KREACIONIZAM.com

16.01.2006., ponedjeljak

Kanjon Kolorado

Evolucinisti su obmanjivali i znanstvenu i širu javnost tvrdnjama i nepostojećim dokazima da je kanjon Kolorado star 70 milijuna godina?!

Suvremena znanost i znanstvenivi bez predrasuda, jasno razotkrivaju pravu istinu: Kanjon Kolorado nastao je poslije potopa, i to probijanjem voda, velikog jezera (ili mora, ostatka voda potopa) koje se nalazilo iza visoravni.

U smislu dokaza ovoga o čemu pišemo, interesantna je i vrijedna knjiga:


Grand Canyon: Monument to Catastrophe by Steven A. Austin


Znanstvenik jednostavnim jezikom i obiljem znanstvenih činjenica, istraživanja i svjedočanstava u samom stijenju kanjona Kolorado - dokazuje da su silne vode... u vrlo kratkom vremenskom razdoblju... načinile ovo čudo prirode.

Kanjon Kolorado veličanstveno je djelo sile prirode. Nastao poslije potopa od silnih voda koje su iz velikih jezera (koji su ostali od potopnih voda) probijale sebi put. Kad danas gledamo ovaj kanjon, ne možemo ne osjetiti strahopoštivanje prema sili Tvorca koji upravlja svim procesima. Kakva je to bila energija... u stjenju probiti onakav put... to je sve prikaz sile i moći onoga koji sjedi nad svim silama. A kojeg tzv. "znanstvenici" ne žele upoznati. Jer smatraju da su oni dovoljno mudri, a ipak će uvidjeti da su se borili protiv onoga "koji je savršen u svakom znanju"!


- 01:17 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2006  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Postupni razvoj - evolucija, ili - stvaranje u jednom momentu - kreacija? Samorazvoj života, kroz, za čovjeka faktički - beskrajne - vremenske periode razvoja svijeta i sveg na njemu. Ili djelo Stvoritelja, u jednom veličanstvenom potezu - alatima nama nezamislive tehnologije i moći - najuzvišenije genijalnosti, čije veličanstveno djelo bješe svijet na kojem obitavamo?
Kreacionizam