-Psssst! Now listen...do you hear it? Good. Now let the magic begin...


Jedne olujne noći, 27. juna 1992 godine...rodilo se čudo. Mala djevojčica krhkog tijela i lijepih, kristalno zelenih očiju, došla je na svijet. No, iste noći, odvojena je od svoje majke. Kako? Puno pitate. I sve se promijenilo...od tada, rasla je sa drugim ljudima umjesto da je bila sa svojom porodicom. I baš kad je porasla dovoljno da ih potraži u svijetu, svoju porodicu..netali su. Rekli su joj da su njeni roditelji poginuli. Nije osjećala ni tugu, ništa. Samo je znala da to nije istina. Znala je, i osjećala je. Od 11. godine kreće u školu. Hogwarts, škola vještičarenja i čarobnjaštva. Nije ni slutila da će tamo biti tako bolje...nego kod kuće. Njene staratelje nikad, ni jedan jedini put nije nazvala roditeljima. Nije mogla. Iako su ti ljudi bili jako dobri, nije jednostavno mogla nazvati nikoga od njih članom svoje porodice. Ona ju je već imala samo što ju je trebala pronaći...I to joj je najviše smetalo. Nikad joj nisu ništa rekli o njima. Nikad.
Inače je odrastala u strogoj katoličkoj obitelji. Tu je bila Anna, njena nova majka, dobra žena mekog srca, zatim David, njen novi otac, čovjek koji bi sve dao za svoju obitelj. I na kraju Hayden, njena sestra, djevojka iste dobi ali drugačija od nje. U svemu. Tako da se nikad nisu posebno družile. Njena porodica je bila bezjačka. Njeni pravi roditelji su pak, bili čistokrvni. Tako da se Katja, računala čistokrvnom.
Bila je dobro i strogo odgojena. Živjela je s navedenom familijom na jednoj farmi u Engleskoj, u Liverpoolu. Zapravo ne tačno u njemu, u okolnim selima. No to nije važno. Bila je ruskog porijekla. Njena majka Nataša po kojoj je dobila drugo ime, ali su joj Anna i David, njeni novi roditelji, ime promijenili u Natascha, bila je iz zapadnog dijela Rusije. No nije znala za oca. Nitko joj to nije ni spominjao. No zahvaljujući njemu, naslijedila je moć govora sa zmijama. Stoga je bila parsel-ust.
Upravo zato je i voljela zmije. Mnogo. Baš zbog svega ovoga(njene čistokrvnosti, obožavanja zmija i toga što je parsel-ust), dospjela je u Slytherin. Isto tako, mrzila je Gryffindor. Jer određene osobe koje su bile u njemu, povrijedile su je jako i to nikad nije zaboravila.
Bila je tiha i pristojna djevojka. Mnogi dečki su patili zbog nje ali ta doza ljupke ali istovremeno hladne djevojačke nedodirljivosti nikad nije isparila u njoj. Uvijek je bila tako...hladna prema drugima.
Voljela je crnu boju. Stoga se tako i oblačila. Neki bi rekli da je čudna, luda ili slično. Ali nije. Ona je samo...drugačija.
Nije voljela plakati. Niti žaliti ili jecati. Ali iako je znala da je gore trpjeti, gotovo nikad nije plakala.
Njen vanjski izgled bio je veoma zanimljiv. Imala je blijedu kožu, i reklo bi se da boluje od neke neizlječive bolesti. Ali bila je ona sasvim zdrava, jednostavno je imala takav ten. Imala je kristalno zelene oči kojima su se svi divili. Ona to nije smatrala tako važnim. Imala je dugu crnu kosu, do pojasa. To joj je bila prirodna boja i mrzila je kad ju netko upita-Da li ti je to prirodna boja?
Taj njen izgled bio je tipičan gothic stil. Još kad se uzme u obzir da je obožavala glazbu, naročito gothic metal...moglo bi se reći da je bila stvarno zanimljiva osoba. Za razliku od mnogih prijatelja koji su furali njen stil, bila je odlična učenica i obožavala je čitati. Njeni prijatelji ju često uopće nisu razumjeli.
Njen se život činio kao kap vode u oceanu ali bio je drugačiji. Ona je to znala i prihvatala ga kakav god da je. Morala je. Za svoje najdraže. Neki bi rekli-Nemam smisla za život! na njenom mjestu, ali ona ga je imala. Taj smisao svodio se na potragu za obitelji i to ju je održavalo na životu.

