srijeda, 19.07.2006.

Novosti

Američka jezična igraonica
I ove godine Udruga mladih Koprivnice organizira Američku jezičnu igraonicu. Igraonica se odvija svakodnevno od ponedjeljka do petka od 10:00 do 14:00 sati u Domu mladih u prostorima P.I.P.A.-e. Voditelji su izvorni govornici engleskog jezika.

Pozivamo svu djecu koja se žele igrati i pri tom naučiti engleski jezik da dođu u Dom mladih i sudjeluju u ovoj specifičnoj igraonici.


Igraonica za djecu

Pozivamo roditelje da dovedu svoju djecu u Igraonicu za djecu u dvorani Doma mladih. Igraonica je otvorena od ponedjeljka do subote od 10:00 do 14:00 sati.

Djeca se mogu družiti sa svojim vršnjacima te uživati u raznim igrama. Od igračaka djeci su na raspolaganju tobogan, dvorac, kučica, razne bojanke, lutke, autići, lopte, i sl.


Igre na igralištu

U ponedjeljak 17. srpnja 2006. godine u 18:00 sati na igralištu OŠ "A.N. Gostovinski" započinju igre za djecu u organizaciji Udruge mladih Koprivnice.

Igre će se održavati svakodnevno do 15. kolovoza 2006. od ponedjeljka do petka od 18:00 do 21:00 sat. Voditelj programa je Valent Ivan.

Sudjelovanje je besplatno te pozivamo sve osnovnoškolce i srednješkolce da se pridruže "Igrama na igralištu".


Audicija za plasače dance skupine "EQINOX"

Ako ste punoljetni i imate osjećaj za ritam, volite plesati i niste sramežljivi dođite na audiciju za plesačice i plesače dana 21. srpnja 2006. godine u 20:00 sati u Dom mladih, Koprivnica.

Obavezno ponesite osobnu iskaznicu.

Odabrani plesači biti će uvršteni u stalni postav kao prateća plesna skupina grupe "EQINOX".

Nastupi se honoriraju.

Sve dodatne informacije na : 098-302-544 i 091-502-7465


Tečaj trbušnog plesa

U nedjelju 23. srpnja 2006. godine u dvorani Doma mladih održati će se slijedeći tečaj trbušnog plesa.

Voditeljica seminara je Petra Jakas iz Zagreba. Za sve dodatne informacije možete nazvati: 221 - 477.


Koprivnički grafiti weekend i dan bez automobila

Koprivnica uspješno promovira održivi gradski promet čija je osnova biciklizam i pješačenje, te vraćanje ljepote i živosti gradskim ulicama i trgovima.

U tom smislu, prepoznati smo i nagrađeni na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Od ove godine, uz Europski tjedan kretanja, organiziramo nekoliko Dana bez automobila godišnje, potičući naše sugrađane na održivo kretanje i aktivno sudjelovanje u uljepšavanju pojedinih dijelova grada. Kroz više jednodnevnih i višednevnih manifestacija za promet automobilima biti će zatvorene pojedine ulice i dijelovi grada. U njima će se istovremeno održavati atraktivni programi kojima je cilj privlačenje šetača i biciklista, ali i uljepšavanje nekih zapuštenih ili nedovoljno prepoznatih dijelova grada.

Nakon Podravskih motiva, tijekom kojih je za promet zatvoren Zrinski i Florijanski trg, slijedi zajednički projekt Grada Koprivnice, udruge crtača i ljubitelja grafita BAD ART PROJECT s partnerima iz gospodarstva, udrugama koje se bave djecom i mladima i sponzorima.
Datum:

21. – 23. srpnja 2006.
Mjesto:

Koprivnica, Kolodvorska ulica i trg ispred željezničke stanice
Sudionici :

14-15 crtača grafita iz Slovačke, Mađarske i Hrvatske (Koprivnica, Zagreb, Čakovec)
Ciljevi:
Izrada prepoznatljivog, suvremenog i dekorativnog dodatka uređenosti i ljepoti Koprivnice uz sudjelovanje građana i gostiju
Okupljanje poznatih majstora grafita iz Hrvatske i inozemstva u Koprivnici, s namjerom da se manifestacija pretvori u trajnu međunarodnu godišnju smotru
Promocija mladih koprivničkih izrađivača grafita na primjeren i poželjan način
Zatvaranje dijela grada za promet automobilima u sklopu promocije održivog gradskog prometa
Okupljanje djece, mladih i ostalih građana na prostoru koji nije uobičajeno okupljalište
Stvaranje dodatnog sadržaja tijekom Koprivničkog ljeta
Program:

Dvodnevna radionica grafita u kojoj će biti oslikan zid uz željezničku prugu (Kolodvorska ulica) tijekom 22. i 23. srpnja 2006. U radionici će sudjelovati majstori grafita iz Hrvatske i inozemstva, ali je poseban naglasak stavljen na mlade sudionike iz Koprivnice kojima će ovo biti prilika da iskušaju svoju vještinu radeći istovremeno s poznatim majstorima. U toku izrade grafita, cijelog će dana biti moguće promatrati umjetnike na djelu, uz popratni program u kojemu će svoje vještine pokazati mladi koprivnički skateri koji će za tu prigodu osmisliti program ispred željezničke stanice. U središnjem programu od 18 do 21 sat sudjelovati će plesne grupe te glazbeni sastavi.

U nedjelju, 23. srpnja grafiti će se dovršiti.

Za vrijeme radionice ( subota/nedjelja) biti će za automobile zatvorena Kolodvorska ulica, a biti će pozvani roleri, skateri, biciklisti i šetači da posjete radionicu i promatraju izradu grafita. Odvijanje javnog prometa regulirati će kvartovski policajci – biciklisti.

Trenutno je u tijeku priprema zida koju obavljaju članovi udruge BAD ART PROJECT.

Ovaj događaj predstavlja još jedan pomak u zajedničkom osmišljavanju održivog gradskog prometa u našem gradu.

02:14 > komentari < - (9) -

<< Arhiva >>


Copyright © --KCfunSCENE-- - Design touch by: NoFear & thomas design





< srpanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Hit Counter
user/s online


...u izradi...
Blog je namjenjen za najave kocerata, party-a, zanimljivosti i zbivanja u Koprivnici i bližoj okolici!!!
Osim najava donosit ćemo i reporte s istih događanja...

info:
kc-fun-scene@net.hr
icq:
NoFear- 254724591
thomas - 329264657