21.04.2013., nedjelja

Tipsteri i dobri tipovi, kako odabrati i zaraditi?

Tipsteri i dobri tipovi, kako odabrati i zaraditi?

Internet je pun stranica, foruma, portala, blogova, grupa i slično koje se bave sportskim klađenjem, kako u masi odabrati one tipove za koje možemo vjerovati da su dovoljno dobri kako bi ih mogli iskoristiti za zaradu? Pri tome naravno mislim na način koji se opisuje u prethodnim bitnim postovima koje možete pročitati ispod ovog posta ako ste na blogu ili ako ste na facebooku pogledajte
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=529798580392126&id=529773673727950
i https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=358606574259775&id=529773673727950 a ostali postovi su manje bitni ili nebitni za ovaj način zarađivanja.

S obzirom da se ovi bitni postovi objavljuju na slijedećim stranicama:
http://kradljivackokoski.blog.hr/
http://www.kradljivackokoski1.bloger.index.hr/default.aspx
http://www.facebook.com/pages/Nemam-trening-kradem-kokoske-i-zaradjujem/529773673727950
a na blogovima nema svih postova kao na faceu možda će nekima biti malo teže razumljivo ali ni to nije problem, svatko može na nekom besplatnom servisu otvoriti mail adresu (net.hr je brz i jednostavan) sa kojom može otvoriti facebook račun na bilo koje ime i kopirati si sve što želi, ako ne želi račun može ga obrisati kao i mail.

Gdje je problem kod svih tih silnih tipova koji postoje po netu?
Ne znamo koji tipovi vrijede našeg novca!
Ipak, pisao sam da kladeći se načinom iz posta „matematika u klađenju“ svatko može zarađivati i pri tome ne mora pratiti ni jedan sport niti znati išta o klađenju!
Kako je to moguće?
Blogovi se editiraju, mijenjaju tipovi iz gubitnog tipa 2 u over koji je prošao, lažiraju arhive, sms servisi lažiraju arhive u velikom broju slučajeva, objavljuju se krivi, bitno viši tečajevi ( najluđi primjer koji sam vidio je objava zicera tečaja 1,15-1,25 kod postavljanja ponude po cijelom svijetu i taj tečaj još pada a faca ga stavi u sms sa tečajem 2,30 i napiše- brzo preuzmite i požurite sa uplatom, tečaj pada) . Na facebooku ljudi brišu stare postove sa padom tipa, ostavljaju samo dobitne..

Da se razumijemo , i sam ću rad poslati sms za 3,66 ili 6,2kn ako znam da mogu očekivati realan tip solidne prolaznosti (dosta sms poruka šaljem samo za kontrolu servisa, uplaćujem tek kad sam siguran što mogu očekivati) no pitanje je kome vjerovati?
Kako znati da nekom možemo vjerovati?
Postoje stranice gdje naknadne izmjene ili brisanja nisu moguća, gdje se vidi svaki objavljeni par i tip, gdje možemo vidjeti točnu statistiku za svakog pojedinog tipstera- takvim stranicama i tim tipsterima možemo vjerovati!
O forumima gdje također ima odličnih tipstera ne želim ovaj puta , možda jednom nešto napišem i o njima ali pogledajte recimo već toliko puta spominjani oddsportal , postoji i dio gdje možete i sami objaviti svoje tipove i kad pogledate na http://www.oddsportal.com/users/ vidite prvog tipstera sa skrivenim profilom i strašno dobrom statistikom. Po njihovom načinu izračuna (ROI izračanavaju kao čisti profit, od njega je već odbijena uplata) čovjek je na 118 tipova ostvario 157,1% profita ! Pretvorimo brojke u novac: uplatimo li 100kn na svaki tip ukupno smo uplatili 11800kn a ostvarili povrat od 30338kn, ili igrajući načinom klađenja koji mi koristimo u ciklusima od 30 oklada pa onda izračun nove banke i uplate to bi bilo ovako: banka 1000, 30 oklada i banka je 2571kn, idućih 30 oklada i banka je 6610, idućih 30 oklada i banka je 16994kn, za još dvije oklade banka bi bila 43692,5kn i s obzirom da je ovo ostvareno u nekih niti 5 mjeseci ovakav tipster bi mogao tražiti veliki novac za svoje tipove.. ali, ja mu ga ne bih dao! Na oddsportalu tipster može obrisati post po želji a ja ne vjerujem da netko može imati na 118 oklada samo 5-8 gubitnih!
Ima tamo i jako dobrih tipstera ali u evidenciju ne možemo imati puno povjerenje!
Rekli smo da će post biti o tipovima i gdje ih naći a pišem o tome kome ne vjerovati, moram jer ne želim da odaberete loše.

