Oglasi Bibinje Osobni kontakti - Susretit će se u sredini

utorak , 25.12.2018.










Click here: Oglasi Bibinje Osobni kontakti






Mogučnost kompenzacije radova za putnički kombi ili dostavno vozilo, kao osobni automobil vrijednosti do 1000 eura. Tehnički kolačići Uvijek aktivni Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našem sustavu. Obično se postavljaju samo kao reakcija na vašu radnju koja predstavlja zahtjev za uslugom, kao što je postavljanje vaših postavki privatnosti, prijavljivanje ili popunjavanje obrazaca. ID sinkronizacija omogućuje našim partnerima korištenje svojih podataka izvan platforme na platformi.



Oglasi Bibinje Osobni kontakti

SADRŽAJI Okućnica Uredna , Dvorište 200m2, Prostor za sjedenje , Parkiralište Broj parkirnih mjesta: 5, Udaljenost od objekta: U dvorištu , Roštilj zajednički , WiFi Internet, Sušilo za kosu, Glačalo, Daska za glačanje, Prijenosni roštilj LOKACIJA I PRISTUP Objekt se nalazi pored glavne ceste Između objekta i plaže je glavna cesta Između objekta i plaže je pothodnik Moguć pristup automobilom: Da Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju Objekt je djelomično okružen zelenilom UDALJENOSTI More: 230 m Plaža: 230 m Samoposluga: 50 m Restoran: 250 m Prva pomoć: 7 km Poštanski ured: 700 m Diskoteka: 3 km Ronilački centar: 3 km Ambulanta: 800 m Zračna luka: 7,5 km Ljekarna: 800 m Mjenjačnica: 1,5 km Turističke informacije: 800 m Nacionalni park: 50 km. Obično se postavljaju samo kao reakcija na vašu radnju koja predstavlja zahtjev za uslugom, kao što je postavljanje vaših postavki privatnosti, prijavljivanje ili popunjavanje obrazaca. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.



Oglasi Bibinje Osobni kontakti

- Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju su agregirani a time i anonimizirani.



Oglasi Bibinje Osobni kontakti

Tehnički kolačići Uvijek aktivni Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našem sustavu. Obično se postavljaju samo kao reakcija na vašu radnju koja predstavlja zahtjev za uslugom, kao što je postavljanje vaših postavki privatnosti, prijavljivanje ili popunjavanje obrazaca. Oni nam pomažu da znamo koje su podstranice najpopularnije ili najmanje posjećene, te kako se posjetitelji ponašaju po web stranici. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju su agregirani a time i anonimizirani. Ako spriječite te kolačiće, nećemo znati kada ste posjetili našu web stranicu. Kolačići koji se koriste: ZABGN - postavke naslovnice ovisno o tome je li korisnik građanin ili pravna osoba ZABRM - kolačić s vrijednošću korisnikovog web preglednika zbog boljih performansi Aktivan Neaktivan Marketinški kolačići Ovi kolačići služe kao pomoć pri tumačenju internetskih aktivnosti korisnika te u svrhu marketinških aktivnosti, poput oglašavanja i remarketinga. Anj - Anj kolačić sadrži podatke koji označavaju da li se ID kolačića sinkronizira s našim partnerima. ID sinkronizacija omogućuje našim partnerima korištenje svojih podataka izvan platforme na platformi. Platforma se koristi za testiranje je li preglednik konfiguriran za prihvaćanje kolačića iz aplikacije AppNexus. Icu - Kolačić se koristi za odabir oglasa i ograničavanje broja prikaza određenog oglasa. Sadrži informacije poput broja prikaza oglasa, nedavnog prikazivanja oglasa ili broja prikazanih oglasa Uid - jedinstveni identifikator cid - Cookie id legacy — jedinstveni identifikator Facebook - prati konverzije FB oglasa, optimizira oglase, gradi ciljanu publiku i radi remarketing HotJar - prikuplja informacija o ponašanju korisnika i njihovim uređajima.



Oglasi licni kontakti
Platforma se koristi za testiranje je li preglednik konfiguriran za prihvaćanje kolačića iz aplikacije AppNexus. OBVEZNI DODATNI TROŠKOVI: nadoplata za kratak termin. Tehnički kolačići Uvijek aktivni Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našem sustavu. Oni nam pomažu da znamo koje su podstranice najpopularnije ili najmanje posjećene, te kako se posjetitelji ponašaju po web stranici. Izvodim usluge postavljanja vodovodnih i kanalizacijskih instalacija, postave sanitarija u kupaonicama i kuhinjama, izvodim instalacije centralnog grijanja, postave radijatora, kao postave solarnih kolektora i kompletne instalacije solarnog sistema za grijanje i toplu vodu. Icu - Kolačić se koristi za odabir oglasa i ograničavanje broja prikaza određenog oglasa. UKLJUČENO U CIJENU: boravišna pristojba, završno čišćenje, parking, internet, glačalo, daska za glačanje, sušilo za kosu, prijenosni roštilj. Ako spriječite te kolačiće, nećemo znati kada ste posjetili našu web stranicu. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Može upit e-mailom: muzakd gmail. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Anj - Anj kolačić sadrži podatke koji označavaju da li se ID kolačića sinkronizira s našim partnerima.

[Poster : Tražim dečka za noćne akcije! Dok ja spavam, da on ubija komarce xd|Sladja i vladimir|Montenegro traveler apartmani]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.