Fakin šit by Kaco Mortale

utorak, 07.03.2006.

K.D.B.Š. vs SEVERINA

Plaćeni oglas (litrom vina)



Kvalitetni Disko Bend Šuma, čudo šizofrenije i Hrvatske glazbene scene uskoro izdaje novi album. Ovdje premijerno možete vidjeti kao će izgledati omot njihovog novog albuma. Šuma is on d roud agen!!!!
O ovome bendu već ste mogli ranije čitati na ovom blogu, pa za one koji su to propustili evo par riječi. To je bend koji će umrijeti od tuge jer nikada neće moći dospjeti u Cro –Trash enciklopedije jer se ne bave ozbiljno svojom glazbom kao Severina ili Žak fat Houdek već su namjerni trešeri. Njihova najveća tuga je u tome što im pjesme nisu ništa veći ni manji treš od gore napomenutih a nisu priznati u istom rangu s dotičnima. Svatko će reći nešto otprilike ovako:"Dečki su neozbiljni i samo se zafrkavaju, ne mogu oni tako na estradu". Dolje ću vam ponuditi njihov tekst u usporedbi sa tekstom gospodične Severine pa ćete moći ocijeniti koliko su neozbiljni u odnosu na ozbiljne. I još k tome ne sviraju turbo-folk već suvremeni jaranski disko ugodan uhu i mokasinkama na plesnom podiju.

Inače naša porno-estradna diva me ponukala da se i ja okušam u pisanju stihova. Točnije njezin stih "Afrika paprika" me naveo na to da i ja, doduše pomalo sramežljivo, steknem hrabrosti napisati svoje prve stihove. I to ću, štovano pučanstvo, učiniti upravo sada i ovdje. Biti ćete svjedoci gubljenja moje poetske nevinosti.
Evo, moj prvi stih u životu glasi ovako:

Madagaskar krastavac

Ja vas usrdno molim da imate obzira sa svojim kritikama, ovo je ipak moj prvi stih i svjestan sam da moram još poraditi na sebi što se tiče pisanja stihova. Svaki početak je težak.

Za kraj zamolio bih vas da usporedite dolje navedena dva teksta od Severine i K.D.B.Š. i da u komentarima glasate koji je, po vama, od ta dva teksta inteligentniji i zašto. Možete prokomentirati i moj prvi napisani stih jer bi mi dobro došla nekakva povratna informacija da pronađem smjernice za svoj daljnji poetski razvoj.
Hvala.



P.S. Ja glasam za K.D.B.Š. jer sam pristrana pizda i pozdravljam ih Šuma pozdravom: Kvalitetni Disko Bend Šuma – Skoro sam lud k'o Toni Guma.

- 09:20 - Prdi kurac (26) - Isprdi ga na papir - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Pioniri maleni u discu!
    Ovdje se može naći vrlo ozbiljna zajebancija i jako zajebane ozbiljne stvari.
    Image Hosted by ImageShack.us

Osobna karta

  • Ime: Kaco
    Prezime: Mortale
    Rođen: Da
    Zvanje: Inspicijent keramike
    Hobi: Utjerivanje stiropora

    Bračno stanje:

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz prvog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz drugog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena bez brakova


    Mail: kazzomortalle@gmail.com

Linkovi

Govnarije iz arhiva