Kako pronaci svoju srodnu dusu - Datiranje za seks

subota , 12.01.2019.

Kako pronaći svoju istinsku srodnu dušu?










Click here: Kako pronaci svoju srodnu dusu






Bik Vi ne reagirate dobro na nezadovoljstvo ili protivljenje. Različita živa bića nisu nastala nekim pogrešnim kopiranjem i greškama u genima, kako pokušavaju podučavati darvinističke i slične teorije, već je materijalna priroda ta koja omogućava nastanak različitih živih bića zavisno od njihovih želja.



kako pronaci svoju srodnu dusu

Kao Strijelac, imate tendenciju da budete u stresu kad god vas stisnu životni teški lanci. Zato je vaša srodna duša ona osoba koja vam može olakšati napetost tako što će vas nasmijavati cijelo vrijeme. Potom obeležite sve ono što je vaš prijatelj napisao, a što se ne nalazi na vašoj listi jer su upravo to vaši atributi na koje treba da se skoncentrišete i da ih razvijate.



kako pronaci svoju srodnu dusu

Kako pronaći svoju istinsku srodnu dušu? - Osim toga, na taj način ćete misli zaokupirati drugim stvarima, a ne time kako ste sami i usamljeni.



kako pronaci svoju srodnu dusu

Da li ste već pronašli svoju srodnu dušu, posebnu osobu zbog koje vam srce ustreperi i zaigra već na pomen njenog imena, osobu koja je spremna da u trenutku sve ostavi samo da bi vas saslušala, osobu koja je dostojna vašeg poverenja? Na osnovu sledećih znakova, možete se i sami uveriti. Vaša srodna duša je dostojna vašeg poverenja Poverenje je temelj svake uspešne i srećne veze. Zato od vašeg partnera treba očekivati upravo poverenje i iskrenost. Ovo se odnosi na sve sfere njegovog života, ali i vašeg. Vaša srodna duša poštuje vaše potrebe jednako kao i svoje Kako je za uspešnu vezu potrebno dvoje, vaš partner treba da zna kako da zadovolji vaše potrebe, pritom ne zapostavljajući svoje. Ključ uspešnosti leži u komunikaciji. Vaša srodna duša obraća pažnju na vaše signale Iako niko nije u stanju da pročita vaše misli, sugestivni govor tela otkriva da li vam nešto odgovora ili ne. Ako je vaš partner u stanju da pročita takve signale, može biti da je upravo on vaša srodna duša. Vaša srodna duša zna da voli sebe Osoba koja zna da je najbitnije prvo zavoleti sebe, a zatim ostale oko sebe, poseduje osobine koje su poželjne u svakoj vezi. Briga o svom organizmu putem uravnotežene ishrane, upražnjavanja fizičke aktivnosti, kao i balansiranja mentalnog, emocionalnog i duhovnog stanja, pomaže vam da budete bolja osoba, kako prema sebi, tako i prema drugima. Vaša srodna duša ume da sluša Kao što smo pomenuli, komunikacija je veoma bitna karika svakog odnosa. Ako je vaš partner uvek spreman da vas sasluša, bez ikakvih predrasuda, onda imate pravu osobu pored sebe. U kriznim situacijama, bitno je fokusirati se na rešavanje problema, a ne na njihovo produbljivanje.



Kako pronaći svoju srodnu dušu? - Lucija Solomun
Imate ego koji stalno traži potvrdu od drugih pa morate biti s nekim tko je u stanju poštovati vaše potrebe u tom pogledu. Možda ste neki od vas već otkrili taj recept tijekom čitanja ovog teksta. To je najbolji scenarij za vas. Sada je komoditet uzeo primat, pa ne samo da nikakva velika odricanja ne dolaze u obzir, već i udaja ili ženidba predstavljaju mnogima problem — tvrde stručnjaci. Vama je jasno da osobi poput vas odgovara osoba samo ona koja ima toliko kvaliteta i koja mora da posedujete neke prave vrednosti. Možda mislite da je to još jedno religijsko vjerovanje, ali iz pogleda znanosti, potpuno je istinito. Ovo je grubo rečeno jer zakon karme po kojem mi dobivamo različita tijela je mnogo suptilniji. Problem je u tome što mi tražimo onu neograničenu i nesebicnu ljubav, a romantična veza teško da to može ispuniti. Svatko od vas ima svoju srodnu dušu i nužno ne mora značiti da vi imate samo jednu srodnu dušu, jer postoje i univerzalne srodne duše, te one mogu biti apsolutno svakome srodna duša, no univerzalnih duša je uistinu jako malo. Intuitivni saradnik Svetlosti, prošla mnoge seminare, kurseve i predavanja o čovekovoj prirodi, duhovnosti i životu.

[Pink oglasi ch bebisiterka|Mlada, ridja, obline, trazi starijeg.|Inicijali tvoje srodne duše su...]






Oznake: nauka, znaš, Kada, ćete, upoznati, srodnu, dušu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.