Vođenje ljubavi prvi put - Pravi datiranje

petak , 21.12.2018.

Prvi seks: odgovori na njena pitanja










Click here: Vođenje ljubavi prvi put






Predigra znači da vam se ne žuri sa seksom i da želite da uživate u svakom delu. Sa jednom devojkom sam lezao u krevetu i tu smo poceli da razmenjujemo osecanje. Vi, domino Naravno, oboma će vam prijati i da vi preuzmete kontrolu!



vođenje ljubavi prvi put

Topla voda opustiće vaše mišiće, a eventualan bol koji osetite biće mnogo blaži. Opus­ti­te se i daj­te se­bi vre­me­na i prakse, pa vatromet sigurno neće izostati i uskoro ćete uživati u orgazmičnim eksplozijama. Topla voda opustiće vaše mišiće, a eventualan bol koji osetite biće mnogo blaži. Ali — moj savet je — koja god!



vođenje ljubavi prvi put

Prvi seks: odgovori na njena pitanja - Najgore je da prekinete ako osetite bol, onda će vas svaki sledeći pokušaj ponovo boleti.



vođenje ljubavi prvi put

Imamo otprilike isti problem. Moj ce se sukoro resiti. Mogu ti jedino dati neke savete koje mi je dao jedan prijatelj. Njegova devojka je takodje nevina bila, vise nije , i imali su problem sa time. I on je rekao da ju je malo bolelo, ali da je pozicija bila zgodna — ona gore! Ja prosto ne mogu da zamislim kako je izgubiti nevinost u tom polozaju! Mislim da to nije bas zgodno, ali on kaze da je tako najbolje. Sa druge strane, misionarska poza je najbolja za prvi put, ako vec nisi iskusna, jer se tu od zene ne zahteva mnogo. Ali — moj savet je — koja god! Jedna stvar je samo vazna u toj prici — da predigra traje duze vremena mozda oko sat vremena, ne znam, meni vreme leti , i da za to vreme ne mislis o tome sta sledi. Opusti se potpuno, pusti osecanja da te vode. Nemoj imati strahove, niti stid zbog necega. Kad se potpuno opustis, e — onda te nece boleti! Tako su bar pricale moje drugarice. Ako se ti brines kako ce to ispasti, onda ce te sigurno boleti. Ako se opustis — a to podrazumeva da opustis i vaginalne misice, a ne da ih grcis — sve ce proci bezbolno. I zapamti — to ces pamtiti celog zivota — da li zelis da pokvaris sebi taj trenutak? Ma, to su 2-3 sekunde, a posle je sve u redu. Posle 10-ak godina ces se svega toga secati, i pitati se zasto si toliko panicila. To je jedan divan trenutak, i svecano oznacava pocetak tvog sexualnog zivota, koji ce iz dana u dan biti sve bolji. Vidis kako ja lepo znam da pricam, a i sama sam veca kukavica od tebe! Mogu li od vas dobiti neki savet? Sa jednom devojkom sam lezao u krevetu i tu smo poceli da razmenjujemo osecanje. Nakon nekog vremena me je pitala za seks ja sam bio odlucan i mislio sam da je to pravi trenutak da izgubim nevinost,ali u trenutku kada sam trebao da udjem u nju oblio me je hladan znoj i nisam smeo,ne znam sta je to! Da li moze neko da me posavetuje o takvom strahu?



NEVJEROVATNE ČINJENICE O SEKSU KOJE NISTE ZNALI
Nigde ne žurite, posvećeni ste jedno drugom i činu koji će vas ispuniti mnogim slatkim zadovljstvima, a potom i dovesti do ekstaze. Nemojte se nikako bojati zatražiti da bude nježniji ili da promijeni položaj. Za razliku od ovakvog vođenja ljubavi, seks često može biti kratkoročni cilj. Eksperti kažu da je posmatranje žene dok masturbira jedna od najčešćih muških fantazija. Ako se opustis — a to podrazumeva da opustis i vaginalne misice, a ne da ih grcis — sve ce proci bezbolno. Nakon prvog seksa važno je da ste učinili sve da nikako poslije ne morate brinuti jeste li ostali u drugom stanju ili dobili neku spolnu bolest. Potrebno je malo vremena kako biste upoznali nečije telo i erogene zone. Ako niste spremni da napravite ovaj korak, vaš partner to mora da razume, a ako i dalje naporno insistira, šutnite ga - taj ni ne želi ništa više od vas osim telesnog zadovoljstva.

[Trazim partnera za vjezbanje rijeka|Veze i poznanstva zagreb|Dopisivanje]






Oznake: prvi, seks, odgovori, naš, NJENA, pitanja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.