22.04.2013., ponedjeljak

Vip grupa, transfer novca i ostalo



Zbog više upita kako doći do tih dodatnih informacija i savjeta bez registracije za premium tipstere na linku koji smo dali, a koji vam većinom ne odgovara zbog načina plaćanja ili azijskih hendikepa koji se često igraju da malo objasnimo ali i ponudimo alternativu.

Ozbiljno klađenje se većinom odvija u pravim Internet kladionicama, uplate i isplate novca su povezane sa troškovima transfera novca koji mogu biti poprilični, po koji postotak ne izgleda puno ali kroz godinu su brojke da boli glava. Najmanje troškove transfera novca ćete imati koristeći moneybookers.com , transfer između njih i kladionica u oba smjera je u pravilu bez provizije (osim ako imate više isplata sa kladionice u mjesecu pa kladionica ne naplati to) a transfer novca sa moneybookersa na vaš bankovni račun je zanemariv iznos od 2 eura po isplati.
Dodatna pogodnost je što državljani članica EU imaju mogućnost korištenja njihove debitne kartice pa novac možete koristiti na svakom prodajnom mjestu ili podizati na bankomatu (uskoro dostupno državljanima HR).
Za korisnike iz hrvatske najjednostavniji način uplate je sa svog supersport računa, supersport isplatu na moneybookers naplaćuje 1% iznosa, također i isplatu sa moneybookersa možete raditi na supersport račun no morate 20% novca odigrati na jednu ili više oklada prije isplate što i nije problem uz parove sa www.dvoznak.com/?affiliate=61 .

S obzirom da dosta ljudi ne razumije ili nema mogućnost klađenja na azijske hendikepe uveli smo novu mogućnost. Tko želi naše dodatne savjete oko ovog načina klađenja, pomoć kod odabira tipstera i sve ostalo što će biti dostupno u vip grupi ili putem maila za blogere može to ostvariti i kupovinom pretplate na http://www.dvoznak.com/?affiliate=61 , naravno i tada se trebate javiti na mail kradljivackokoski@gmail.com ili na fejsu putem poruke.
Članstvo u dvoznaku je skuplje (cca 11kn dnevno uz godišnju pretplatu plativo u ratama) ali nudi i puno više no betrush.
Uostalom da usporedimo što koja stranica nudi:
Dvoznak nudi analize, usporedbe tečajeva i puno drugog korisnog sadržaja uz 500-800 pa i više prognoza mjesečno (mogućnost veće zarade uz primjenu nekih naših dodatnih savjeta). Kvalitetu njihovog rada možete vidjeti i po ostvarenom plusu od cca 42.000eura sa svim prognozama u manje od godinu i pol rada. Koristite li naš način klađenja te uz naše savjete napravite selekciju tipova/tipstera godišnji profit je samo pitanje koliko želite :), kod dvoznaka je dodatna prednost to što se prognoze tipova objavljuju od 11h, u pravilu prije podne su objavljene, ako je neka kasnije to vam šalju i na mail. Iako dvoznak ima tipova koje je moguće odigrati samo na net kladionicama , dobar dio tipova je iz lokalnih kladionica i sa lokalnim tečajevima.
http://www.betrush.com/premium/in.php?id=102
nudi 100-250 prognoza mjesečno za cijenu 29,9eura mjesečno, od toga uz naše savjete 60-120 oklada vrijedi igrati, prognoze su na vrijeme objavljene ali ih morate sami pogledati, postoji mogućnost praćenja putem rss-a.

Obje stranice vrijede tog novca, čak i zajedničkim korištenjem obje mjesečni trošak je usporediv sa tri sms servisa upitne kvalitete a ovdje dobivate provjereno dobre tipove.

Tko vjeruje da može naše savjete primijeniti sam, koristeći free tipove sa blogabeta kojih ima vrlo kvalitetnih, sada zna kako to može učiniti.

Tko želi znati i zaraditi više/brže/sigurnije registracijom na barem jednu od gornje dvije stranice dobiti će pristup našoj VIP grupi gdje će to i dobiti.

Pogledate li parove koje smo objavljivali na primjerima klađenja te arhive dvoznaka ili betrusha vidjeti ćete da njihovi parovi nisu bili u tom odabiru, javna objava plaćenih tipova ili njihova preprodaja nije spojiva sa poštenim i fer odnosom sa bilo kim. Time bi štetili i onoga tko objavi/autora plaćenog tipa i poštene kupce usluge koji zbog toga mogu imati smanjeni tečaj.
Ovo je ponuda za sve koji žele poštenim načinom zaraditi lijepi novac uz malu banku za klađenje, banka od 1-2000kn je dovoljna za ozbiljan rad i da vam pretplate budu vrlo isplative.
Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na fejsu putem poruke ili na mail kradljivackokoski@gmail.com

Smatrate li da vam je i ovaj post pomogao i donio neko novo saznanje, lajkajte i dijelite stranicu i/ili post, pomognite da post vide i vaši prijatelji, možda pomogne i njima.

Pozdrav prijatelji i uspješno zarađivanje novca svima a ne samo njima :)

Oznake: banka, besplatno, biznis, klađenje, novac, profit, SPORT, varalice, zarada


- 13:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

  travanj, 2013 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Lipanj 2013 (2)
Svibanj 2013 (2)
Travanj 2013 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv