HRVATSKI KOŠARKAŠKI KLUB POSUŠJE

15.04.2010., četvrtak

Posušje teško protiv Rame.....


Posušje – Rama 69:56, po četvrtinama: 12:11, 16:20, 18:13, 23:12.

Gradska sportska dvorana u Posušju. Gledatelja 350. Suci: D.Ćorić, M.Križanac, T.Stapić.

Posušje: Rezo 9, A.Ramljak, Čutura 9, Širić, Kevilj, Begić 24, J.Penava 6, M.Ramljak 19, Mustapić 2, Vranješ, Leko, I.Penava.

Trener: Robert Jurišić.

Rama: Zelenika 2, Biloš 7, Iličić 9, Vučemil 10, Čalis, Brekalo, Grozdić 18, Džolan 6, Antunović, Bošnjak, Burić 2, Kmetaš 2.

Trener: Ivica Vukoja.

Košarkaši Posušja protiv Rame su odigrali svoju najlošiju utakmicu sezone, te samo zahvaljujući Ivanu Begiću nisu poraženi u susretu kojeg su očito unaprijed doživjeli kao sigurnu pobjedu. Rama u Posušje definitivno nije stigla s bijelom zastavom, igrači trenera Vukoje davali su sve od sebe protiv indisponiranog domaćina koji je igrao toliko loše da je gubio najveći dio utakmice koju je po kvaliteti igrača „na papiru“ trebao dobiti sa tridesetak razlike. Hrabri gosti na odmor su otišli sa zasluženim vodstvom od 28:31, a kuriozitet je da su Posušani u prvih pet minuta druge četvrtine ubacili samo jedan koš.

Očito je trener Jurišić imao što za reći svojim igračima, a njegove riječi uglavnom su pale na plodno tlo jer su u nastavku zaigrali konkretnije u obrani, dok je u napadu proradio mladi Begić koji je u toj četvrtini ubacio dvanaest od ukupno osamnaest posuških poena. Rama je odolijevala Posušanima fenomenalnim postotkom šuta „za tri“ kojih su tijekom utakmice ubacili jedanaest komada. Kad su Posušani uspjeli zaustaviti protivnički šut s vanjskih pozicija, dobili su utakmicu. Agresivnom obranom i realizacijom bez mnogo kompliciranja Posušani su ipak uspjeli susret privesti mirnijoj završnici. Ovako loša predstava Posušja zasigurno će prizemljiti pojedince u ovoj, neosporno kvalitetnoj momčadi, koji su u glavama već u doigravanju za prvaka, a do tada treba pobijediti u još četiri utakmice.



- 16:52 - Komentari (5) - Isprintaj - #