25.05.2013., subota

Vječna pitanja :)

Pročitajte sve postove na ovom blogu, razmislite o njima i zaradite , nije teško i sve možete sami, čak i bez znaja o sportu

Tko garantira za parove?
Jeli ovo moguće ostvariti?
Vrijedi li plaćati pretplatu na www.dvoznak.com/?affiliate=61 ?
Vrijedi li plaćati pretplatu na http://www.betrush.com/premium/in.php?id=102 ?
Koje pretplate mi još koristimo i vrijede li, koliko ih plaćamo?


Trebate li našu pomoć oko odabira , sami ćete odabrati te parove i sami sebi biti garancija da ste dobro odabrali :) na nama je da vas upozorimo na loš izbor i pokažemo zašto je to loš izbor. Vi ćete naučiti naći dobrog tipstera i znati prepoznati dobre parove a mi ćemo vas upozoriti na sve eventualne probleme.

I moja baba koja ne zna o sportu ništa bi mogla uz moju pomoć zaraditi 15.000eura godišnje, žena ima dva razreda škole i veliko životno iskustvo, može procijeniti laže li ju netko! Mislite li da vas mi lažemo kad tvrdimo da svatko može zaraditi ovaj novac a sa lošijim parovima od onih koje ćemo vas naučiti kako ih naći i prepoznati ovdje dokazujemo da je profit moguć?

www.dvoznak.com/?affiliate=61 , odlična stranica koju mnogi pljuju, pokušali sa njom pa nisu ostvarili neki osjetan profit. Razlog ? Lokalne kladionice, pad tečaja, neselektivno klađenje.. mogao bih naći gomilu točnih razloga. Sa druge strane , isti taj dvoznak bi trebao biti osnova klađenja za svakog tipstera koji se kladi ovim načinom.
Davno sam napisao ovdje: koristite li dvoznak, pokušajte se kladiti samo na dvoznakove listiće. U trenutku pisanja ovog posta stanje ovog mjeseca je 33 odigrana, 24 dobitna, prosječni tečaj je oko 1,9, da ste ih uplaćivali i po 1,8 prosječno imali bi na 33 uplate 43,2 uplata povrata, sa 100kn po listiću profit od 1020kn što pokriva iznos dvomjesečne pretplate i daje skoro 300kn profita. A do kraja tih dva mjeseca pretplate još 40 dana za zaradu :) i to su samo listići a ima tamo toga još što vrijedi.
Pogledajte Pedja16, najaktivnijeg tipstera tamo, na stranici je od početka, ima yield od 16% na 1078 pickova, mjesečno prosječno odigra 55 pickova , zbrojite to sa 45 listića mjesečno i imate 100 dobrih, ali provjereno dobrih pickova mjesečno. Iako pišem o igri isključivo na singl, dvoznakovi listići imaju oko 70% prolaznosti i bilo bi glupo ne igrati ih. 70% prolaznosti i na tečaj 1,8 daje yield 26%, Pedja16 ima prolaznost oko 62% uz tečaj 1,8 i veći što nam daje yield od 11 i više %.
Hajdemo to zaokružiti , čisto primjera radi na neki prosječni očekivani yield od samo 15% za Pedju16 i listiće, znamo da ih možemo očekivati 100 mjesečno, odnosno 1200 u godini dana. 1200/30= 40 , izračun pokazuje da uz očekivani yield od 15% možemo očekivati i 40 od 30 oklada ciklusa u godinu dana.

Pretpostavimo da imamo početnu banku od 1000 kn, mudrim planiranjem možemo uplatiti recimo pomoću nekog poznanika uz prijateljski bonus 100eura na bet365 i imati 125 eura za klađenje tu i ostane nam 250kn u lokalnoj kladionici zbog mogućnosti odigravanja dijela ponude koju na netu ne nađemo ili ima bolji tečaj kod nas. Ako ste iz bosne bonus je 100eura, u nekim ok kladama se da naći i drugih bonusa koji u startu povećaju banku no ne zamarajmo se time, zanemarimo i što su tečajevi veći od tih 1,8 i da vidimo što kaže http://www.moj-bankar.hr/Štednja-depoziti/kalkulator.aspx
uz ove uvjete, 1000kn početna investicija, 15% kamate i 40 godina/ciklusa u našem slučaju.
Procijenjena vrijednost pri dospijeću nakon 40 god.: 267.863,55 HRK pokazuje izračun (sliku izračuna možete i pogledati na linku http://www.zaslike.com/files/i7nxl9gbk061bcfxfscd.jpeg ili ga napravite sami).
A to su dva , samo dva izvora na dvoznaku, ima ih još ali nisu svi dobri za ovaj način igre.

