Veza na daljinu iskustva - Lijepe djevojke

srijeda , 19.12.2018.

Kako preživjeti vezu na daljinu?










Click here: Veza na daljinu iskustva






Nije nam potrebno da svog partnera svakodnevno viđamo da bismo ga voleli, to osećanje je stalno prisutno u nama bez obzira na kojoj strani sveta se nalazimo. Nije bilo jednostavno, bilo je trzavica ali ima ih u svakoj vezi pa to ne mogu prepisati daljini, no činjenica je da ti treba puno više vremena da upoznaš osobu nego što bi trabalo kada je osoba u istom gradu. Veca je sansa da ce te prevariti negdje daleko, no to moze napraviti i pred tebe. Ako nema dovoljno ljubavi izmedju vas, veza ce puci i da ste zajedno po zeo dan.



veza na daljinu iskustva

I bit ce nova sve dok se dogadjaju dobre, nove i vatrene stvari medju plahtama. To je moj slučaj trenutno. Bude nesporazuma, ponekad ih je teze, ponekad lakse razjasniti, ali ono sto je bitno je to da, dok god imas uzasan osjecaj u sebi kad vec dodje do nesporazuma i jedva cekas da se to izgladi, znaj da to vrijedi, cim taj osjecaj nestne, vrijeme je da svako krene svojim putem...



veza na daljinu iskustva

Kako preživjeti vezu na daljinu? - Partneri se moraju odreći mnogih zajedničkih aktivnosti, pogleda, dodira i zagrljaja. Naravno, u ovakvom drustvu takve ideje su totalna utopija, i to je jedan od ne toliko nebitnih razloga zasto nam je drustvo u ovakvom stanju i zasto su ljudi toliko frustrirani.



veza na daljinu iskustva

Nije ju nimalo lako održavati zato što stvari dodatno kompliciraju kilometri koji vas dijele. Partneri neovisno jedan o drugome grade zaseban život što može izazvati ljubomorne ispade. Upravo zbog toga treba biti iskren i otvoren s partnerom. Recite mu jasno jeste li upoznali nove prijatelje ili zašto se niste javili na poziv — tako ćete odagnati njihovu sumnju. Povjerenje gradi dobar odnos, ali treba biti obostrano. Negativne strane veze na daljinu Poruke se mogu krivo protumačiti Moderna tehnologija neizostavan je dio veze na daljinu, ali nerijetko može unijeti nemir u vaš odnos. SMS poruke i e-mailovi mogu zbuniti partnera jer ne može iščitati vaš ton glasa pa kad nešto napišete on to može protumačiti na posve drugačiji način. Nedostaje bliskosti Dodiri, zagrljaji i poljupci zbližavaju partnere u čemu su kilometri koji vas dijele itekakva prepreka. Ponekad je vam je samo potreban zagrljaj, a partner nije tu. Zbog osjećaja usamljenosti, tuge ili čiste prilike mogli biste se okrenuti nekome drugome i udaljiti od partnera. Iščekivanje rađa sumnju Čekanje na ponovni susret može biti jako bolno, osobito ako se u tu umiješaju poslovne obaveze i poremete vaše planove. To može prorijediti susrete i povećati sumnju u vezu. Mogli biste pomisliti kako ljubav ne bi trebala biti tako teška i polako odustati. Pozitivne strane veze na daljinu Veza na daljinu daje vam prostora za hobije, prijatelje i razvijanje. Što više radite na sebi, to ste zadovoljniji sobom. Samim time privlačniji ste partneru jer ne ovisite o njemu već se sami znate brinuti za sebe. Više cijenite zajedničko vrijeme Kada vas razdvajaju kilometri, više cijenite kako provodite zajedničko vrijeme. Svim se snagama trudite ne biste li ukrali nekoliko trenutaka za sebe, što znači da vam isto i više znači pa se trudite iskoristiti ih što je bolje moguće. Nema mjesta za rutinu i dosadu. Seks je kao na medenom mjesecu Dugo razdoblje razdvojenosti može učiniti čuda za vaš seksualni život. Sva seksualna želja koja se nakupljala, izazvat će navalu strasti u krevetu. Stoga iskoristite svaki provedeni trenutak kao da ste na mednom mjesecu. Iskoristite maštu i rasplamsajte žar u vezi. Slično će djelovati i iznenadi susret. Preporučamo pročitati Danas je već svima poznato kako mnogi muškarci varaju svoju ženu... Ljubav je osjećaj koji se javlja između dvije osobe. Veza na daljinu pravi je izazov jer iziskuje puno truda, povjerenja i... Kad želite pozvati muškarca na spoj, trik je u tome da... Svi žele biti sretni u ljubavi i ne imati nikakve probleme.



Veza na daljinu ...
No, naravno, s dragom osobom trebali biste podijeliti sve, pa i to gdje ste se sinoć zabavljali i kako vam je bilo... Važno je da o tome razgovarate s partnerom. Ako je na vesla, onda idu samo brzacima. Iščekivanje rađa sumnju Čekanje na ponovni susret može biti jako bolno, osobito ako se u tu umiješaju poslovne obaveze i poremete vaše planove. Rekao je da ne zeli da ima bilo kakav kontakt sa mnom, a sve vreme je pricao kako meni u vezi nije bilo dovoljno stalo do njega i da sam imala nameru da ga ostavim ovaj deo je utripovan. Putuju li noću, obavezno će rezervirati spavaća kola. Kad god pokusam da pomognem, on mene izvredja, povredi i dovede u situaciju da se posvadjamo. Neposrednu blizinu i fizički kontakt u tim situacijama ne može da nadomesti nijedan vid elektronske komunikacije. Zato ga svaki put dočekate još srčanije nego prošli put. Možda će vam proći kroz glavu pitanje volite li ga i je li veza vrijedna tolikog odricanja. Bez dobre i redovite komunikacije neće ni jedna veza opstati pa tako ni ona na daljinu. Potrebno je mnogo truda, strpljenja i volje.

[Horoskopski parovi iz pakla|Sexi skrivena kamera|DA LI POSTOJE SRODNE DUŠE? Da li Bog ima samo jednu osobu za nas?]






Oznake: da, Li, Su, veze, naš, daljinu, osuđene, propast

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.