srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Studeni 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (2)
Srpanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off
design by Bahata =)

Opis bloga

Mala recenzija mog extra selebrity života...hell yeah!!!
Simona i Ante Gotovac su za mene nula!!!

Linkovlje

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Rene
Trolčica
Septica
Tolkien portal
Moj stari blog

KOLIKO VAS JE DO SAD ODVOJILO
MALO VREMENA ZA MOJ BLOG
hit counter

hit counter

Po ovom ispada da sam extra posječivana,ali...

Abaut mi:

SLUŠAM:
ono što mi se sviđa

VOLIM:
sve što vole mladi
svog dragog Dragu
prijatelje
dobru glazbu
motore
svoju ljuljačku
komp
alkohol
cigarete
vitamin A,B i THC
end meni mor...

NE VOLIM:
špinat
blitvu
školske obaveze
dvolične ljude
cajke

VIDEO:














Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

nedjelja, 29.07.2007.

čudo začuđujuće baš čudno

Evo opet me spopalo da pišem post...A šta ću drugo...Dosadno mi je...Ni internet više nije toliko zanimljiv...Sad sjedim,pišem tj.pokušavam smislit nešto pametno za napisati ali niš ne ide.Vruće mi je da se znojim od samog treptanja...Disanje,da mogu,bi prepustila nekom drugom da radi umjesto mene jer ja uopće nemam nikakvu želju za osnovnim životnim funkcijama.Više ni ne probavljam...Ne da mi se...I sjedim i ubijam se od napora da iniciram bilo kakvu moždanu funkciju da nebi totalno ostala u tom nekom polusvijesnom stanju.Vrhunac dana mi je dignuti se iz kreveta i onda opet leć...Ne,ne,ne....Ček...Vrhunac dana mi je kad uspijem pobijedit na Warcraftu...ali mama mi više neda da igram...stoga vidite...Baš mi je dosadno....Ni moj tata više nije zanimljiv...Znam sve njegove procedure na pamet...A trenutaćno mi je jedino zadovoljstvo stiskati ove gumbiće zvane tipkovnica i žderati halvu(za one koji ne znaju halva je neko sranje od sezama).
Danas sam ko i svake nedjelje pokušala izbjeći idenje u crkvu...I onda sam sjedila kod stare škole...Ustvari,ovaj dan je bio prilićno iznenađujuć jer na mom putu sam vidjela nekog metalca kak mi pokazuje rogove...HORNS UP MAN!!! A Bog,Isus i Sotona....ma tko god je viša sila znaju da u onom prokleto dosadnom mjestu di živim nema ni "s" od subkulture...I tako ja ostala paf...Nekako sva u čuđenju doklipsala sam do škole gdje sam čitala Lord Of The Rings...I čujem...nekakav žestok zvuk se približava...Kad ono...cura s Ramones majcom...Praktićki sam pala na pod od čuđenja...Malo smo prićale i čini mi se OK! Čovjeće!!! Da...Bilo je vrijeme da se vratim doma jer je misa bila gotova pa da ne bi niš starci posumljali...Da...Anamarija je kasnije došla do mene i opet me izvukla van da okolo klipsamo... I opet sam vidjela Ramones curu...Kad smo se vraćale doma ućinilo nam se da vidimo nekog dugokosog lika.Slijedeći put kad smo se okrenule nije ga bilo...Pa smo prešle pola naselja tragajući za njim dok nismo pomislile da je on samo plod naše mašte...I onda sam došla doma...I dosADno Mi jE!!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....TO JE TO!

- 23:01 - Don't Piss Me Off! (5) - Isprintaj - #

utorak, 24.07.2007.

Oi!

maj nju blog...Ovi stari su bili prepuni onih gothic/emo sranja...To se odmah moralo ispraviti!!!

SAD POST:

Da...Baš neki spaljeni dan...Bila sam kod najbolje frendice(Anamarije)...Onak...Od kad sam došla tam pa do kad sam otišla njen stariji prezgodni buraz je vježbo bubnjeve...Bez majce...Onak mlati po bubnjevima...Na Dream Theater....Presexy!!!Da...Sad zvućim ko neka fensi puca kak bi rekla Anamarija...Da...I onda smo izašle van i prićale o podrigivanju,raznim fekalijama,očevima(vjerovali ili ne)...Da naši tate su zakon.Totalno spaljeni...Njen stari ima samo jedan zub i svira cajke na svadbama dok doma benga na Panteru i pjeva Queenovce otprilike ovak:"A nadrvan bas tu dast!!!" Dok moj stari cijeli dan sijedi u svom kafiću,pije travarice i kave ko lud i dobija hemeroide...Pa kad treba ići srat onda se dere:"OOO,Faking,bladi šiiiiiiiit!!!!"
Jeah!Koji oćevi.Čarape im smrde po crkotini,imaju kurje oći,sve umjetne zube i na dan popuše dvije šteke cigareta-minimum!
Da...I ja se sad smijem sebi što tu pišem o svom dragom tati što potvrđuje činjenicu da je ovo ljeto poprilićno dosadno.Da...I moj tata kaže da smo on u Hrvatskoj smije hodat u gaćama. A njegove gaće su ....Nek vam ovi stihovi kažu:
"U mog ćaće šuplje gaće,
na tu rupu pakšu stat će,
na tu rupu tanko sere,
ovo rublje se ne pere!
U to ime gore čaša,
živila budućnost naša!..."
Septica


Da...Uglavnom...Prićale smo i prićale i sad sam doma i pišem ovaj post...Neobićno dobro se osjećam s obzirom na to što ću ućiniti ovaj tjedan...Ali o tome neću u detalje...To je samo između mene i te osobe...pa ljudi...To ja sve od mene za danas...DOVIĐORNO!!!

- 20:15 - Don't Piss Me Off! (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.