28.03.2009., subota

NEUE POST

Dragi moji,

javljam Vam se na uporno inzistiranje koje pročitah u komentarima ostavljenih od meni dragih osoba. Dakle, ovako stvari stoje na zastavi u tri boje! Obazirom da posljednjih dana sa zdravljem nešto nisam baš u najzavidnijem stanju, jerbo sam prije par dana malo popucao po šavovima i proučio kak zaistač zgleda to predinfarktno stanje, a po savjetu nekih liječnika, žrtava, zajedno sa mnom, reforme zdravstva ličkog terminatora istog tog zdravstva, malo moram stati na loptu. Ti momci su mi toplo preporučili da se jedno vrijeme okanim gledanja vijesti (klincima sam već mazn'o DVD player!), čitanja novina i uopće svih oblika uzrujavanja, a što je u ova olovna vremena gotovo pa i nemoguće! Ali ipak ću se potruditi, jer su mi kao alternativu toplo preporučili da se mažem blatom kako bih se lakše priviknuo na zemlju (znate ono - 2 x 1 m ilovače i travke povrh!), a ipak mislim da sam za tak nekaj još malkec premlađahan!
Ali i dalje nemam odgovora na pitanje, dragi moji prijatelji, DOKLE!

DOKLE ĆE TRAJATI OVO LUDILO I BATHOST?!

Obzirom da je situacija takva kakva jest, jedno vrijeme ću malo izbivati iz b(r)loga (ali ću Vas pratiti, da ne bi mislili da ste bez kontrole!).

Ali ja ne bi bio ja kada ne bih malo parafrazirao MPT-a, uz malkice izmijenjene stihove:

"Ej umorna zemljo napaćena
ima l'se još što ukrasti od te..
............

Kralju Dmitre Zvinimire,
Na dno pali Tvoji su Hrvati!"

A kako Vam ne bi nedostajali moji postovi i članci, dovoljno da pogledate bilo koje vijesti, prolistate (nisam rekao pročitate, od toga se sa gnušanjem ograđujem) bilo koje novine i 1 x tjedno pogledate "Otvoreno" sa nekim od g-di (ova skraćenica znači "gamadi", sa gospodom nema veze!!) iz redova ministara (za veće doze, odnosno češće gledanje emisije, obavezno se posavjetujte sa svojim neuropsihijatrom, za posljedice ne odgovaram) i eto Vam šlifa! Samo zamislite kaj bih ja na to napisao, i......molim Vas, pokušajte komentirati ispod ovog posta, a isti članak ide sutra i na svima.net, pa možete i tamo udarati komentare (nekak su mi tam i pregledniji).
A postova i članaka će biti, nažalost materijala ima i preko dovoljno, i preko previše, a kako stvari i perspektiva za sada stoje, još će ga dosta dugo i biti, pa se nemojte brinuti da bi mogli ostati bez Vama omiljenog štiva za laku noć ili dobro jutro. Evo, recimo jučer i danas, ima oko 4.200.000,00 nominalnih razloga za neki člančić o štednji i ravnomjernoj raspodjeli tereta štednje. Tutač je, veli dr.Andrija, iz članarina stanovite stranke koja je pukim slučajem na vlasti, a J.K. na to sve udara vjerodostojan, njezinom liku i djelu, kao i bijeloj mudroj glavi, svojstven pečat istinitosti i poštenja! O visini članarine i broju članova te ljage našeg naroda, nazovi stranke, ne želim kalkulirati, kao niti o njihovim davno preminulim glasačima koji će izaći i na slijedeće izbore, ali je opće poznato da stranke dobivaju lovu iz proračuna sukladno broju mandata. Isto vrijedi i za ove moralne kreature, kojima, btw, treba 1700 kn/mjesečno za spajalice ('bem ti firmu koja nema spajalice za svoje šljakere, nego jadni moraju bauljat po papirnicama ne bi li našli jeftinije spajalice, jer, zaboga, pa recesija je - riječ najstrože proskribirana od strane dr.Ive, prodavača slika golih dama i guste magle, sve do prije kojih mjesec dana). Dakle, dobiju lovu kao stranka iz proračuna. A ko daje lovu u proračun? Potpisnik ovih redaka zajedno sa Vama! I onda taj shizofrenoidni doktor Meng...pardon, Hebrang, veli da je to stranačka lova! Je, isto kak sam ja podrijetlom iz Mombasse! Nije govno, nego se pas posro, dragi moj doktore, tak svejedno koji, nadam se Tebi ispred vrata, pa da dobro ugaziš, onda ćeš konačno biti svoj na svome i tam di ti i jest mjesto i odakle se izvukao zahvaljujući nama i našoj naivnosti!
E, sad bi bilo dosta! Naime, moj komp je KONAČNO totalka preminuo i dostojno ispračen na reciklažu, pišem na kompu od klinaca koji su vani, dok žena dremucka! Dakle, slijedom navedenog, pišem u ilegali! Da znaju kaj delam, svi bi jako, jako, jako popiz....i ispričali mi puno toga o zdravlju, ljubavi, sreći, budućnosti, svijetloj ili tamnoj, svejedno kakvoj, ali mojoj i bla, bla, bla, itd., itd., itd.
Dakle, članaka će biti, samo Vas sve molim za malo strpljenja. Komentirajte ovđekarce, ili na SVIMA, ili mi emajlirajte štogod Vas tišti (osim onog Fw: Fw; Fw;...i tako do besvijesti, osim ako nije nekaj fakat izvanredno!)

P.S. Eto, na, nemrem ja, a da ne nakenjam barem stranicu! E baš zato malo MORAM stati na loptu, inače.....dr. Lopatić radi uvijek, oni s nožovima, zvani kirurzi isto, kao i ona ustaova sa visokom ogradom, rešetkama na prozorima i veeeelikim vrtom za igranje u zapadnom dijelu grada. Jebi ga, kad sve uzimam srcu i duši, previše osobno, sve proživljavam preintenzivno, pa se u skladu s tim i brže valjda trošim (sram ga bilo tko je pomislio na ono kaj je meni prvo palo na pamet!). BOK!

P.P.S. Jučer mi se dogodilo nekaj super i zahvalan sam onome tko je za to zaslužan, ako bude ovo čitao! Hvala ne košta ništa, a može značiti jako puno!

Sve Vas voli i pozdravlja

Vaš

KONTRAŠ


- 22:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

  ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Ovaj ovdje predočeni Vam blog namijenjen je ljutom boju protiv laži, ljigavosti, nepravde, licemjerja, krivih vrijednosti, izopačenog ponašanja, a ponajviše protiv, kao i KONTRA svega mogućeg zamislivog i nezamislivog!
Autor bloga je uredni porezni obveznik "vulgaris", odnosno, jedan obični ....JA! burninmad
Nadam se i čekam Vašu pomoć, ideje, podršku i kritike!

Moji frendovi,
da vas ne tražim po bespućima


zzbu
SVIMA
Lady
Roberty-blog(valjda)

***************


blog.hr