22

četvrtak

ožujak

2012

Mali Lošinj

Ovih dana sam dogovorio sve detalje sa hotelom Aurora (iako je trebala biti Vespera ali se ne otvara prije Uskrsa?)u Malom Lošinju oko preuzimanja nagrade tj. datuma boravka u njihovom hotelu. Vikend u hotelu Vespera sam dobio prošle godine na foto-natječaju,a pošto ga mogu iskoristiti u predsezoni ili posezoni odlučio sam povesti obitelj za Uskrs na more. Fotografije su snimljene 2008. na Lošinju a ja sam jako uzbuđen zbog ponovnog posjeta jednom od meni najljepših otoka, pa evo da podijelim koje sam slike poslao na natječaj.
Zadnja je pobjedila!















15

četvrtak

ožujak

2012

Jedna

Prošli vikend sam bio u ribolovu nakon dužeg "posta", i s obzirom na kasnu zimu, očekivao sam u 2 dana 2-3 ribe ili barem upis-pa je fotkanje trebalo biti na prvom mjestu. Međutim, na žalost ili na sreću pitanje je sad, riba je radila odlično stalno je bilo neke akcije pa je fotoaparat bio ipak u drugom planu. Ali nežalim se,dapače, bit će dana kad riba nebude radila pa će trebati tri seta baterija! Uglavnom, od čitavog vikenda samo jedna (uvjetno rečeno jer Scott Kelby kaže da od 200-tinjak fotki 1-2 su dobre) fotka je zaslužila da bude ovdje.




Dril

06

utorak

ožujak

2012

Papuk

U nedjelju sam imao mali obiteljski planinarski izlet na Papuk. Autom smo došli do doma na Petrovom vrhu (547 m) i nakon kupnje Planinarsko-turističkog vodiča sa zemljovidom krenuli smo na planirani izlet na Vrani kamen (817 m). Lagana šetnja u prvom dijelu i konstanti uspon zadnja 2,5 km i za nešto malo manje od 3 sata-uz dosta zastajkivanja zbog fotkanja, došli smo do vrha. Gore, na samim stijenama, odradili smo gablec i foto-sesion i povratak nazad. Pošto smo manje stajali a više hodali u domu smo bili za 2 sata-sveukupno cca 16 km i nešto manje od 5 sati hoda po prekrasnom Papuku.Iako se proljeće još nije počelo buditi, ima na mjestima i snijega a visibabe se mogu nabrojati na prste, priroda je prekrasna i ovaj izlet je svakako za preporučiti bez obzira na godišnje doba. Prije fotki samo jedna napomena za kavopije-kavu ponesite od kuće ili popite usput jer je u domu nažalost nema.




Brezik




Breza from inside




No 1




Put




Kamen 1




Kamen 2




Uspon




Visibaba


02

petak

ožujak

2012

Proljeće

Izgleda da nam proljeće vrlo ozbiljno kuca na prozore i zove nas van, i treba ga svakako poslušati. Sa dolaskom proljeća,kao što zna svaki osnovnoškolac,budi se cijela priroda-i biljke i životinje.Evo malo faune iz arhive dok ne dođu svježe.


















<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.