Sada vi meni odgovorite, ako rezultati budu i upola lošiji, vrijedi li platiti pretplatu na
www.dvoznak.com/?affiliate=61 uz ovakvu mogućnost zarade? :)
Najzanimljivije je to što ne moramo pratiti sport, satima tražiti info o susretima.. sve ono što inače činimo, samo kljucnemo naše koke i pokupimo jaja :)
10 minuta posla dnevno :)


http://www.betrush.com/premium/in.php?id=102 je drugi plaćeni servis , odnosno prvi koji smo vam ponudili. Njega smo prvog ponudili jer ima jeftinu pretplatu, 30 eura mjesečno ali i manje parova od dvoznaka. (dvoznak je na inzistiranje potencijalnih vip partnera uveden jer ne razumiju ili se ne žele kladiti na azijske hendikepe koji su često na betrush a želimo da onaj kojem posvetimo vrijeme i prenosimo znanje i iskustvo pokaže i dokaže da je ozbiljan i ne misli varati za parove sa raznih servisa jer je to glupo i ne isplati se-dok vam netko proslijedi par, on je na netu već neko vrijeme i ako je dobar izvor tečaj je bitno pao) .
Kod tog servisa za relativno malu cijenu imate solidnu bazu za klađenje, uz malo znaja oko odabira možete u godinu dana ostvariti jako lijepi prihod. Bitan je iz razloga kojeg naši vip partneri brzo shvate.

Koristimo i neke druge plaćene servise poput http://www.betadvisor.com/#a_aid=5177d1035b243 no to nije za početnike, ali moram objasniti i razlog za korištenje plaćenih servisa.
Kao što ste vidjeli u primjeru izračuna za dvoznak, bitno je da bi mogli procijeniti isplati li vam se nešto znati što možete očekivati.
Free tipova ima dovoljno, često i sa boljim yieldom od nekih plaćenih ali.. free tipster to radi iz gušta, kad može i kad ima vremena, nekada objavi tip dva dana prije, drugi puta pet minuta prije susreta ili live, kad se dokaže i sam uvede pretplatu ili ga vrbuje neka stranica, kod plaćenog servisa znaš kada i koliko ćeš tipova dobiti, na blogabetu je obveza plaćenih servisa objaviti 8 tipova mjesečno ili vam se pretplata vraća a servisi koštaju od 25-100 eura, inače je cijena većine servisa koji ne prodaju pojedinačno 100 eura/dolara mjesečno ali po tipsteru, ne po svim tipsterima kao što je slučaj sa dvoznakom ili betrushom.
Znači po kvaliteti nema nekih bitnijih razlika između dobrih plaćenih i ponajboljih free ali ja kod plaćenog dobrog servisa imam nekakvu garanciju broja pickova mjesečno/tjedno, znam što mogu očekivati i da mi neće prestati raditi kao što pojedini tipsteri znaju nestati odjednom. Ljudi se žene, imaju djecu, druge obveze i ne mogu više provoditi puno vremena na netu, plaćeni tipster živi od prodaje pickova i tome se posvećuje, nudi sigurnost objave, ne nužno i veliku prolaznost :)

Kao i sve na ovoj stranici i korištenje ovih ili nekih drugih servisa je samo stvar vaše odluke, jedini uvjet za našu pomoć i učenje je registracija i jedna mjesečna pretplata putem jednog od linkova u postu i javljanje id broja.

Oznake: banka, besplatno, biznis, klađenje, novac, profit, SPORT, varalice, zarada


- 15:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< svibanj, 2013 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Lipanj 2013 (2)
Svibanj 2013 (2)
Travanj 2013 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv