Klima Uređaji Zagreb

01 kolovoz 2017

Do prljanja klima uredjaja dolazi zbog samog principa njegovog rada koji je na svim klimama istog principa i ne moze biti drugaciji, a to je da klima sa gornje svoje strane uvlaci vazduh iz prostorije provlaci kroz resetke na placticnom kucistu zatim kroz filtere zatim kroz sace (isparivac) preko turbine koja ga i uvlaci i izbacuje kroz donji otvor na klimi vec ohladjenog ili ugrejanog u zavisnosti od rezima rada. Pri tom ciklusu kruzenja vazduha sva prljavstina, duvanski dim, isparenja od kuhinje i slicno se zadrzava prvo na filterima a kasnije dalje redom po stepenima prolaska. Sve to nije strasno ako se bar jednom na godisnjem nivou radi servis i sve lepo sredi i ocisti. Problem nastaje kada se klima uredjaj i po nekoliko godina ne servisira na sta smo i nailazili x puta.


Klima Uredaj 5 Kw

Fujitsu klima uredjaji mogu se pohvaliti vrlo interesantnom inovacijom,senzorom kretanja.On funkcionise na taj nacin sto prelazi na rezim stednje kada osoba napusti prostoriju.Vodece su preduzece na nasim prostorima kada je u pitanju kvalitet klima uredjaja koje imaju u svojoj ponudi.


Klima servis Energomont +      Firma Energomont +  bavi se ventilacijom, klimatizacijom, grejanjem, ugradnjom, održavanjem i popravkom klima uređaja kao i transportom robe.      Što se ti...Pročitajte više


KLIMA COLD   Firma Klima Cold jedna je od vodećih u našoj zemlji kada su u pitanju ugradnja, servisiranje i distribucija klima uređaja. Kada je u pitanju prodaja klima uređaja možemo vam ponuditi klime poznatih proizvođača M...Pročitajte više


Bilo da je reč o popravci, održavanju ili ugradnji klima uređaja, “Klima servis” je pravo rešenje za Vas. Nastojimo da visokim kvalitetom naše usluge i predanim radom opravdamo Vaše poverenje i ponudimo kompl...Pročitajte više


Servis klima uredjaja iznosi 2.000 dinara. Servis klima uredjaja možete zakazati pozivom na broj telefona 064/36-000-22 ili popunjavanjem formulara na sajtu. U cenu servisa uračunata je kompletno čišćenje i dezinfekcija, provera i dopuna freona, dolasci i odlasci, rad i utrošeno vreme. Jedini mogući trošak vlasnika uređaja je u slučaju zamene pokvarenih delova za uređaje kojima je istekla fabrička garancija i u slučaju zamene dotrajalih instalacija. Utvrđivanje kvara se ne naplaćuje, ukoliko se vrši u garantnom periodu servis klima uredjaja (1 godina).


Ciýcenje Klima Uredaja Youtube

Bilo da Vam je potrebna ugradnja novog klima uređaja, redovni godišnji servis ili montaža centralne klime, Frigomax servis klima uređaja je pravi izbor za Vas. Iza nas je dugogodišnje iskustvo i preko 15.000 klijenata koji svak...Pročitajte više


klima uredaji rijeka cijene

Apex Klima  Apex Klima doo je nastao 2000 godine, kao rezultat spajanja interesa vise ljudi usko osposobljenihu razlicitim sektorima na poslovima frigomatike i to:- sektor za inzenjering, prodaju, montazu i...Pročitajte više


Naši serviseri rade kompletno čisćenje i unutrašnje i spoljašnje jedinice, proveru freona, dopunu freona do 250 grama(po potrebi), popravku instalacije, testiranje i puštanje klime u rad za novu sezonu što podrazumeva:


Klima Uredjaji Metalac

Ukoliko se utvrdi potreba za čišćenjem spoljne jedinice procedura se ponavlja kao i za unutrašnju jedinicu, ali bez upotrebe termičko-bakteriološkog sredstva. Čišćenje spoljne jedinice u okviru servisa klima uredjaja podrazumeva pranje kondezatora i čišćenje dezinfekcionim sredstvom (kako bi se izbeglo preopterećenje kompresora), pranje kućišta, provera pritiska u sistemu i njegova eventualna dopuna ili zamena. Nakon toga vrši se sklapanje spoljašnje jedinice i puštanje u rad klima uređaja i primenjuje ponovna provera kompletne tehničke ispravnosti.


Klima Uredaji Zadar

Klima mora da duva negde u prostoriji gde niste na udaru, i da razlika u odnosu na spoljnu temperaturu bude od 7-10 stepeni. Možda je najlakše objasniti ovako: Ako će te dan provesti u kući, u prostoriji u kojoj je klima, i nećete izlaziti napolje na velike vrucine, podesite klimu na 24-25 stepeni, jer je to neka optimalna temperatura gde se ljudsko telo oseća najprijatnije…..


Klima Uredaji Osijek

Servis klima uređaja "Cool Sistem" pronaći ćete na Konjarniku u ulici Mihajla Todorovića broj 22b, u Beogradu. Osnovna delatnost našeg servisa ogleda se u popravci, održavanju i ugradnji različitih vrsta klima uređaja....Pročitajte više


Klima Uredjaji Cene

Servis klima uređaja BG Frigo stoji Vam na raspolaganju kada Vam zatreba profesionalan i brz servis klima uređaja u Vašem domaćinstvu. Pored popravke i ugradnje uređaja, vršimo i nabavku originalnih rezervnih delova na koje odo...Pročitajte više


Domen njihovog rada ogleda se u pronalazenju najboljeg resenja za klimatizaciju, hladjenje,grejanje i ventilaciju,prostora u kom zivite i radite.Mogu da vam ponude usluge ugradnje i servisa klima uredjaja najpoznatijih svetskih brendova.


Klima Uredjaji Inverter Cene

Ugradnja i odrzavanje klima uredjaja,prodaja novih klima uredjaja,zamenu stare staklene vune novom kamenom,zamenu grejaca,zamenu kompletne elektro instalacije,kontrola ispravnosti termostata.Veoma pouzdan i povoljan servis.


Klima Uredjaji Preporuka

Fujitsu klima uredjaji mogu se pohvaliti vrlo interesantnom inovacijom,senzorom kretanja.On funkcioniše na taj nacin sto prelazi na rezim stednje kada osoba napusti prostoriju i boravi van nje duze od dvadeset minuta.


Klima Uredjaj Kas 35 Gorenje

Mi radimo kompletan servis, pravi servis, ne servis od 1500 din samo pranje filtera i nista drugo, to možete i vi sami. Radimo pravi servis kompletno rasklapanje unutrašnje jedinice čiscenje turbine, kadice za odvod kondezata, saća isparivača… dopuna freona do 250 grama. Prema nasoj statistici 2 servisa od 10 je uradjeno kako treba.


Kapacitet hlađenja: 12.000BTU Kapacitet hlađenja: 3,52kW Kapacitet grejanja: 12.500BTU Kapacitet grejanja: 3,66kW Potrošnja (hlađenje/grejanje): 1.096 / 1.015W Radni medijum: R410A Energetska klasa: A / A EER / COP: 3,21 / 3,61 Temperaturni opseg rada: -7°C do +43şC Pritisak zvuka – un. Jed.: 36.5/31/25dB(A) / spoljna jed.: 56dB(A) Protok vazduha (niža/sred./najveća brz. vent.): 578/487/366 mł/h Dimenzije, neto:


Savremena Tehnika nalazi se na opštini Novi Beograd i vrši servis klima uređaja, servis rashladnih uređaja, ugradnju klima uređaja. Izrada, prodaja i ugradnja dihtung guma za rashladne uređaje...Pročitajte više


Klima Uredjaji Makedonija

Kod standardnih kućnih klima (split sistem) nema razmene vazduha sa spoljašnjom jedinicom pa i spoljni vazduh ne utiče na unutrašnji. Nakon neupotrebljavanja u toku zimskog perioda u klimi su nagomilani mikroorganizmi (bakterije), plesan i gljivice. Za servisiranje ne treba čekati neugodan miris ili lošije hlađenje ili grejanje. Uzrok lošijem kvalitetu vazduha u prostoriji je loše, ponekad i nikakvo, čišćenje filtera u unutrašnjoj jedinici. U zavisnosti od filtera, namene prostorije i broja pušača u njoj neke filtere je potrebno čistiti nedeljno, mesečno, godišnje. Još više treba voditi računa, ako korisnik ima alergije (na prašinu, kućne bakterije…), osetljive sinuse…


UPOZNAJTE RAD KLIMA UREĐAJA… KLIMA IZDUVAVA RASHLAĐEN VAZDUH KOJI IMA PRIBLIŽNO 12 STEPENI. Vazduh koji trenutno prija ljudskom telu, kada je napolju ili u prostoriji npr.35-40stepeni . Ali posledice mogu da budu katastrofalne. Prilikom adaptacije-prilagođavanja ljudskog tela na ovakvu temperaturu šire se krvni sudovi, srce radi ubrzanim ritmom i telo obično nemože da se za tako kratko vreme prilagodi što izaziva srčani udar, a neretko i ono najgore.


