četvrtak, 13.01.2005.

There's something on the wing! Some... thing!

Ovo se zove
Eto nemrem spat. Pa da utučem vrijeme i po mogućnosti se ispucam dovoljno da mogu opet otić na spavanje, da podijelim malo neke zanimljive stvari koje sam danas-jučer saznao.

Kronološki poredano, prvo dolazi otkrivenje jednog malkice otkačenog websajta čiji je autor jedan moj frend s faksa. Link je ovdje, za one koji su raspoloženi za čitanje maaalkice, hm, originalnih tekstova? Nije loše, nije loše... jedino... ona slika na članku "Kibernetički organizmi u zagrebu"? I am not happy. Trebat će mi tjedni da to zaboravim.

Druga stvar jesu... srednjovjekovne mučilice. Ukusi ga baba, koji su to bolesnici bili. Odgovor na pitanje zašto sam uopće to išao tražit - bilo mi je dosadno. Tak da ne bi ljudi pomislili da imam čudne hobije. Ok, imam čudne hobije, al ništa ne mora vrištat pri tome.
Čovjek ne bi vjerovao čega se sve nisu dosjetili. Nebi čovjek vjerovao kakva je nepatvorena okrutnost izumitelja instrumenata i metoda koje se mogu naći ovdje. Hesus und Maria. Mind-curdling.

Izdvajam tzv. "krušku" (na slici) koja se u sklopljenom položaju umetala u usta i, jel, druge tjelesne šupljine već po tome dal ste bili samo sadist ili ste pritom bili i strastveni ženomrzac, te se onda - rasklopila. Polako.
Bastards.
Iako, sudeći po tome što neke žene rade sa sobom u nekim modernim pornićima (nije da sam gledao, naravno... čuo sam :p ), neznam kakvog bi ovo imalo efekta.

Nego, kad već govorimo o komercijalizaciji seksa, da spomenem eto i članak u kojem piše kako je nova stvar, ili možda ne tako nova - prodavanje nevinosti. Naime, izgleda da naši evropski susjedi nevinost drže na visokoj cijeni! I usput sudjeluju u online aukcijama za oduzimanje iste. Pa je eto jedna 18-godišnjakinja iz Bristola svoju nevinost prodala za nekih 90 000 kuna, dok je jedan Englez svoju nevinost prodo za circa 68 000 kuna. Eto nove prilike za oporezivanje. Iako nemam pojma kako je on to dokazao da je nevin. Ustvari, ne želim znati.

I tako, živimo u čudnom svijetu, s čudnim pravilima. Ponekad se osjećam kao riba u WC-u. Može se plivat... but crap keeps falling on your head.

<< Arhiva >>