Fakin šit by Kaco Mortale

petak, 25.08.2006.

Vratija se Šime iz Amerike

Završile visinske, nizinske, daljinske i blizinske pripreme. Bile su zakurac. Svaki treći dan otplivah sedam metara slaloma. Među meduzama. Slobodno vrijeme između treninga iskoristih za žderanje i pijenje. U stvari, bilo je tri puta više prežderavanja i opijanja nego treniranja. A i nije to bio baš neki trening, više brčkanje na mjestu u cilju otklanjanja mamurluka.

Ipak kad se uzme u obzir frka od meduza, mamurluci, lijenost, šugavo vrijeme, pa opet mamurluk i lijenost, tih sedam preplivanih metara svaki treći dan nije ni tako loše. Vjerojatno nedovoljno za preplivat 50 metara, ili još nedovoljnije za od Lošinja do Cresa ispod mosta što ih spaja. Uvijek možeš nagovorit protivnika da kupite gajbu Leffe-a i popijete ju bez plivanja. Nadam se. A, i evo jesen samo što nije pa nisu neki uvjeti za plivanje k'o što jesu za cuganje u birtiji.

Imao sam sreću da je u vrijeme dok sam bio na pripremama bilo masu koncerata i raznorodnih kulturnih događanja na kojima se moglo odmoriti mišiće i umoriti jetru. Odmor mišića je dakako bio prividan.

Inače, na pripremama sam doživio jedno potpuno novu spoznaju. Odmaravši cijelo ljeto mozak od silnih dnevnika i naših superprofesionalnih dnevnih listova, moram priznati da sam se osjećao super. Kad jedan dan slučajno, eto meni novina u rukama pa rek'o ajd' da prolistam. I prvo što vidjeh, "Miss tange Jadrana u Mostaru".



Tada shvatih koliko sam neobrazovan i neuk. Pojma nisam imao da je Mostar na Jadranu. Inače malo znam o Mostaru. Znam da je za vrijeme Juge "Velež" jedne godine osvojio kup maršala Tita i da je branio Enver Marić, znam i to da se danas Mostar dijeli na istočni i zapadni Berlin, ali da ima more....to fakat nisam znao. Ali dobro, cijeli život se uči pa tako i ja ovo ljeto naučih nešto novo.

Tako sam odlučio slijedeće ljeto na moru provesti u Mostaru. I to u ekskluzivnom hotelu "Brus Li" sa pet zvjezdica i dva para nunčaka. Odo' sad tražit po netu povoljan aranžman.

Apdejt:

Sjetio sam se nečeg. Mogao bi organizirati Miss Športa Moslavačke županije u Livornu. Ili osnovati hrvatski nogometni klub "Postojna" iz Surdulice koji će igrati u Bundesligi-Sjever.

- 21:46 - Prdi kurac (16) - Isprdi ga na papir - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Pioniri maleni u discu!
    Ovdje se može naći vrlo ozbiljna zajebancija i jako zajebane ozbiljne stvari.
    Image Hosted by ImageShack.us

Osobna karta

  • Ime: Kaco
    Prezime: Mortale
    Rođen: Da
    Zvanje: Inspicijent keramike
    Hobi: Utjerivanje stiropora

    Bračno stanje:

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz prvog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz drugog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena bez brakova


    Mail: kazzomortalle@gmail.com

Linkovi

Govnarije iz arhiva