Dvosobni apartman s balkonom Srima - Susretit će se u sredini

srijeda , 16.01.2019.

Apartmani: Igalo, Crna Gora










Click here: Dvosobni apartman s balkonom Srima






Sve što vam je potrebno za pravi odmor! Imamo dvokrevetne,trokrevetne i cetvorokrevetne sobe.



Dvosobni apartman s balkonom Srima

Upotreba zajednicke kuhinje i zajednickog kupatila. Struktura apartmana je 4 studio apartmana i 4 jednosobna apartmana. U soliteru se nalazi velika samoposluga i ambulanta.



Dvosobni apartman s balkonom Srima

Apartmani: Igalo, Crna Gora - Drugi kat je potpuno renoviran, uređen, s modernim namještajem i sanitarijama, podijeljen u studio apartman i veći dvosobni apartman s balkonom, oba s balkonom. SADRŽAJI Okućnica Uredna , Dvorište 300m2, Prostor za sjedenje , Parkiralište Broj parkirnih mjesta: 6, Udaljenost od objekta: U dvorištu , Roštilj zajednički , WiFi Internet, Pranje rublja, Sušilo za kosu, Glačalo, Daska za glačanje, Prijenosni roštilj LOKACIJA I PRISTUP Objekt se nalazi pored glavne ceste Između objekta i plaže je glavna cesta Moguć pristup automobilom: Da Objekt se ne nalazi u tihom okruženju UDALJENOSTI More: 250 m Plaža: 450 m Samoposluga: 130 m Restoran: 600 m Prva pomoć: 1,7 km Poštanski ured: 1,9 km Diskoteka: 1 km Ronilački centar: 900 m Ambulanta: 1,7 km Zračna luka: 59 km Ljekarna: 1,7 km Internet caffe: 1,2 km Mjenjačnica: 1,2 km Turističke informacije: 1,2 km.



Dvosobni apartman s balkonom Srima

Imaju kablovsku tv,parking NAS I BESPLATAN ,bezicni internet,kuhinja sa posudjem,kupatilo sa tus kabinom,klima,voda 24h,balkon sa pogledom na more,fen,pegla,gosti ispred kuce mogu koristit rostilj ,50m od kuce supermarket... Imamo jednokrevetne,dvokrevetne,trokrevetne,cetvorokrevetne,petokrevetne sobe i apartmane. Imaju tv kablovska klima parking 24h vodu internet balkon sa pogledom na more. Imamo dvokrevetne,trokrevetne i cetvorokrevetne sobe. Sobe su odlicno opremljene i odlicne za odmor. Posjeduju:TV,klima,terasa,24h voda,parking,upotreba kuhinje Cjena 5e po osobi do 15. U ponudi imamo apartmane i sobe sa zasebnim kupatilom. Kompletan objekat je pokriven bežičnim internetom koji je besplatan za goste. U prizemlju objekta nalazi se zajednička kuhinja koja je na raspolaganju gos... Svaki apartman ima svoje zasebno kupatilo, svoju kuhinju kompletno opremljenu, klimu, tv, internet konekciju. U apartmanu se nalazi jedan francuski krevet i jedan klasican krevet. Pored apartmana u ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne sobe. Struktura apartmana je 4 studio apartmana i 4 jednosobna apartmana. Svi apartmani su klimatizovani, imaju kuhinju, TV, terasu i kupatilo. Kompletan smještaj je pokriven WiFi signalom visokog kvaliteta. Upotreba zajednicke kuhinje i zajednickog kupatila. Udaljenost od plaze 5 minuta. Ukoliko dolazite vozilom parking je obezbijeđen. U ponudi imamo dvokrevtne,trokrevetne i cetvorokrevetne sobe. Objekat se nalazi na oko 5min. Wi Fi internet, dvorište u hladovini vinove loze.... Sve što vam je potrebno za pravi odmor!



Vodice, 2017
Svaki apartman ima svoje zasebno kupatilo, svoju kuhinju kompletno opremljenu, klimu, tv, internet konekciju. Raspoloživost dodatnih usluga u rezerviranom terminu i cijenu istih ako nije navedena potrebno je provjeriti unaprijed. Iznajmljivač nije obavezan prihvatiti dodatne nenajavljene osobe i kućne ljubimce pa ih je potrebno unaprijed najaviti. Opširnije o oglasu Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 34m2. Imamo jednokrevetne,dvokrevetne,trokrevetne,cetvorokrevetne,petokrevetne sobe i apartmane.

[Gospode za udaju|Ona išče njega|Oglasi cure split]






Oznake: sobe, Igalo, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.