22

nedjelja

prosinac

2019

Božićna KITA Lisina

Hou-hou-hou!

Vikend pred nama idealan je za maknuti se malo od stola i potrošiti pojedeno za Božić.

Zato je tu KITA Lisina, u subotu 28.12.

Sa startom u 10 sati ispred Restorana Istranka, koji se nalazi u Jurdanima, na staroj cesti za Rupu (granicu) poslije Petrolove benzinske i može se doći iz pravca Matulja starom cestom ili Autoputom do izlaza Br 3 - Jurdani i potom desno prema Matuljima.
Parking je ogroman i za sve ima mjesta.Prijaviti se treba na mail:cevap02@gmail.com i to tako da napišete svoje ime i prezime, broj mobitela te želite li obrok ili ne. O obrocima se možete izjasniti do četvrtka navečer. Priprema se pašta sa gulašem ili gljivama, po cijeni od 30 kn, vi samo morate odabrati što od ponuđenog želite i to napisati u prijavi. Prijave zaprimljene u petak mogu ostati i bez obroka !!!

KITA Lisina neće biti pretjerano dugačka, u najboljoj varijanti sve kontrole će se moći obići sa 15 km u nogama....o najgoroj varijanti ne možemo na ovom mjestu jer ipak se radi i o vašim orijentacijonim vještinama. Nije ništa lošije ako se nađe samo pokoja kontrola, bitno je jedino da se prošeta u prirodi i pripremi za Novogodišnju noć i ludi doček!!!

Više informacija stiže tokom tjedna.
<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.