petak, 22.04.2011.

Elektra - drugi put

bangČovjek se ponada da je barem nešto napravljeno kako treba a ono...
Elekta nije dala dobru suglasnost tj krivu snagu su obračunali (umjesto po katu računali su kao da je to snaga za cijelu kuću) od one koja je zadana u projektu.
Sve je vraćeno na početak i čekamo novi obračun headbang

- 16:32 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 08.04.2011.

Doprinosi ...

Potrebni dokumenti su prikupljeni, čekam sad da se odrede doprinosi za platiti...
U međuvremenu sam u budućem vrtu već zasadila 3 voćke (trešnja, kruška i jabuka) i to stare sorte koje sam nabavila iz Požege. Isključivo sam htjela nešto od tih straih sorti jer su mi puno ukusnije od ovih današnjih sadnica a navodno ih se ne treba svake godine obrezivati što mi odgovara :D.
Osim voćki zasadila sam i ca 30 sadnica jagoda mjesečarki, jednu malinu, grožđe i cvijeća hrpu ...

- 16:36 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Elektra ...

Na davanje suglasnosti se jedino Elektra nije ogalsila u zadanom roku. Nije mi preostalo ništa drugo nego osobno otići do njih. Prvo su provjerili jel dopis s Općine uopće zaprimljen a nakon toga su me poslali gospodinu koji je preuzeo dopis. Situacija je malo složenija pa im je trebalo malo više vremena. S obzirom da se mora produživati mreža i pojačavati snaga trebalo je napraviti cijeli elaborat i slati u zagreb na potpisivanje. Na stolu je imao moje papire i dao ih je na potpisivanje taj isti dan uz napomenu da neće biti nikakavih problema. Elekta će svoj dio obaviti tj produžiti mrežu i pojačati snagu a ja ću imati jedino trošak priključenja.
01.04.2011. stigla je elektrosuglasnost kao i ugovori o priključenju. Kako bi se što prije išlo na produženje mreže potrebno je uplatiti cijeli iznos priključenja na mrežu.
Cijena priključka je cca 9.500 kn s PDV-om, to smo odmah uplatili i sad čekamo da se to što prije počne raditi. Ne očekujem da će krenuti odmah i predpostavljam da ću još koji put morati ići do njih ali šta kod nas ide po pravilu... ništa!
Bilo kako bilo sve me ovo na neki način raduje jer korak po korak i bit će nešto napokon!

- 16:25 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

gradimo si kuću

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr

http://kokeza.blog.hr/