Zlataršćica



Autor fotografije: Krešimir Varga ©

- 25.01.2007. - 22:08 - Komentari (14) - Ispiši - #

Zažara



Autor fotografije: Krešimir Varga ©

- 19.01.2007. - 20:32 - Komentari (8) - Ispiši - #

Sloboda



Autor fotografije: Krešimir Varga ©

- 12.01.2007. - 13:17 - Komentari (15) - Ispiši - #

Ulična svjetiljka



Autor fotografije: Krešimir Varga ©

- 11.01.2007. - 18:51 - Komentari (5) - Ispiši - #

Ah, ti lanci!

Iskreno, ne volim lance i obično ne reagiram na njih, ali izgleda da će ovo biti prva iznimka, zahvaljujući Lunasomnii. Usput, hvala joj na komplimentu. :) Trebao bih napisati 5 stvari o sebi. Pa, evo…

1. Hobiji i zanimacije, ili nešto više od toga…
Osim fotografijom (obožavam fotografirati) bavim se i novinarstvom. Suradnik sam Modre laste, a pišem i za Mak, povremeno za portal Odlikaši.hr itd. Uređujem i nekoliko web-stranica (pogledajte linkove), urednik sam šk. listova svoje bivše i sadašnje škole, a sudjelujem u izradi jedne radijske emisije. Bavim se i grafičkim oblikovanjem (baš sad uređujem list svoje srednje škole). Ima još toga, ali da ne duljim… Eh, da volio bih imati samostalnu fotoizložbu. :)

2. Optimizam!?
Za mene je čaša uvijek polupuna. :)

3. Najdraži tjedan u godini…
To je tjedan za vrijeme trajanja „Novigradskog proljeća“ (obično u travnju). Jednostavno obožavam to vrijeme, ne znam što bih da ga nema (ili da me ne prime). :) Da nije bilo „Proljeća“ i učiteljice hrvatskog jezika iz osnovne škole koja me nagovorila da se prijavim, možda se ne bih bavio sa svime ovime čime se bavim (barem ne tako intenzivno), jer mnogo sam tamo naučio o novinarstvu, ali i o grafičkom oblikovanju novina… A, možda od tud dolazi i želja da postanem profesor… :) Još jednom da ponovim, obožavam „Novigradsko proljeće“, jer mi je to najsavršeniji tjedan u godini... :)

4. Škola
Učenik sam 2. razreda SŠ Zlatar, smjer tehničar za računalstvo. Još nisam siguran kamo ću dalje (možda na FOI). Puno me toga zanima i još nisam spreman usmjeriti se samo na jednu stvar, a mislim da niti neću. :) Odlikaš sam… E, da imam punu podršku škole u svemu ovome čime se sve bavim… Često trebam nekog od profesora (u vezi šk. lista, web-stranice ili nešto drugo), pa često kucam na vrata zbornice (već me je sram kucati). I tak... Kaj još reći? Eh, da ne zaboravim spomenuti svoju osnovnu školu... Škola se zove OŠ Ante Kovačića i u njoj sam naučio raditi web-stranice i počeo sam sudjelovati na raznim natječajima… Uglavnom, iako više ne idem u nju, smatram ju svojom. :)

5. I što za kraj?
Volim čokoladu… Mislim, tko ju ne voli. :)

Eto, to je to! A sada ja moram odabrati blogere koji će napraviti isto što i ja… Valjda se neće ljuti na mene, ali bilo bi mi drago kada bi to napravili: Marija (iako ne znam hoće li stići), Patrik, mogli bi i vukovi (ili barem neki od njih…) te Vientica i Brlje (iako imam osjećaj da je malo preozbiljan za to). Ne znam, ako još netko želi, nemam ništa protiv. :)

- 10.01.2007. - 17:43 - Komentari (4) - Ispiši - #

Borova kapljica



Autor fotografije: Krešimir Varga ©

- 08.01.2007. - 17:51 - Komentari (7) - Ispiši - #

Vatromet



Autor fotografije: Krešimir Varga ©

- 03.01.2007. - 12:46 - Komentari (6) - Ispiši - #

Umjesto glasanja - prosinac 2006.

Za prosinac 2006. g. neće biti glasanja, jer se nisam baš "iskazao" brojem fotografija (naime objavio sam ih samo 4) za taj mjesec. Pa ću ih posložiti prema vlastitom odabiru.



Ako ništa drugo, barem vas nisam gnjavio da odaberete koja vam se najviše sviđa. :)

- 02.01.2007. - 16:18 - Komentari (5) - Ispiši - #

Nebeske meduze



Autor fotografije: Krešimir Varga ©

- 01.01.2007. - 14:18 - Komentari (9) - Ispiši - #

Copyright © 2006. - 2013. Krešimir Varga

Krešine fotografije kresofoto.blog.hr Krešimir Varga