Mlade gole djevojcice - Susret s djevojkom

petak , 28.12.2018.

Jebanje dlakave pičke










Click here: Mlade gole djevojcice






Sve objave popraćene su golišavim fotografijama u eksplicitnim pozama. Roditelji su sve manje zainteresovani za svoju decu, pa tako im je jedino bitno da ona imaju dobre ocene u školi. Šta li je to bilo toliko hitno probaćemo da saznamo u što kraćem roku - navodi se u jednom izveštaju sa stranice. Foto: Profimedia Nažalost, ovi snimci i fotografije često su povezani sa zlostavljanjem i raznim vrstama zloupotrebe.



mlade gole djevojcice

Kada sam videla profil devojčice, malo je falilo da padnem u nesvest. Mi smo dužni da svako devijantno ponašanje vezano za dete prijavimo.



mlade gole djevojcice

Jebanje sisate devojcice (18+) - Većina tih sajtova, dodaje Arsenin, igra na tankoj liniji između pornografije i pedofilije, a 20 odsto fotografskog materijala koji je izložen na njima prikazuje devojke koje su mlađe od 18 godina.



mlade gole djevojcice

Tokom tri meseca istraživanja stručnjaci su pronašli preko 4. U 93 odsto prikupljenog materijala učesnici su bile devojčice ispod 15 godina. Veoma me je pogodilo ono što sam videla - izjavila je Sara Smit, autor i vodeći naučnik studije. Na jednom od snimaka može se videti kako oskudno odevena sedmogodišnja devojčica sa teškom šminkom na licu pozira na krevetu. Na drugom, dvanaestogodišnja devojčica približava kameru svojoj intimnoj zoni da bi u krupnom planu snimila kako urinira. Foto: Profimedia Nažalost, ovi snimci i fotografije često su povezani sa zlostavljanjem i raznim vrstama zloupotrebe. Mnogi mladi na ovaj način pokušavaju da steknu popularnost na društvenim mrežama, što se često završava ucenom. Ucenjivači su najčešće osobe koje su snimale video, ili neko od detetovih poznanika. Mališani najčešće nisu svesni činjenice da taj materijal može da završi bilo gde. Uložili smo dosta novca u stručni kadar i najnoviju tehnologiju kako bismo što efikasnije suzbili ovu užasnu vrstu zloupotrebe. Ovom prilikom takođe molimo roditelje da obrate pažnju na ponašanje svoje dece kako bi sprečili nastanak novih slučajeva - izjavila je Kler Lili, direktor fondacije za bezbednost dece na internetu u okviru Nacionalnog društva za prevenciju nasilja nad decom.



STOJA - Bela ciganka - (Audio 2013)
Suma koju maloletnice na ovaj način zarade zavisi od broja ulazaka na njenu veb stranicu, kao i vremena koje korisnik na njoj provede. Internet je super stvar,ali ga nazalost vecina koristi za dokolicarenje i samopromociju. Ovom prilikom takođe molimo roditelje da obrate pažnju na ponašanje svoje dece kako bi sprečili nastanak novih slučajeva - izjavila je Kler Lili, direktor fondacije za bezbednost dece na internetu u okviru Nacionalnog društva za prevenciju nasilja nad decom. Ta je stranica imala 30. Roditelji su sve manje zainteresovani za svoju decu, pa tako im je jedino bitno da ona imaju dobre ocene u školi. I naravno -sve moguce spijunske metode za proveru sta to gledaju na net-u, sta imaju utelefonu i torbama, ma sve sto Vam penzionisani pukovnik KOSa s drugog sprata preporuci! Mališani najčešće nisu svesni činjenice da taj materijal može da završi bilo gde. Isto je i za društvene mreže: treba deliti lepe, ali i ružne momente u svom životu, treba deliti pametne citate i slično, ali nečije obnažene fotografije nemaju šta da traže na internetu - priča Ćorićeva.

[Upoznavanje prije veze|Noćni život zagreb|Starije žene mlađi muškarci]






Oznake: pičke, Devojčice, 18

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.