IT LIVES... AGAIN

01 kolovoz 2011
IT LIVES. AGAIN.

Undefeated, unchanged..
in 2011
, still alive & kickin' !!


Tri godine.. Pune tri godine svega i svačega su prošle.. od posljednjeg posta na ovom blogu. ..ali sve to vrijeme on je bio tu.. standing, waiting in darkness..

But the time has come to wake up this old jade! And such as Phoenix spreads his firewings... tako i ja odlučih ovaj blog izvuć iz prašine na danje svjetlo.. (..koliko ga se još uspije probit kroz ove kišne oblake koji nas obavijaju već danima..).

Između ostalog, to mi je bila idealna prilika da se ponovo pozabavim najdražim 'hobijem'.. a to je dizajn(iranje bloga).. ..ahh.. po neznamkoji put, došlo je vrijeme za promjenu.. Nek i današnji novi, moderni blogeri vide kako se to nekad radilo.. back in the good ol' days. Šteta šta mi nema Nightwatcha više.. ..hehh.. who'll I compete against now? Dizajn je još, recimo, u beta verziji.. needs a few touches here and there.. bit će tu još svega.. It's update or die!

Kad se samo sjetim šta smo sve izvodili s blogovima, prije nego je onaj jednolični bezlični Facebook 'zavladao'.. Užas. At least here we all had a chance to be unique.. each in his own way.

Anyways...

... budući da će ovo pročitat vjerojatno samo dva oka, neću pretjerano odugovlačit s prvim-novim postom... ..a ako ih bude i više, neka! Svi su dobrodošli..


So.. the new beginning. Stay tuned for more..!

Like I always used to say.. till next time, people, remember....

FUCK THE WORLD...
HAIL&KILL!


I know I will.

Yours truly..
Unbeliever



<< Arhiva >>

0