene komešanje metar i pol visoke pšenice s njegova desna , te on znatiželjno ali i pomalo iznervirano stane posred puteljka . Komešanje se približi cesti i mačak bijele boje opušteno istupi na puteljak , naoko ni ne primjetivši spodobu s dvije kante u rukama . Elegantno došeta do sredine puteljka , okrene glavu za točnih 90 stupnjeva nalijevo , uzdigne umiljati pogled i još umiljatije mjaukne , i potom , kao da se ništa nije dogodilo , nastavi na drugu stranu . I sve bi bilo jednostavno , i priča bi bila gotova ovdje , da na mačićevom boku nije kričavo crvenim bio ispisan nekakav čudnovati znak , koji , kao i što se dešava u pravim napetim romanima , okupi pažnju glavnom junaku i ovaj s nimalo razumijevanja ispusti kante treskom na tlo (jedna se i prevrnula , a drugu su ubrzo napali poljski miševi) i krene u lov za tajanstvenim četveronošcem .
- open your mind (13) - ink killer - # -

  srpanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

to be / not to be

ono uobičajeno - razmišljanja dogodovštine priče i slične egoistične teme

Buba moja , Jeje , Marko (the emo) , Nataly , Marina , Stela , Spanky/Samir , Sarma , Sumi , Vale . Trebalo bi spomenut i Giovannija , Diega , Tess , Belu , Alexa , Lalu , Danchy , Alena , Leu , 2.C razred u općoj u Pazinu , mog roditelja i roditeljicu i širu familju , i sve piplove koji mi išta znače u životu i koji me ispunjavaju i čine me sretnim . Jej .
*ako ima još takvih a nespomenutih , nebojte se javit .

dnk = puh = propuh = stanko = ymortal = mačak to sam ja rolleyes

i ja sam deviantARTist

Image Hosted by ImageShack.us


Mama ti se kupa gola .


od mjuze :
trenutno Tool , A Perfect Circle , Isis , Porcupine Tree , Graham Coxon .
inace tu i tamo i Blur , Rage Against The Machine , Red Hot Chilli Peppers .
all this shit is © by dnk