Pogledajte sada http://www.betshoot.com/ , odlična stranica sa puno tipstera i njihovom evidencijom. Kao i većina foruma i portala koji imaju tipstersko takmičenje kod njih se objavljeni par ne može brisati i njihovoj statistici se može vjerovati.
Tu se da naći dobrih tipstera , proučiti njihovu statistiku i odabrati jednog ili više njih čije parove ćete pratiti.
Druga , još bolja stranica je blogabet.com i ona nudi najbolje mogućnosti za neiskusne pa ćemo njoj posvetiti malo više teksta.
Na blogabetu postoji oko 300 tipstera sa verificiranim tipovima (ne mogu ih mijenjati niti brisati, mogu resetirati blog ali i to se vidi) koji imaju yield 10i više %, onih sa yieldom od 7-10% je jako puno i sve se može pretraživati po raznim kriterijima, sportu, ligi, live i pre-match oklada, broju pickova, također i poredak možete napraviti po više kriterija. Što mislite vrijedi li pratiti tipstera koji ima u 6 godina skoro 5000 pickova i yield 10% ? A takvih ili sličnih ima dovoljno :)

Kad obavite pretraživanje i otvorite blog pojedinog tipstera obrati pažnju na sve što vidite na stranici.
Nije bitan samo yield ili ukupan profit. Neki označavaju svaki ulog 10/10, drugi stupnjuju uplate od 1/10-8/10 a više od toga igraju možda par puta godišnje, treći igraju flat uplate no dok je jednima uplata 1/10 , drugima je 4/10 ili neki drugi iznos.
Ono što je vama bitno je: blogeri koji rade reset rijetko su dobri tipsteri, blog resetiraju nakon lošeg niza.
Blog bi morao imati sve tipove verificirane (mali broj može biti bez verifikacije jer ne nude uvijek sve događaje ili opcije za unos tipa)
Broj oklada , postotak pogođenih, prosječni tečaj su bitni, pogledamo ove brojke jednog bloga : 508 oklada, 300pogođenih, 177 promašenih, 31 uplata vraćena. 63% pogođenih tipova, prosječni tečaj 1,81 i svi tipovi su verificirani. Yield lijepih 11%.
Odličan blog na prvi pogled no pogledajmo još po blogu što možemo vidjeti o blogeru i njegovim navikama klađenja.
Kladi se isključivo na nogomet, ne kladi se uživo što je ok jer ga možemo pratiti po tečajevima koje objavi ili vrlo sličnima .
Vidimo i da blog postoji samo dva mjeseca, odemo li na zadnju stranu bloga , prvi pick je bio 9.3.2013.godine. Tih 508 oklada je napravljeno u 42 dana što nam daje prosjek od 12 oklada u danu. Puno ili ok za igrati?
Stvar vlastite ocijene, bilo bi ok da je blog star barem godinu dana, da se može vidjeti profit po mjesecima kroz cijelu godinu, pitanje je kako će mu ići sad kad lige idu kraju, kad ima više suradnje između klubova. No jedno je pouzdano, ovi podatci su točni i možemo im vjerovati.
Da pogledamo brojke nekog bloga koji postoji duže od godinu dana:
Svi pickovi verificirani, blog bez resetiranja, premium tipster ( status može zatražiti nakon 150 pickova sa nekom analizom iako analize nisu obvezne).
641pick, 334 pogođena, 265 promašenih, 42 vraćena uloga, yield 10%, prosječni tečaj 1,97 , 56% pogođenih pickova.
Kladi se samo na nogomet, ima po neki live pick (ne vidi se koliko ali možete tražiti po arhivi) i pogledate li arhivu po mjesecima vidjeti ćete dosta čestu sliku, nakon uspješnog starta bloga nastupila je kriza i plus od 209 unita se kroz 5 mjeseci smanjio za 84 unita, prošle godine u tim kriznim mjesecima tipster nije objavljivao a ove godine je imao jedan mjesec lošiji i ostvario minus od 44 unita.
Loš mjesec ili dva u godini za pojedinca koji ne igra puno tipova dnevno nije problem ako pratite nekoliko tipstera.

