Katastar crne gore danilovgrad - Brzog datiranja

ponedjeljak , 31.12.2018.










Click here: Katastar crne gore danilovgrad






Nalazi se u mestu Pržine Pricelje u neposrednoj blizini mlina u Spuzu 8 km od centra PG-e, a 6 km od centra DG-a , blizina reke Zete. Takođe, nezavisno od kuće nalazi se garaža od 25m2 koja. Plac nije ograđen, zemlja je obradiva.



katastar crne gore danilovgrad

Opština: Danilovgrad Naselje: Selo Gorica Katastarska opština: Danilovgrad Površina placa: 3. Za potrebe pregleda podataka može se koristiti bilo koji standardni web pregledač Google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer , ali se preporučuje upotreba Google Chrome pregledača. Danilovgrad - Orja Luka Kuća površine 450m2, na III etaže Prizemlje: poslovni prostor sa upotrebnom dozvolom površine 170m2 dve kuhinje, šank, sala, separe i dva toaleta , terase 270 m2 Prvi sprat: dva hodnika, šest soba i dva kupatila sa terasom 50 m2 Drugi sprat: hodnik, kupatilo, trpezarija, kuhinja, dve dnevne sobe i tri spavaće sa terasom 40 m2.



katastar crne gore danilovgrad

- Plac 405 kvadrata, ograđen kamenom.



katastar crne gore danilovgrad

Opština: Danilovgrad Naselje: Selo Gorica Katastarska opština: Danilovgrad Površina placa: 3. Ima vodu, struju, priključak za telefon 20m. Plac nije ograđen, zemlja je obradiva. U blizini: Manastir Zdrebaonik 200m. Danilovgrad - Orja Luka Kuća površine 450m2, na III etaže Prizemlje: poslovni prostor sa upotrebnom dozvolom površine 170m2 dve kuhinje, šank, sala, separe i dva toaleta , terase 270 m2 Prvi sprat: dva hodnika, šest soba i dva kupatila sa terasom 50 m2 Drugi sprat: hodnik, kupatilo, trpezarija, kuhinja, dve dnevne sobe i tri spavaće sa terasom 40 m2. Dvorište i parking 450 m2 Kuća ucrtana i uknjižena. Idealan plac sa fenomenalnim pogledom na Bjelopavlićku ravnicu, Garač, grad Danilovgrad, grad Podgoricu i Skadarsko jezero nalazi se na potezu od Danilovgrada prema Manastiru Ostrog, novim putem. Plac je sa izdatim Urbanističko tehničkim uslovima, na placu je planirano Etno selo ili po želji investitora Turistički kompleks. Moguće graditi skoro sve sadržaje koji su u funkciji turizma, restoran, hotel, bungalovi, kuće, vile, sportski tereni, bazen... Kuća se nalazi na placu povrsine cca 1700m2, od čega je u list nepokretnosti upisano 1550m2+200m2 koje je trenutni vlasnik dokupio od komšije a koji trenutno nisu uknjiženi Kuća ima ukupnu površinu od oko 260m2 i sastoji se od tri etaže: polupodrum, prizemlje i visoko potkrovlje. Takođe, nezavisno od kuće nalazi se garaža od 25m2 koja. Kuća se nalazi na 13km od centra Podgorice u pravcu Niksica. Ima demit fasadu , solarni... Tri male kuće dvije su nove , ukupno 90 kvadrata. Tri terase, tri parkinga, bašta, loze i voće. Plac 405 kvadrata, ograđen kamenom. Trofazna struja, gradski vodovod, klima. Dnevni boravak, dvije spavaće sobe, dvije kuhinje jedna ljetnja , dva mokra čvora, trodijelni magacin. Pri brdu, u lijepoj prirodi.



The Books of Knjige - Obilježi svoje(reklama za katastar Crne Gore)
Opština: Danilovgrad Naselje: Selo Gorica Katastarska opština: Danilovgrad Površina placa: 3. Korisničko ime: KORISNIK Lozinka: KORISNIK Pristup elektronskoj evidenciji o nepokretnostima je na. Dvorište i parking 450 m2 Kuća ucrtana i uknjižena. Zemljiste je uknjizeno u katastar, u vlasnistvu je 100% i prodaje se u celosti. Postoji mogucnost prikljucka struje i vode i pogodno je za vise namena. Na placu se nalazi zapoceta kuca koja u osnovi ima 128 kvadrata i koja je izgradjena do krova sa gradjevinskom dozvolom i svim papirima.

[Kako rešiti problem sa Google Play prodavnicom?|Erotske price audio|Jebem se sa drugim a muz me gleda «Blog]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.