Milo djukanovic i ceca - Pravi datiranje

utorak , 25.12.2018.










Click here: Milo djukanovic i ceca






Đukanovićeva supruga, prema čaršijskim pričama, za to vreme leči rane na ramenu venčanog kuma Gorana Sita Rakočevića. Svestan da je njihova veza podigla previše prašine, iskusni političar je svojoj dragani predložio da se na neko vreme nastani u Italiji, gde je, kako Kurir saznaje, Đukanović otvorio agenciju za prodaju avionskih karata. Prema tvrdnjama našeg odlično obaveštenog izvora, Cecine posete se nisu uvek poklapale s njenim nastupima, pa se postavlja pitanje kakva je priroda njenog odnosa s političarem. Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbije Danas.



milo djukanovic i ceca

Saznanje Kurira preneli su i brojni bosanski, hrvatski i crnogorski portali. Mićunović, jedan od najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori, juče je do oltara dopratio ćerku Andreu, koja je u petom mesecu trudnoće. Opsluživalo ih je više od 200 hostesa, konobara i šofera, a služena je najskuplja hrana iz svih delova sveta.



milo djukanovic i ceca

- Bivši premijer Crne Gore i lider DPS Milo Đukanović navodno bi uskoro trebalo da dobije blizance sa svojom 23 godine mlađom izabranicom, nikšićkom manekenkom Jelenom Šćepanović, spekuliše se u najvišim krugovima crnogorske vlasti!



milo djukanovic i ceca

Bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović 49 navodno je u vezi s crnogorskom manekenkom Jelenom Šćepanović 26 , čak 23 godine mlađom od njega. Kako saznaje Kurir, iz priča po crnogorskoj čaršiji, njih dvoje su se upoznali pre godinu i po dana i brzo postali bliski. Đukanović je prema mladoj manekenki, inače Nikšićanki, kažu, izuzetno galantan, a njene prijateljice tvrde da je Jelena potpuno očarana njime. A ono što prvi čovek DPS nije uspeo da sakrije od čaršije, nije ni od rođene žene. Ona godinama sluša priče o njegovim navodnim švrljanjima, navikla je na kasne sastanke i putovanja, ali sada je drugačije. Đukanovićeva supruga, prema čaršijskim pričama, za to vreme leči rane na ramenu venčanog kuma Gorana Sita Rakočevića. Do Đukanovića novinari nisu uspeli da dođu, ali je njegov kum Rakočević negirao ova saznanja. Prema poslednjim informacijama, Jelena se, na nagovor Đukanovića, preselila u Rim. Svestan da je njihova veza podigla previše prašine, iskusni političar je svojoj dragani predložio da se na neko vreme nastani u Italiji, gde je, kako Kurir saznaje, Đukanović otvorio agenciju za prodaju avionskih karata. Jelena Šćepanović rođena je 1985. Inače, grupa crnogorskih internet zaluđenika napravila je video-parodiju o navodnoj vezi Mila i Jelene. Na snimku Đukanović drži govor u Skupštini Crne Gore, a njegovo izlaganje presecaju vruće fotke Jelene Šćepanović u bikiniju.



Milo Djukanovic Tv Boin 17 11 2017 converted with Clipchamp
Kako saznaje Kurir, iz priča po crnogorskoj čaršiji, njih dvoje su se upoznali pre godinu i po dana i brzo postali bliski. Srpska folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u poslednjih nekoliko meseci svoje slobodno vreme sve češće provodi u društvu crnogorskog premijera Mila Đukanovića. Opsluživalo ih je više od 200 hostesa, konobara i šofera, a služena je najskuplja hrana iz svih delova sveta. Ona godinama sluša priče o njegovim navodnim švrljanjima, navikla je na kasne sastanke i putovanja, ali sada je drugačije. Nikad se ne zadržava duže od dan-dva, a društvo joj uvek pravi Đukanović. Diskretni - Đukanović je diskretan čovek i vodi računa da tragovi njegovog putovanja nigde ne budu evidentirani - kaže izvor našeg lista.

[Seks poznanstva|Poslovi dijaspora svajcarska|Licnikontakti]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.