KODLACI beta

nedjelja, 18.11.2007.

Zbogom o veliki...

Dragi posjetitelji,primite nase isprike uvezi neredovitog pisanja posta.Nas razlog je bio rezlog koji je sokirao svijet.Pavo Kodlak Pantelija povukao se iz svog djelovanja u javnom kozjeg zivota u 164-oj godini zivota.KODLACI s.i.z.o.k. i s.k.o. su protreseni.Kodlak se vratio na Tibet.Boravi u starackom domu za Kodlake.Njujork Tajms je najavio rusenje kipa slobode i podizanje novoga pod nazivom: "Paul the GREAT".Primili smo dopis iz L.A.-a od produkcije "Porn Pictures" kako vec snimaju film na uspomenu Pavlu Velikom,sa Arnoldom Švajcenigerom u glavnoj ulozi

Iako smo naruseni, mi i dalje obavljamo svoj posao.Odnedavno parovi koji nemogu imati djecu mogu posvojiti koze nasega insituta.Nase koze mogu posvojiti i gay parovi te parovi tipa covjek-zivotinja.Dolje su fotografije sretnih parova koji u svom domu imaju mlade kozlice.

Đuro & AnamarijaĐuro & Anamarija

Tony i VižladaTony i Vižlada

Jozo & ZveraJozo & Zvera

ostale obavijesti:
-Odnedavno su nase koze nova sluzbena papina garda u vatikanu.
-Nove koze za razminiravanje s u pripremi.Vjerujemo da cemo izvrsiti donaciju HR vladi kako bi pomogli sto je vise moguce.
-Koze za obradu (poljopriverda) su u pripremi.
-Kod nas mozete nabaviti zimske papke za koze

kontakti : alexey@windovslive.com i dalibor-dj@hotmail.com

- 23:50 - Dodaj Komentar (17) - Trosi tintu - #

petak, 02.11.2007.

Nase koze su vase oci

Izvrsni odbor KODLAK-a izvrsio je testiranje koza za slijepe i slabovidne osobe koje obucava ins.Bota.
Koze su tako dobro obucene da su doslovno vase oci.Nase koze,ne samo da vas vode od ulice do ulice,kuce do kuce nego za vas rade i mnoge druge stvari kao sto su: Citanje novina i sl. Ispunjavanje kladionickih listica i dr.Nase koze su obucene kao odlican sustav protiv kradja.U nase koze su ugradjene najkvalitetnije sirene,najbolji kocioni sustav (ABS) te maglenke.Kako se vi i vasa koza nebi izgubili na nepoznatim mjestima ugradili smo im navigacijski sustav (GPS).
Zadnja serija obucenih koza posjedovala je 128Mb interne memorije + kartica 1GB ,InfraCrveni port za prijenos podataka te usb 2.0.
Moramo spomenuti i naseg novog sponzora DAČIJA.Koji nas je spontorirao sa novim DAČIJA LOGAN OFFROAD 1.1.Mpi. Od sada pa na dalje u buduce je to nase prijevozno sredstvo.
Nasa instruktorica BOTA pokazala je svoje izvrsne tehnike ostvarivanja kontakta s kozama ali ne i profesionalizam.Koze je napastovala sexualno i cesto je krala mlijeko.Ali za to je necemo optuzit,jer je greskom krala od muske koze.Oduzeto joj je jedno mjesecno primanje
Primili smo i nove claove koji su se tek pokodlacili to su: Ivana kao kondicijski trener i Marina kao specijalist za trensplatacije i pirotehniku.Trenutno su na specijalizaciji.
Odnedavno je tu i nasa anketa:izaberite najboljeg clana KODLAK-a
USKORO SVE FOTOGRAFIJE U VELIKOJ REZOLUCIJI


Slijepac & Koza-klikni za veliku rezolucijuDalibor i Dačija-klikni za veliku rezoluciju

- 21:06 - Dodaj Komentar (18) - Trosi tintu - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Siječanj 2008 (1)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

  • Alexey99.blog.hr
    ALEXEY99.BLOG.HR








    O NAMA
    Osnivac pokreta kodlaci jeste Pavo Kodlak Pantelija.Rodjen na Tibetu 1843.Zla sudbina je htjela da Kodlak ostane bez roditelja koji su nestali u magli.Tog dana su ga pronasle TIBETSKE KOZE koje su ga odgojile.Kada je Kodlak propricao obecao je posvetiti svoj zivot kozama.Sa 10 godina krece na put sirenja svoga znanja o kozama.
    Na svom zivotnom putu otvara velike skole za obuku i produhovljenje.U svojim skolama odrzava seminare i meditacije pod nazivom "S KOZAMA PRONADJIMO MIR I SRECU". Od svoje 20-te god. zivi i prosvjetljiva u Bosni.Zemlji dobri ljudi,sevdaha i koza.U Bosni otvara najveci europski centar,zatim seli u SAD gdje postize nezapamceni uspjeh.Tamo je proglasen prorokom.Nakon uspjeha u SAD-u vraca se u europu.

Kodlak TEAM

  • KODLAK
    Bota-Instruktor za vodice slijepih

    KODLAK
    Matea-Instruktor za koze lovce

    KODLAK
    Darija-Instruktor za pomoc na cesti

    KODLAK
    Linda-Instruktor koza za ljubavne uzitke

    KODLAK
    Vale-Instruktor koza za tjelohranitelje

    KODLAK
    Anych-Instruktor koza za vojnu obuku

    KODLAK
    Fikret-Instruktor koza za borilacke vjestine

    KODLAK
    Pero-Instruktor koza za arheoloska iskopavanja

    KODLAK
    Antonela-Instruktor koza za pronalazak droga

    KODLAK
    Paulina-Lijecnik za koze

    KODLAK
    Zvona-ŠNAJDER(krojac)
    KODLAK
    Dino-Oplodnja koza

    KODLAK
    Ivana-Kondicijski trener i vodja pobacaja

    KODLAK
    Marina-Specijalist za trensplatacije i priotehniku


    Pimp-a-Koza

    Nabrijte svoju kozu da izgleda poput pravih trkacih koza.Mi vam nudimo sirok asortiman opreme.Osjecajte se na svojoj kozi udobno i uglodno.

    KOZA
    Klasicna KOZA KOZA
    PIMPED KOZA
    Primjer nabrijane koze
    Na ovoj smo nadogradili rogove i postavili osvejtljenje na njih,kao i na oci.Koza je prefarbana u zeleno u kombinaciji sa crveno/zutom.Postavljeni aluminijski papci,Mp3 i Nitrous Oxide.

    _____________
    KOZA
    Ovako zavrsavaju koze koje nisu uspile zavrsiti tecaj