KRONIKE JEDNOG JUNAKA

ponedjeljak, 13.02.2006.

Kako se mnogi raspituju za nasu kozu Rudija, koja je u posljednji cas spasena iz azila za napustene zvijeri, prije nego je prodana ludome znanstveniku Argiju koji ju je htio lansirati na mjesec kao prvog kozonauta u hrvatskoj povijesti, odlucio sam napisati par rijeci o tome sto se dogadjalo posljednjih dana sa njome.
Naime, nasa koza Rudi, poznata po vojnickoj disciplini i svojoj karijeri kao predavac na vojnoj akademiji, kolegiju salutiranja, a koju se inace sumnjici da je drzala odbjeglog generala Gotovinu u svojoj rezidenciji kao spolnog roba, kobnog je dana kada se trebalo odigrati dugo iscekivano useljenje u kayjayev stan, kojega nepravedno jos uvijek koristi Bojan (ali kako je ipak rijec o heroju oprostiti cemo mu za 10 000 eura) dosla na vrata nasega heroja, koji je u napadu bijesa napao je sjekirom. Svi koji poznaju nasega rudija znaju dobro da on ima iznimno tvrdu glavu, otpornu na sve vrste udaraca, cak je poznato da je u ranoj mladosti prezivio nekoliko padova sa treceg kata zgrade na glavu dok je tadasnjim udomiteljima pobjegao sa vida i izgubio se na balkonu. Ipak, od zestine udarca bojanovom sjekirom njegova je glava popustila, te je zaradio ruznu sljivu. mozemo slobodno reci da je vidio sve zvjezde (mozete to i vidjeti na prilozenoj slici). Zaista ne cudi sto je doslo do ovako teske ozljede, ako znamo kako je heroj Bojan iskusan u borbi sa raznim neprijateljima kozoljubnih istrijana i homofoba.
Sljedeceg je dana Rudi odveden veterinaru, ko kako je obujam njegove glave zaista ogroman, pregled je trajao sve do danas. Utvrdjena je fraktura lubanje, ali otkriven je i zanimljivi fenomen urezan na unutarnjoj strani njegove lubanje. Naime, tamo se nalazi ni manje ni vise nego pravilna kruznica sa ucrtanim kosinusom kuta od pi trecine! Mnogi znanstvenici diljem svijeta pokusavaju utvrditi kako se pojavio ovaj fenomen, no to do danas jos nisu uspjeli. Jedan je tibetanski budisticki svecenik, inace sljedbenik Dalaj Lame, povezao ovaj fenomen sa ispravcima popravnih ispita u gimnaziji andrije mohorovičića, no njegova pretpostavka nije znanstveno utemeljena.
Rudija sam posljednji puta posjetio jucer oko 19 sati. Osjecao se dobro, iako je jos uvijek osjecao glavobolju na mjestu gdje je dobio udarac. navodno se iste veceri izgubio dok je pokusao doci od svoje bolnicke sobe do WC-a, ali uz pomoc prigradskih linija autotroleja, posebice susretljivog vozaca ipak uspio pronaci svoju sobu u veterinarskoj stanici.
(vas dopisnik iz Kraljevice)

- 21:48 - free sex!!!. (9) - za idiote - #