Pozdrav svima! Da, ovo je još jedan hpff blog...pokušat ću ga održati "na životu" koliko mogu, jer trenutno me inspiracija ne napušta ni u snu! :-)
Pisat ću u 1. licu u narednim postovima, ovo je bio tek uvod, za potrebe priče. =)
Pozdrav ostavljam!

comments

25.01.2008. u 18:37 | | Komentari. (17) | L | K

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  siječanj, 2008  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Siječanj 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Because I could not stop for Death
He kindly stopped for me
The Carriage held but just Ourselves
And Immortality.






adopt your own virtual pet!





Friends:
Chloe Morena Dreamhart
Roxy
B.B.
Rebbeca
Elbereth
Mimy-Wicked Witch
Hanna
Maggie//Century Child
Hermione Jean Granger
Lucinda Lorrin Tacker Lockhart

Me and just me

Katja Natascha Kourkova
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Djevojka od 15 godina, ruskog podrijetla i zbog toga često odvajana od ostatka društva. Nije, niti će ikad upoznati svoje prave roditelje koji su, kako joj kažu, poginuli kad je imala 5 godina. Odgajana je u strogoj katoličkoj obitelji stoga je uvijek bila tiha i pristojna. Nikad joj nisu ništa pričali o njenoj pravoj obitelji, tek da je drugo ime dobila po majci. Od njene 11. godine život joj se mijenja. Kreće u Hogwarts, tu čudnu školu magije i zahvaljujući svojoj čistokrvnosti i mudrosti, dospjela je u Slytherin. Pune 4. godine, iz dana u dan, život joj je tekao u magiji i među ljudima koji je vole, za razliku od onih s kojima živi, koje nikad neće nazvati svojom porodicom. Njena prava porodica nije s njom, ali ona vjeruje da će se jednom vratiti. Jednom... Obožava crnu magiju i veoma je vješta u tome, na iznenađenje svojih prijatelja. Veoma je tvrdoglava i bez dlake na jeziku što neke osobe koje su u komunikaciji s njom zna živcirati. Zahvaljujući svom ocu, naslijedila je moć govora sa zmijama, stoga je parsel-ust. Obožava mačke i zmije, a u Hogwartsu ima mačka Astora. Sve što želi je kad završi s Hogwartsom biti auror i pronaći ostatak svoje familije...


Beatrix Calista Bell
Bonnie Wright
Katjina najbolja prijateljica, ili ukratko jedna od najboljih osoba u Hogwartsu. Ne koristi baš svoje srednje ime tako da ju svi zovu B.B. ili rijetko kad Bea. Njen vanjski opis je zanimljiv- crvena kosa, zelene oči i blage pjegice po nosu. Voli kombinirati šarenu i raznoliku odjeću i to ju razlikuje od Katje. Veoma je vesela osoba i voli se šaliti, voli život i kako kaže-optimistično gleda na njega. Veoma je druželjubiva i sve bi učinila za prijatelje. Lako se zaljubi, nije sramežljiva i bez dlake na jeziku je. Često kasni što zna dići živce ali ne i na nastavu, za što kaže da je to zahvaljujući njenim prijateljicama. :-) Tvrdoglava je i gotovo nepopustljiva kad se s nekim posvađa. Igra metloboj kao tragač. Ima dva ljubimca- sovu Mistique, i mačka po imeni Fluffy. Bauk joj je smrt O.o, a patronus tigar. Također je i animagus. Kao što je rečeno na početku, jedna od najboljih osoba na Hogwartsu za Katju!

Chloe Morena Dreamhart
Photobucket
Još jedna djevojka jako slična Katji. Na 5. je godini u Slytherinu a po ponašanju je ravna Luciferu. Obožava raditi nered i smicalice na satu ali je jako dobra prijateljica, što pokazuje njena neopisiva velikodušnost i vjernost što se tiče čuvanja tajni, slušanja jadanja svojih prijateljica i sl. Jedna od boljih osoba u Hogwartsu i Katjina najbolja prijateljica uz B.B. Iako nije sramežljiva niti smotana, često zna satima biti zatvorena u nekom od WC-ova i tiho plakati. Tko zna zašto...Magija joj je u malom prstu a slika kao umjetnica. Ukratko jako zanimljiva osoba. Njen vanjski izgled je sličan Katjinom, ima crnu kosu i tamno plave oči u koje bi čovjek mogao gledati satima. Također želi biti auror kad završi školovanje. Pada na crnu kosu i plave oči kod dečkiju, kako kaže. Uvijek je nasmijana za razliku od Katje koja je ozbiljna kao smrt. Voli jaffa kekse a često na Napitcima žvače žvaku tako da izludi Snapea. Također voli crnu magiju i zmije, koje smatra čovjekovim najboljim prijateljima. Objašnjenje molim???
Želi otvoriti dućan sa smicalicama u Hogsmedu ako joj ovo za aurora ne uspije. Često je komplicirana a kad ju netko načivcira, u glasu joj se može vidjeti ona doza sarkastičnosti i otrovni pogledi upućeni svima oko nje. Često nosi kontaktna sočiva, tako da ju se uvijek može vidjeti sa drugačijom bojom očiju. U Hogwartsu drži malog zmaja Fireflie.

Roxxane Taylor Kaylie Kent
Amy Lee Icon
Ovo je Roxy, još jedna Katjina prijateljica iz istog doma i sa iste godine. Roxy se ustvari zove Roxxane, ali Roxy mrzi to ime. Svi je zovu Roxy. Ona će uskoro napuniti 17 godina. Njena najveća snaga i oslonac su njeni prijatelji. Ima puno prijatelja, jako puno pravih, različitih prijatelja. Roxy ima dugu crnu kosu, koja je većinom čupava. Ona ima prelijepe plave oči, baš kao i njena mama. Roxy je opuštena djevojka, koja voli zabavu. Voli široku odjeću, starke, marte i crni lak, ima tetovažu pantere na nozi i piercing na obrvi. Roxy voli muziku i svoj iPod. I žvake. Roxyn jezik je brži od njene pameti. Roxy mrzi cigare i stereotipove. I kad joj neko kaže da je darkerica. Roxy voli putovati. Roxy je...ukratko jedna prezanimljiva i predobra osoba, također Katjina bf.

Hermione Jean Granger
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Cura s 4. godine u Gryffindoru. Ne družimo se posebno jer se ne družim s Gryffindorima. Ima smedju kosu i smedje oci, koje nekad znaju biti ugljenasto-crne. Naj predmet su joj Artminacija i Drevne Rune. Patronus joj je vidra, bauk da joj učitelji kažu da je i svega pala. Nekad mi se čini da previše uči, ali cura je na mjestu. Ima u Hogwartsu mačka Krivonju, a naj profesor joj je prof. Vector. Naj frendovi su joj Ronald Weasley i Harry Potter, a naj frendice Ginny Weasley i Lillith Serenity Ivy Fox.

Jonathan Ackles
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole nije dopušteno (2008) | Copyright © by Katja Natascha Kourkova

Credits

Pic: !!
Brushes: !! | !!
Dizajn: Simpa