Ovdje pišem o tipsteru koji ima 56% pogođenih tipova kao dobrom a u tekstu o matematici u klađenju imamo izračun sa 60% ? Ne poklapa vam se to?
Stvar je izračuna koliko nam je tipster dobar ili ne.
56% znači da od 100 pickova 56 ih prolazi. 56 x 1,97 (njegov prosječni tečaj) =110,32 što daje 10,32 uplate profita.
Kako to izgleda na naših 30 oklada u ciklusu?
Od 10 ih statistički prođe 5,6, 5,6x3=16,8 što znači da možemo očekivati 16-17 prolaznih oklada, 16x1,97=31,52 što nam i uz 16 prolaznih daje 1,52 unita profita.

Na blogabetu imate raznih tipstera, koji se klade samo na sport iz jedne države, ili samo jedan sport jedne države, samo 1-2 lige.. birajte što želite ali birajte razumom, ne tražite visoki yield ako nema konstantnog plusa u barem 9 mjeseci godišnje.
Mi ne želimo izdvojiti ni jednog od njih , svatko treba sam birati, preuzeti odgovornost za svoj novac u svoje ruke.
Način klađenja sa 30 oklada u ciklusu je odličan, nakon svakog ciklusa računajte novu banku i novu uplatu za idući ciklus. Slijedite uvijek iste tipstere, odaberite 1-3 ovisno o broju parova koje igraju u danu ali ne pretjerujte sa brojem oklada u danu, može ih biti i svih 30 ali jedan loš dan kad većina pada a takvih ima dosta u godini će vam jako rušiti banku.
Još jedan plus za blogabet je novina koja je upravo zaživjela- svakog tipstera koji objavljuje free tipove možete pratiti putem e-mail poruka, uz neki program koji vas obavještava o novom mailu nije problem pratiti pickove.
Želite li sigurniju igru i pomoć kod analize pojedinog tistera te sve ostale savjete koji mogu povećati sigurnost vaše banke ali i ubrzati njen rast javite se na mail kredljivackokoski@gmail.com ili na facebooku putem poruke.
No postoji kvaka, za ovaj vid pomoći i suradnje. Kako bi radili samo sa ljudima koji žele zaraditi i vjeruju da mi znamo kako se to radi ispunite jedan uvijet.
Registrirajte se putem ovog linka http://www.betrush.com/premium/in.php?id=102 i uplatite pretplatu za premium tipove, nije skupo, cijena je 30eura mjesečno, kao da šaljete jedan sms dnevno na neki sms servis upitne kvalitete a dobivate pristup svim tipovima premium tipstera na stranici. Možda uočite da je na stranici aktivan tipster „mrgol“ čiji ste nick vjerojatno uočili i na betshotu (najveći profit od nastanka stranice) no ovdje objavljuje pickove koji tamo nisu objavljeni. Sa onima koji se registriraju putem linka ćemo detaljno obraditi tipstere sa stranice a kad vam banka poraste na neki malo veći iznos jako ćete cijeniti uz ostalo i mrgul-ovu stabilnost.

Za sada toliko, čitajte i razmišljajte o pročitanom, provjeravajte i istražujte, zapišite na papir koga i što pratite i to poštujte, to je najbolji put do uspjeha.

Oznake: banka, besplatno, biznis, klađenje, novac, profit, SPORT, varalice, zarada


- 19:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

  travanj, 2013 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Lipanj 2013 (2)
Svibanj 2013 (2)
Travanj 2013 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv