četvrtak, 11.11.2004.

Jei!!!

A bemti naslov, neke blog osobe bi možda sada rekle da je baš fensi...Da ne duljim, ovo će biti kratak post, budući da bih trebao leći spavati jer ujutro u 5 ustajem radi odlaska na info...Bit če nice zbog nekoliko razlika :
1. Naravno da ću malo popiti ( možda i više od malo )
2. Srest ću Tamaru i Houpi, no nažalost pržilica mi je malo krepla, te im nisam uspio snimiti cd i zato mi bed sada. No bit će još prilika, pa makar i poštom slao
3. Edukacija, između ostalog. bilo gdje da se ode nešto se naući, pa eto...
Ma to je dovoljno nabrajanja, nemam volje razmišljati i pisati dodatne, jer to nije stil ovoga bloga, ipak ja pišem iz glave automatski i toga ću se držati, jednako kao što ću održati i riječ da ću sutra sa sajma sa nekog kompa postati nešto upravo na ovaj blog.
Onima koji su bili nadam se da je bilo dobro, onima koji idu sutra želim sretan put i dobar provod, a onima koji ne idu želim dobar provod u svome mjestu i da im ne bude žao što ne idu.
Btw našao sam si fotić koji ću kupiti najvjerojatnije idući tjedan. Sony, 4.1 mpx, 3xoptički zoom, mpeg filmići, dvije AA baterije sa mogučim punjenjem, 1,5'' LCD, 16mb memorija, za 1299kn, mislim da je super povoljno. Btw nov je, u dučanu je...

ElfSociety-Afterparty.mid" loop="1">