Najposeceniji sajtovi u srbiji 2016 - Pravi datiranje

petak , 21.12.2018.

Koje Sajtove Srbi Najčešće Posećuju










Click here: Najposeceniji sajtovi u srbiji 2016






Jer, kao što smo već napomenuli, mi i postojimo zbog vas. Bumble je aplikacija u kojoj glavnu reč vode žene. Na pitanje šta bi moglo da poveća motivaciju za kupovinom 56% korisnika je reklo niže cene, 54% niže troškove dostave, 51% popust za Internet kupce, 43% veći lični prihodi, 35% bolji uslovi garancije, 33% brža dostava.



najposeceniji sajtovi u srbiji 2016

Ljubitelji gotovo svih značajnijih sportova, od fudbala do konjičkih trka, pronaći će informacije o sportskim dešavanjima na stranicama Sportala. Kategorija: Porodica i zdravlje Klikni bezbedno, pre svega edukativni a zatim i zabavni sajt, predstavlja korak napred u borbi protiv brojnih pretnji koje ugrožavaju sve koji koriste Internet, a naročito one najmlađe.



najposeceniji sajtovi u srbiji 2016

50 najposećenijih sajtova u Srbiji! - Najčešći saveti za autore su: budite originalni, uporni i pre svega iskreni.



najposeceniji sajtovi u srbiji 2016

Šta čini jedan blog uspešnim? Najčešći saveti za autore su: budite originalni, uporni i pre svega iskreni. Dok je u svojim počecima blog bio način da se čuje i glas pojedinca, da se razbije jednosmernost medija masovnog komuniciranja, danas se sve više mogu čuti izjave da je blog jedan od veoma dobrih marketinških alatki, te da se posao ne može zamisliti bez dobrog onlajn pozicioniranja, u čemu je blog od velike pomoći Ako je nedvojbeno da se ne može precizno izmeriti uticaj svakog blogera ponaosob, niti njihovih udruženja, ipak je moguće napraviti kakvu-takvu rang-listu domaćih blogera na osnovu broja poseta njihovim sajtovima. U mini-istraživanju koje smo sproveli korišćeni su podaci sa sajta alexa. Dalje, mešaju se korporativni, specijalizovani, lifestyle i blogovi koji imaju više autora, a podaci dobijeni sa alexa. Takođe, logično je da će neki komercijalni, korporativni blog, ili blog unutar veb-magazina imati veću posetu od ličnog bloga. No, zanemare li se ovi nedostaci, lista najčitanijih blogova izgleda ovako: Tarzanija tarzanija. Blog Dragana Varagića draganvaragic. Njegov blog se nalazi na 318. Magazin ima više desetina autora i nalazi se na 343. Nalazi se na 655. Istok Pavlović, Internet biznis blog istokpavlovic. Blizu ulaska u Top 1000 — nalazi se na 1079. Osim pomenutih, po sadržaju i posećenosti izdvajaju se i lični blogovi Miloša Petrovića milosblog.



Gokano - Jednostavan i lak sajt za zaradu novca
Od ostalih domaćih sajtova, veliku posetu imaju i sajt za praćenje rezultata Rezultati. Blogovi su na razvijenijim tržištima posao sam za sebe. Uz NEO 1GB surfa u romingu Novi NEO korisnici ili oni koji obnavljaju ugovor uz standardne pogodnosti NEO tarife dobijaju dodatno 1GB interneta u romingu svakog meseca tokom trajanja ugovorne obaveze. Kada je u pitanju kupovina, Srbe očigledno veoma interesuje kupovina automobila. Zato smo rešili da ne odlučujemo mi sami koji su to Najbolji blogovi u Srbiji već da ponudimo publici liste blogova, pa neka svako bira onaj blog i onog blogera koji mu se dopada. Osim ovih sajtova, posećuju se i sajtovi sa rezultatima utakmica, ali i oni preko kojih se mogu gledati filmovi. Ekapija nalazi dobru ravnotežu između klasičnih vesti i informacija za poslovne korisnike, pre svega one koji komuniciraju sa državnim sektorom, učestvuju u javnim nabavkama, posećuju konferencije i tragaju za dobrim akvizicijama. Taj sajt tačno po Google Analytics-u meri broj posetilaca na sajtovima i blogovima i tu imate meru koliko je neki blog posećen ili ne. Sajt Narodne bibioteke Srbije je mesto gde ćete se sigurno dobro osećati. Na sajtu ćete saznati i koje će izložbe biti aktuelne u narednom periodu i koje galerije su otvorene, s prikazom lokacije i adresom. Najčešći saveti za autore su: budite originalni, uporni i pre svega iskreni.

[Oglasnik masaza skopje|Licni Kontakti Bosna i Hercegovina|Najbolji filmovi komedije]






Oznake: Mob&IT

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.