Klima Uredjaji Tehnomanija

NAS SAVET SVIMA JE: – da ujutro posle buđenja i pre prve kafe otvorite prozore ili vrata i obogatite vasu kuću, stan ,poslovni prostor …sa čistim vazduhom, dovoljno je 10 minuta , potom zatvorite sve i uključite klima uređaj i u tom slučaju klima vam rashlađuje novi sveži vazduh i svakako ćete se osećati prijatnije.


Lg Klima Uredaj X12ehc

Svake godine je, pored redovnog pranja filtera potrebno uraditi i godišnji servis kada se kompletno očisti i dezinfikuje spoljašnja i unutrašnja jedinica. Tako se unutrašnja jedinica dezinfikuje (čisti) od prljavštine, bakterija mikroorganizama koji su prošli filtere unutrašnje jedinice i zadržali na izmenjivaču.


Klima Uredjaji 8

Tako potopljeni se ostave do 30min, zatim isperu mlazom vode, prosuše i vrate na unutrašnju jedinicu. Ukoliko klima uređaj koristi neki specijalni filter potražiti uputstvo za njegovo čišćenje. Poklopac unutrašnje jedinice se jednostavno vraća obrnutim postupkom od skidanja https://www.frigocool.rs. Ako se prilikom čišćenja unutrašnje jedinice primeti da je saće na spoljašnjoj jedinici zaprljano neophodno je čišćenje i dezinfekcija kompletnog uređaja.


Klima Uredjaji Dubrovnik

Servis klima  neophodno je jednom godišnje uraditi, a u nekim slučajevima i dva puta ukoliko uređaji rade preko cele godine. Za servis klima izdaje se garancija od godinu dana. Pod servisnom garancijom za klima uredjaje starije od dve godine podrazumeva se tehničko – logistička podrška Beofrigos-a nakon izvršenog servis klima uredjaja.


Klima Uredjaji Lg Cene

Osim klima uređaja koje možete videti na našem sajtu, imamo u ponudi skoro sve modele uređaja koji se mogu naći na našem tržištu. To znači ako niste na našem sajtu videli klimu koju želite, ipak nas pozovite.


Klima Uredaj Za 30 Kvadrata

Njihov strucni tim sevisera je specijalizovan za rad sa klima uredjajima renomiranih svetskih proizvodjaca,medju kojima posebno preporucuju marke Haier,Maxon,ali i sve druge,u skladu sa vasim zeljama i zahtevima.


Bilo da vam je potreban redovan servis,popravka ili montaza klima uredjaja,servis Bg Frigo je pravi izbor za vas.Dugogodisnje znanje i iskustvo,profesionalna usluga, adekvatan servis i ugradnja originalnih rezervnih delova,sve pohvale.


Kao ovlasceni servis i zastupnik uvoznika za vecinu klima uredjaja na nasem trzistu vrse profesionalnu ugradnju i servis koriscenjem originalnih delova.Ukoliko imate potrebu za kupovinom novog klima uredjaja obratite se njima za savet i cene.


Klima Uredaji Koncar

Ono sto je do vas da bi sprecili stvaranje bakterija jeste pranje filtera klime to se na gotovo 95 procenata klima radi na isti nacin, jednostavno otvorite prednji poklopac klime malo izdignete iz lezista filter i blago povucete ka sebi. Obicno imaju dva filtera podeljena su dakle po sredini klime po visini jedinice mada na recimo nekim modelima lg klima je filter iz jednog dela celom duzinom klime. Kada ste skinuli filtere u kadi ili tus kabini sa mlakom vodom nikako ne vrelom jer su filteri plasticni i jako tanki i osetljivi da se nebi deformisali oprati po potrebi uz neki tecni deterdzent, tecni sapun ili slicno. Posle toga prosusite filtere i vratite u klimu i ona je spremana za rad. Preporucljivo je pranje filtera na svake 2 nedelje sve u zavisnosti od toga koliko radi i od okoline u kojoj nalazi. Sa redovnim orzavanjem povecacete sam radni vek klima uredjaja.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.