Upisite ime i saznaj tko ti je srodna dusa - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 24.12.2018.










Click here: Upisite ime i saznaj tko ti je srodna dusa






Kompatibilni partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspešno će izaći na kraj s vašim osbrambenim štitovima i probiti se do vašeg ranjivog srca. Volite podučavati i pomagati drugima, naročito deci, starijim i nemoćnim osobama. Da bi uspostavila kontakt s vama mora srušiti vaše odbrambene zidove.





Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Broj 3 Komunikolog Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvek gladni znanja.





- Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približiće vas osećaju zadovoljstva.





Broj 4 Učitelj Vaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitna vam je porodica, karijera, materijalna sigurnost i topli dom u kojeg se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih, delujete tiho i povučeno ali hrabro ćete braniti svoju teritoriju od svega što ga ugrožava. Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ukoliko se ne usudite da iskoraknete izvan zone sigurnosti. Moralni ste i imate čvrsta uverenja od kojih ne odustajete bez obzira koliko zbog toga imali problema. Kompatibilni partneri: Broj 1 je dobar izbor za vas, ima čvrstinu i doslednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvek usmeren prema cilju, disciplinovan i organizovan, kao i što ste sami, pa ćete lako uspostaviti odnos poverenja. Za porodicu i brak odgovora vam i broj 6, s osobom pod tim brojem možete imati puno dece. Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kad u vezi presahne početna strast i zanos, brzo gubite interesovanje za partnera. Nedostaje vam usidrenje, stalnost, svesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odoleo zubu vremena koji ga nagriza. Kompatibilni partneri: Osoba čiji je lični broj 1 rasplamsaće vašu znatiželju i maštu svojim odvažnim i samouverenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Odnos s osobom vašeg ličnog broja brojem 5, biće vrlo strastven i uvek zanimljiv. Broj 6 Pomagač Vaša snaga: Saosjećajni ste, odgovorni, znate voleti, trudite se da razumete druge ljude i prihvatite različitosti. Toplina doma, deca i porodica vaše su najveće vrednosti. Volite podučavati i pomagati drugima, naročito deci, starijim i nemoćnim osobama. Vaša slabost: Previše ste zaštitnički raspoloženi prema onima koje volite, često sumnjičavi, preterano zabrinuti i skloni čestim promenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni da učinite svašta. Ljubav vam puno znači, ali teško joj se prepuštate otvorenog srca.



Vašu srodnu dušu, odgledalo i zaštitnika vam Svemir šalje
Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno uticati na vaš ljubavni odnos. Vaša slabost: Previše ste zaštitnički raspoloženi prema onima koje volite, često sumnjičavi, preterano zabrinuti i skloni čestim promenama raspoloženja. Osoba broja 6 imaće razumevanja za vašu društvenost i idealistični pogled na svet. Kompatibilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertni i mistični broj 7 uneti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Kompatibilni partneri: Potreban vam je partner koji će vas osvojiti svojim intelektom i dati vam dovoljno prostora za bivanje u samoći. Zaštitnički raspoložen i uvek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Tada ćete dopustiti nekome da vas usreći. Vaš lični broj predstavljen je u zbroju vašeg datuma rođenja. U vezi ste zahtevni, ljubomorni i nestrpljivi. Zaštitnički raspoložen i uvek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete se najbolje složiti s brojem 2 koji će znati izaći na kraj s vašim egom, kao i s brojem 6 koji će učiniti sve kako bi vas usrećio, jer vaša sreća je i njegova sreća.

[Slike golih cura|Moderne frizure za žene starije od 50 godina|Posao oglasi banja luka]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.