Sajt za upoznavanje jamb - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 17.12.2018.

Dobrodošli na Jamb online!










Dating Site: Sajt za upoznavanje jamb






Medalje i statistika Registrujte se, igrajte i osvajajte mnogobrojne medalje. Za početak medalje će se dobijati za osvajanje jednog od mesta u top 25 svakog meseca. Iako ne vidite, svaki vaš postignut rezultat čuva se u bazi i biće naknadno iskorišćen.



sajt za upoznavanje jamb

Ako već sada počnete da akumulirate partije tada ćete biti u značajnoj prednosti nad konkurencijom. Jamb je jedna od najpopularnijih igrica sa listićima i kockama. Jamb je jedna od najpopularnijih igrica sa listićima i kockama.



sajt za upoznavanje jamb

Jamb - Jamb mozete igrati i bez struje, samo vam trebaju listici i kockice Jamb Instructions Detaljna pravila imate na sajtu Poštovani Nenade. Popunite kolone po redosledu kako bi završili igricu!



sajt za upoznavanje jamb




Nastanak i razvoj igre Jamb Jamb je nastao modifikovanjem igre Yahtzee, osmislio ga je Milton Bredli polovinom 20og veka. Iako ne vidite, svaki vaš postignut rezultat čuva se u bazi i biće naknadno iskorišćen. Međutim, potrudite se da igrate što više jer će vrlo brzo biti implementirane raznorazne novine pa će vašem profilu biti dodato i ono što ste ranije osvajali. Na primer, za 2 meseca planiramo da nagradimo najaktivnije igrače i dodelimo novčane nagrade za one koji su odigrali najveći broj partija. A ovde se gađaju sa astronomskim ciframa. Nakon toga, preostaju vam dva bacanja a zatim unosite postignuti rezultat u najavljeno polje. Popunite kolone po redosledu kako bi završili igricu!

[Dating single mothers uk|Westell 7500 hook up|Dating at age 75]






Oznake: jamb

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.