11.06.2013., utorak

Evolucija prevara i neke druge stvari (zbirni odgovor na najčešća pitanja)!

(tekst je pisan za facebook ali i ovdje će dobro doći ako netko želi znati više! Preporuka- pročitajte sve postove)

Prije nekoliko dana sam napisao tekstić i dodao sliku u kojoj pojašnjavam kako uhvatiti varalicu na dijelu ili imati opravdanu sumnju jer imate dokaza da antidatira post ili mijenja sat objave.
Nisam htio pisati o načinu kako postiže viralnost svog posta jer bi to moglo dati i drugima ideju, međutim isti „gospodin“ je napredovao i sada ima tajnu, odnosno skrivenu grupu. U grupi objavljuje i antidatira post, naravno sa dublom prijelaza visokih tečajeva, pričeka da njegovi kompanjoni komentiraju i zahvale za veliki dobitak a tada taj post i komentare snimi i na profilu objavljuje sliku (naravno uz intervenciju da slika postane viralna). Naravno pristup skrivenoj grupi se poprilično plaća, stotinama eura mjesečno pa možda netko naleti. Uz te slavne prelaze koji se objavljuju naknadno, svakodnevno objavljuje u grupi i dva-tri para visokih tečajeva, poznanik sa facea nam je skrenuo pažnju na gospodina jer je bio korisnik i član te skrivene grupe u periodu kad ni jedan od objavljenih tipova nije prošao. Naravno, izgubljeni novac za uplate listića ali i pretplatu nitko ne vraća.

Svi bi mi željeli zaraditi puno i brzo no za to treba dobiti na lotu, sigurnog para a pogotovo ne prelaza za obične smrtnike nema. Budimo realni i namještanja se , kao što znamo sa suđenja pojedincima iz našeg okruženja koji su se time bavili, ne rade na tako velike tečajeve već na razrade, golove i slično. Uostalom ima dovoljno razloga za sumnju u neke od očitih „greški“ golmana ili obrambenih igrača na pojedinim susretima.
Pojedinici su nam u porukama pisali kako su modificirali naš način vođenja banke i sada zarađuju više i brže. Naš odgovor je: nikada nismo pisali da je ovo najbrži način zarade u kratkom roku, neki načini kratkoročno mogu dati puno više! Ali to traje dok traje i dobra serija kod odabranog tipstera ili više njih, ili vaša ako sami birate tipove. Kako banka brzo raste kod dobre, još brže pada kod loše serije, jedan loš dan može uništiti puno dobrih. Uostalom takav primjer imate i u našem trećem ciklusu ali tu to nije bio problem jer je uplata po tipu dovoljno nisko da takvim danom ili nekoliko njih ne gubimo puno već produžavanjem ciklusa dolazimo do željene banke. Mislim da se većina slaže kako je kod klađenja ipak najbitnije ne izgubiti banku, a ako to uspijemo onda i neki porast nije problem.
Dobivamo i puno upita koje plaćene servise koristiti? Neki niste zadovoljni ili već koristite http://bit.ly/11cFWJ5 , http://bit.ly/12CEDts vam ne izgleda dobar po ljeti, http://bit.ly/1a08RGP je skup jer nudi pretplatu za pojedinog tipstera, pojedini plaćeni servisi na blogabetu su također skupi… ljudi kao ljudi, neki i ne vjerujete da su ovi dovoljno dobri za solidan profit pa pitate za mišljenje.
Mišljenje o servisima smo već dali u posebnom postu i poprilično opširno, ne možete li naći provjereno dobar servis a htjeli bi barem vidjeti kako neki od dobrih rade potražite mišljenje profesionalaca koji ne nude linkove partnerskih programa i nemaju nikakvu korist od vaše registracije na bilo koju stranicu, nude pregršt informacija, popuste za pojedine paid servise, šalju masu korisnih stvari besplatno na vaš mail pa pogledajte bit.ly/192gMlL .
Naš način klađenja je primjeren svima koji žele zaraditi, vjerujete li da možete više, bilo bi dobro naučiti ponešto i od profesionalaca koji na netu traju već 7 godina. Naravno , kao i većina korisnih stranica, uz nešto free puni pristup se plaća ali za razliku od većine stranica oni nude godinu dana garanciju povrata novca, ne želite li njihove usluge bilo kada, pa i pred kraj pretplate, možete zatražiti i dobiti svoj novac natrag. Naravno, više se nećete moći pretplatiti kod njih kad poželite vidjeti što ima nova na forumu ili na portalu.
Korisno svima a ne samo onima koji pomisle da su otkrili sveti gral klađenja sa svojim sistemom ili strategijom, tamo su napravljene recenzije većine sistema i strategija klađenja, uz recenzije raznih servisa navedeno je i masu scam stranica koje vam otimaju novac promovirajući „dobitne“ tipove i slično.
Malo lajkova, još manje dijeljenja, a ništa od idućeg ciklusa dok ne završimo sve obuke vip partnera , do tada samo po neki edukativni post :)
Pozdrav prijatelji :)

Oznake: banka, besplatno, biznis, klađenje, novac, profit, SPORT, varalice, zarada


- 22:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< lipanj, 2013  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Lipanj 2013 (2)
Svibanj 2013 (2)
Travanj 2013 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv