cool site of the moment




linkzzz

* ~Index.hr~
* Blog.hr
* Internet Monitor
* korisno o filmu
* dobra štampa
* osvetite im se ;-)
* knjiga je knjiga je knjiga...
* knjiga žalbe hr zdravstva
* odlična domena
* prava umjetnost
* samo za katolike!
**************************
# ukoliko vas je uvrijedilo nešto što ste na ovoj stranici vidjeli ili pročitali, molim kliknite OVDJE #

**************************

lista omiljenih selebritija, bez nekog posebnog poretka

Virgin Suicides by koka

24.05.2004., ponedjeljak

oink oink ili čovjek – svinja – televizija

oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink svilan,
što da ti kažem? čim sam vidjela reklamu za gloriju, i ono «siniša svilan nakon 17 razvodi se od svoje supruge» morala sam ju ići kupiti. screw 12 kuna. prestala sam pušiti pa si mogu priuštiti. a gle, priznat ću. bila sam rastrošna, i stori sam isto kupila. i vidim, nisi jedini koji se razvodi. razišao se i boris mirković sa svojom ženom. a vidiš, zgodno mu došao ovaj razvod za imidž voditelja/provodadžike u emisijici koju histerično vodi na njemačko-rvackoj televiziji. srcolovka. a trebali su ju nazvati – štajga. valjda je mirković skužio da će tamo naletati na zgodne komade, pa – ajd brzo da razglasim da sam singl. zgodan štos, mora se priznati.

sori svilan, bek tu ju. i kaj veliš? televizijski program je kao svinjac?
ne, pustimo to. razišao si se od žene. pa, čovječe, ne mogu vjerovati!
a ne tako davno davali ste intervjue kako se volite i kako vam ne smeta razlika u godinama, i kako ćete se i ženit jednog dana. i ja sam ti vjerovala. vama sam vjerovala. vi ste već na prvi pogled među sobom dijelili onu pravu idiličnu i poželjnu količinu testosterona i estrogena, doduše naopako raspodijeljenu, ali svakako u harmoničnom odnosu. na vama se odmah vidjelo i tko u kući nosi hlače, tko je ljepša polovica, a tko pametnija polovica. koliko parova ima takvu kemiju među sobom? ha? mnogima ste bili ideal, a sada ste to sve uništili.

baš se čovjeku stisne srce kad čita u novinama kako ti ne cvatu ruže.
otišli ti suradnici, sve te marljive novinarske pčele, vrijedne ose, predani mravi. ha? a ispalo – ti alergičan na insekte. ili oni na tebe. pa kada se pružila prilika da ti to kažu – šmugnuli oni. i arijana ti je rekla – gud baj. što je sljedeće? neka nova alergija? daj odaberi nešto od čega se možeš braniti pumpicom ili tabletom.
a znaš svilan, budi siguran da je bilo zlobnika koji su večeras gledali glamur, samo da vide da li ti se poznaje bol na licu. ali, nisi im dao gušta! bravo, bio si prava skarlet o hara!

dragi svilan, nije ti lako, znam. toliko zlobnika oko tebe. točno znam da su mnogi gledajući tvoje fotke u gloriji rekli – ohoho, pa vidi ti njega, vozi se u pežou 307, nije njemu tako loše. kako li ga je kupio? od novinarskih honorara? ne obaziri se na njih svilan. tebi na čelu piše da si pošten. evo, baš se sad sjetih kako su onomad, kad si pisao u jutarnjem «salun riport», ti isti zlobnici pričali kako dobivaš od saluna dodatan honorar od soma marona (dojč marke – e to su bila vremena...) tjedno što im dižeš promet. fuj bilo one koji su tako pričali. to sigurno nije istina, i ja bih ovim putem željela reći - zgazio ih tramvaj, te koji su tako govorili o tebi. uostalom, ako ti srezović i jest nešto plaćao, ja sam sigurna da je to bilo preko žirca, da je uredno bio plaćen porez i prirez, i da nisi dobivao pare na ruke. a auto se danas ionako ne kupuje za živu lovu nego na kredit. i stanovi isto.

mili siniša, želim ti sve najbolje, i da se što prije odlučiš dati neki intervju u kojem ćeš otvoreno, iskreno, pametno i nelicemjerno – kako to samo ti znaš – ispričati svoju priču. jer ti kao novinar znaš da je to zanimljiva tema, i da javnost sve želi znati. baš kao što je željela znati o tome kako izgleda tvoja vanbračna zajednica sa ellom svalinom, sada želi znati i kako to izgleda kada toga više nema.
ne daj se, i ne daj zlobnicima da te slome.
ili, kako si ti danas u glemuru rekao – život je zaista lijep.
ide ti cinizam, najjači si majstore!

p.s. zgodna je bila ona reportaža o poligamistima, gospođi i gospodinu međugorac. sad me samo zanima koliko će vremena proći prije nego u novinama pročitamo da su dobili otkaz u školama u kojima predaju klincima, jer su se roditelji pobunili i rekli da ne žele da im djecu odgajaju takvi «perverznjaci». gospođa i gospodin međugorac možda jesu hrabri, a sad, jesu li baš pametni?
svilan , hoćeš li ti snositi dio odgovornosti kada dobiju otkaz?



- 01:12 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  svibanj, 2004 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga: vidi sliku


hate mail & love mail
Long live the new trash.
web counter with stats


I am 75% Evil Genius.
Evil to the Bone!
I am pure evil. I lie awake at night devising schemes of world domination, and I will not rest until all living souls bend to my will.