Gnjev u očima i gro dlaka...

nedjelja, 19.02.2006.

POSVETA ONOM KOJI NIJE SKOPČAL :P

Nikova, nije tak bitno, jedan kolegij manje do diplome mam, that's all...
Evo, ma odma dobiš i posvetnu slikicu za nagradu. Tak :)
Si bova spila nekšno ožujsko na početku žujka,ne? Do unda pozdraf...

- 00:58 - Baci rukavicu! (3) - Umoći pero! - #

srijeda, 08.02.2006.

JEEEEBATE LEEED!!!



Nema nastavka. Kao da prekida nije ni bilo. Osim kaj ve već ne skladam hedonističke pesme, već kuku-lelećem po cele dane… Nemojte se slučajno zabrinuti, nisam pil svih ovih 4 meseca od kad sam se zadnji put prijavil na ovaj krasan rvacki bložni server – pijah samo polovicu vremena… Pa ipak treba organizmu stanovito vreme da se rekuperira i po potrebi povrati (u prijašnje stanje).

Je, vrag ga je zasmodil, vreme je za opetovane pobijede u ratu koji još uvijek traje sa obrazovnom vjetrenjačom. Neću! Ili ne ću!, ak vam je tak gramatički milije… Moj magarac je pijan. Kao pravi vitez, mora da imam stanovito prevozno sredstvo određenog kvaliteta, a zajednički nas pokreće -skoro ste pogodili- crno pivo. Molim lijepo, budimo politički korektni- ne alkohol, već hmelj u pivu. Crnom. Sad, kad smo razastrli neke činjenice, možemo naslutiti o kojem problemu se radi.
Percepcija. Kak se boriti s (u ovom slučaju op. a.) “n” vjetrenjača, ak vidiš samo jednu? Magare moje pijano uvjek tetura na jednu od one “n-1” postalkoholno manifestirane vjetrenjače što meni kao kršnom borcu znatno otežava borbu… Ruku na viteški oklop, ponekad i ja sam vidim malo previše istih, no u tom slučaju problem nije tako velike prirode, budući da se tada mogu sinkronozirati sa svojim pijanim alter egom,što u konačnici daje kakav takav nenegativan ishod.

__________________________________________________
…..PREKIDAMO TRENUTNI ISPAD NEURONSKOG KOŠMARA DA BISMO VAM PRVI PRENIJELI VIJESTI OD POVIJESNE VAŽNOSTI KOJE SMO PRIKUPILI 12.01.2006.GOD. U IZVJEŠĆU KOJE SLIJEDI, JAVLJA SE KOLEGICA EGSKLUZIVNA:

-“Javljamo se uživo iz glavne i jedine knjižnice ekonomskog fakulteta u Zagrebu – ovdje vlada neizmjerna tišina uz periodično listanje i prigušeno šaputanje usvojenog gradiva; sve sami studenti od kova i to lijevanog legurom cinka i bakra sa volframom u tragovima. No, ništa nebi bilo čudno da danas nismo po prvi puta u životu u jednom takvom javnom obitavalištu, ugledali neku dlakavu spodobu kako se koprca u jednoj od nebrojenih sjedalica, škripajući i zazivajući upomoć, okrečući bjesomučno stranice u nadi da se asimilira sa ostatkom persona u datom mu okruženju. Osiguranje jeste stiglo te izbacilo uljeza tamo gdje mu je mijesto – u prvu birtiju iza ugla. Iz knjižnice e-fe-ze-ge-a za Središnje Pokakane Vijesti, izvještava Egskluzivno Nenadjebiva.”

ISPRIČAVAMO SE NA IZVANREDNOM UBACIVANJU, SLIJEDI OSTATAK VITEŠKOG MONOLOGA….
___________________________________________________
U zadnje vrijeme, sa popriličnom se indiferentnošću odnosimo naspram piva kao takvog, pa je daklem zato i stoga, lov na aerobne mlinove malčice uspješniji. Kažem malčice iz razloga jer ono što smo ulovili, zadovoljavajuće je,ali po običaju, ni ništa više od toga. Nije ekstraordinarno, nenadmašivo, ausgecajhnet, ali jeste genugen. NICHT UNGENUGEN, već dostatan. U trenutku zauzeća gorenavedenog objekta, mogli smo vidjeti jednog kršnog labuda koji je bio u procesu slijetanja na vreću pšeničnog produkta,koja je ležala na hrpi istih. Bio je to lijep prizor – labuđa bjelina bijaše toliko monokromatski sjajna, da sam ostao zasljepljen u trenutku prije nego što sam se našao izvaljen na podu.
Brašnjav, prašnjav i znojno sljepljen, ipak nisam mogao a da se ne osjetim trunčice ponosan na svoju novostečenu imovinu, taj objekt MEĐUNARODNOG TRŽIŠTA ROBA I USLUGA.
Još koja vjetrenjača, pa put konobe “K Grdom Meksikancu” po multiplu okrepu…

- 23:45 - Baci rukavicu! (3) - Umoći pero! - #