Fakin šit by Kaco Mortale

srijeda, 01.02.2006.

Smeđe Olimpijske igre

Generalni pokrovitelj smeđih Olimpijskih igara:



Olimpijska je godina i Olimpijske igre samo što nisu počele. One zimske. Bijele. Uglavnom, svi će pratiti žensko skijanje a neki, bome i skijaške skokove i hokej. Skijaško trčanje, od kada nema Gunde Swana i Björna Dalia nije toliko zanimljivo.
E sad, pošto je Olimpijska godina, idealno je vrijeme da se predstavi jedan pravi Hrvatski proizvod. Smeđe Olimpijske igre.
Pojedine discipline smeđe Olimpijade rođene su pred nekih 15-ak godina tako da su premlade za Olimpijadu starih sportova, koja je također Hrvatski proizvod. Nastale su u jednom finom intelektualnom društvu koje su mučili tekući problemi u obliku piva, vina i konjaka u raznim kombinacijama miješanja istih sa bezalkoholnim gadostima ili među samim sobom.
Ovdje ću vam podastrijeti četiri osnovne discipline smeđe Olimpijade a to su Govn Gejm, Šit Makabr, Gucni ne Gricni i Anal Intruder. Pa krenimo redom.

Govn Gejm

Sportsko borilište je sportska dvorana. Podloga može biti parket ili led. U igri sudjeluje 21 natjecatelj i jedan sudac. Natjecatelji imaju svaki svoj dres jer se svaki bori za sebe. Dres se sastoji od havajske košulje i biciklističkih tajci do koljena. Noge su obavezno bose. Kao obavezan dio opreme je i povez za oči, dakle natjecatelji ne mogu ništa vidjeti. Ako sudac primijeti da neko vara tako što ima natikače ili rupe na povezu za oči, isključuje ga iz igre na tri mjeseca smeđim kartonom.
Pravila su vrlo jednostavna. Prvi u dvoranu ulazi sudac dok natjecatelji čekaju u tunelu. Sudac odabere jedno mjesto na terenu i tu se posere dok gledateljstvo radosno kliče. Zatim ulaze bosi natjecatelji sa povezima na okicama. Nakon predstavljanja natjecatelja počinje utakmica. Zadatak svakog od njih je da tumara po terenu k'o muha bez glave. Koji od njih prvi stane u govno koje je sudac isro, je pobjednik. Kao nagradu dobiva od svih natjecatelja po pivo. Tu leži odgovor zašto baš 21 natjecatelj. Zato da pobjednik dobije gajbu pive.

Šit Makabr

Mjesto za održavanje ovog natjecanja mora biti iznimno mali WC. Zato je kao standardni teren za održavanje ove Olimpijske discipline, jednoglasno odabran WC u vlaku.
Natječe se također 21 sudionik iz istog razloga kao i u Govn Gejmu. Oprema je skoro ista kao u plivanju, samo bez gaćica, naočala i kapice. Znači, sudionici moraju biti potpuno goli.
E sad probajte si vizualizirati sljedeću situaciju koja predstavlja i samo natjecanje. U WC od vlaka ulazi 21 potpuno gol natjecatelj i svaki od njih ima opaki proljev. Cilj igre je 'ko će prvi od njih 21 naguranih u WC od vlaka pogoditi školjku svojim proljevom. Tu su moguće i razne komične situacije, npr. taman si naciljao školjku i siguran u zgoditak puštaš svoje govno al' u zadnji čas te jedan od suparnika "izbije", tako da tvoj proljev završi po tvojim nogama i nečijoj glavi. Ova situacija se stručno zove "stekao prednost izbijanjem".
Valja napomenuti da je ovo dosta kaotičan sport jer, ne zaboravite, u WC-u je 21 natjecatelj i svi žarko žele pobjedu. Suci se nalaze u prvom kupeu do, i posebnim kamerama prate igru. Kad uoče pogodak, radio vezom javljaju mašinovođi koji sirenom obznanjuje "skor". Pobjednik, naravno, od svih dobije pivo.
Gledatelji su smješteni po ostalim kupeima i prate nadmetanje u živo na LCD monitorima.

Gucni ne gricni

Ovo je igra jedan na jedan. Sustav natjecanja je turnirski, znači igra se na ispadanje do finala.
U standardnu opremu spadaju jeans jakne bez rukava sa HM zakrpama, kratke ofucane i uske jeans hlačice te visoke bijele Puma tenisice iz 80-ih.
Pravila su jednostavna. Jedan natjecatelj leži na leđima, tzv. "bed pozišn", i u toj poziciji igra obranu. Njegov se protivnik, napadač, "namontira" stražnjicom iznad njegove glave. Kada je napadač "namontiran", može započeti napad.
Napadač sere u usta obrambenom igraču a ovaj mora samo gutat govna, bez da ih pregrize. Sudac prati razvoj situacije i čim primijeti da je "obrana gricnula", zaustavlja igru pokličem "Obrana gricnula!!!" i pri tom se zaustavlja mjereno vrijeme.
Nakon toga, situacija je obrnuta. Napadač odlazi u "bed pozišn", a obrana se "namontira". Slijedi isti postupak. Pobjednik je onaj koji ima veće vrijeme odnosno koji duže nije gricnuo.
On prolazi u sljedeće kolo i tako do finala. Ukupni pobjednik turnira dobiva par litara domaće rakije radi dezinfekcije grla i kutiju antibiotika.

Anal Intruder

Vrlo jednostavna sportska disciplina gdje je cilj što bolje uvući se u guzicu više rangiranom natjecatelju na svjetskoj rang listi.
U ovoj disciplini imamo veliku tradiciju i bitno je reći da smo u 90-ima žarili i palili u Anal Intruderu. Reprezentaciju su sačinjavali svi aktivni političari za vladavine pokojnog nam predsjednika i nije im bilo ravnih. Bili su suvereni vladari ove discipline poznatiji kao generacija "posrani".
Glavna nagrada za postizanje prvog mjesta na svjetskoj rang listi je "Lenta".

Ako vam je možda neobično to što ima previše govana u smeđim Olimpijskim igrama, pogledajte malo oko sebe kakvo nam je društvo pa ćete vidjeti da smo u govnima do grla. Zašto ne bi onda sva ta govna iskoristili u svoju korist.

Ako imate još kakvih prijedloga koje bi discipline mogle ući u smeđu Olimpijsku obitelj, slobodno napišite, HSOO će ih, dakako, uzeti u razmatranje.

P.S. Ovaj post je posvećen svim "poznatim i slavnim" Hrvatskim Lanama.



- 10:21 - Prdi kurac (14) - Isprdi ga na papir - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Pioniri maleni u discu!
    Ovdje se može naći vrlo ozbiljna zajebancija i jako zajebane ozbiljne stvari.
    Image Hosted by ImageShack.us

Osobna karta

  • Ime: Kaco
    Prezime: Mortale
    Rođen: Da
    Zvanje: Inspicijent keramike
    Hobi: Utjerivanje stiropora

    Bračno stanje:

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz prvog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz drugog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena bez brakova


    Mail: kazzomortalle@gmail.com

Linkovi

Govnarije iz arhiva