~Me, Myself N I~

četvrtak, 27.04.2006.

BBBOOOKKK!!!

Još mi je internet pokvaren, al se nekako snalazim! Kod mene je sve super, a ovi praznici su bili stvarno odlični! Nema više štrebanja i dosadnih predmeta, profesora... Nemojte me krivo shvatit, ja volim ić u školu jer sam društvena i ako sam sama brzo mi postane dosadno jer obožavam pričat, al škola je opet škola. Tipično za mene, jedva čekam da u Hrvatsku dođe novi cd od Tokio Hotela- Schrei so laut du kannst. Znam da dosta vas ih mrzi ( fakat neznam zašto ) pa vrijeđa moj blog itd. al mene to uopče ne dira jer ja se ne obazirem na takve glupe komentare. Ja ču slušat što ja hoću, kad ja hoću i gdje ja hoću! Onaj kome se to nesviđa nemora se družit samnom. Al bez obzira na stupanj glupoče nekog komentara, ja ga neću pobrisat jer svako ima pravo reć kaj hoće. A sada za sve vas: Ja slušam stvarno svašta i nisam ograničena na jednu vrstu glazbe jer smatram da se sve treba isprobat pošto se samo jednom živi. Tako da osim moje najdraže grupe, Tokio Hotel, obožavam- Aaliyah, Ne-ya, Missy Elliot, Linkin Park, Pussycat Dolls, Seana Paula, Sugababes, Nellya, Mattafix, Chrisa Browna, 50 centa...
Ko nevjeruje nek pita moje frendice i frendove!
Između ostaloga, imam jedno pitanje za sve fanove Tokija: Jel ima ikakva kvalitetna verzija pjesme Frei im Freien Fall? Ja imam jednu katastrofalnu snimku sa nekog koncerta, al je bez obzira na to obožavam slušat. Meni je pjesma fakat dobrakiss, šta vi kažetesmijeh?

A sad kao kaj sam i rekla u zadnjem postu, prilog o Tomu:
Tom Kaulitz
Datum rođenja: 1.9.1989.
Mjesto rođenja: Leipzig
Roditelji: razvedeni ( sada živi s mamom i očuhom Gordonom)
Sestre/braća: brat blizanac Bill
Visina: 1,74 m
Težina: 50 kg
Boja očiju: Smeđa
Naj deo: Axe Unlimited
Naj marka tenisica: Nike, Osiris
Naj glumica: Eva Longoria
Naj serija: The king of Queens
Naj bend: Guano Apes
Naj pjevač: Sammy Deluxe
Naj pjesma: Let me go
Prvi album koji je kupio: Aerosmith
Prvi koncert na kojem je bio: Sammy Deluxe
Naj piće: Cola, Red Bull
Naj jelo: Pizza
Mobitel (koji ima): Sony Ericsson T630
Naj predmet u školi: likovni, etika
Najgori predmet u školi: matematika, fizika
Naj prijatelj: Andreas
Velika želja: upoznati blizanke Olsen
Naj film: Mr.&Mrs. Smith
Najgora pjesma: I will always love you od Whitney Houston
Ljubimci: pas Scotty i mačka koja nema imena
Životni moto: Carpe Diem!!!

Tom je Billov brat blizanac, dakle – također je rođen 1.09.1989. u Leipzigu, visok je 175 cm, a težak 50 kg. Za razliku od Billa, zadržao je prirodnu svijetlosmeđu kosu, a umjesto pjevanju posvetio se sviranju gitare. U školi preferira i mrzi iste stvari kao i brat – umjetnost mu je zakon, ali matematika i fizika su fuj. Osim sviranja i tuluma, u slobodno vrijeme bavi se grafitima, vožnom BMXa, a baš poput brata, nema djevojku. Prvi sex je doživio sa 13 godina. Meni je on ok, iako mi je Bill nekako simpatičniji. On, dalo se naslutiti po grafitima, više hip hop tip od Billa pa tako voli Samyja Deluxa, jednog od najpopularnijih njemačkih repera. I Tom ima pirseve, a probušio si je donju usnu. Prepoznat ćete ga i po frizuri, masnim jamajkanskim dreadlocksima. Prijatelji će ga najkraće opisati riječju cool, a sam kaže da mu je životni moto iskoristi dan! Kaže da nikada nebi mogao nositi tako uske hlaće kao Bill i da nosi samo široke boxerice. Osim toga, Tom je jako uporan i ne odustaje lako od nečega šta si je zacrtao. Sa novcem je puno promišljeniji od brata i ne troši puno para na gluposti. ˝Uvijek smo bili vatra i led˝ kaže Tom za sebe i svoga brata blizanca Billa smijući se. ˝Nemam ništa protiv hodanja s nekom od naših obožavateljica, ne vidim što bi mi tu trebalo smetati.˝- kaže Tom.

Sretan vam Uskrs sa velikim zakašnjenjem i ostavite mi puno komentara!
P.S. Nemojte mi previše zamjeravat rijetke postove, jer fakat je i meni bed, pokvarenheadbangheadbangheadbang net pa rijetko kad vam se mogu javit!
Evo slike u povodu posta o Tomu:
Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

BOK!kissthumbupzujohrvatskanuteeksmijeh

- 16:57 - Komentari (5) - Isprintaj - #