Božićni sajam knjiga u Tvornici

Da je Božić pred vratima, podsjetila nas je i Mozaik knjiga te organizirala Božićni sajam knjiga. Od 19. do 22. prosinca, svakim danom od 10 do 20 sati, Tvornica kulture bila je glavno odredište za sve knjigoljupce.



Iz različite ponude knjiga svatko je mogao naći nešto za sebe po simboličnoj cijeni. Od slikovnica, znanstvenih knjiga, kuharica, krimića, ljubića, knjiga o samopomoći do rječnika i enciklopedija, izbor je stvarno bio dosta velik, a cijene više nego povoljne.





S obzirom na božićni popust do čak osamdeset posto, neke od knjiga bile su ponuđene za tek nešto kuna, pa sve do stotinu. Tako su se slikovnice mogle nabaviti već od dvije, dok se za pet kuna imalo priliku birati iz različite ponude naslova.





Priručnici i literatura za samopomoć bili su dostupni već od četrdeset kuna, a ukoliko ste se odlučili učlaniti u Mozaikov Svijet knjige, dobili biste knjigu na poklon.

Kako je ovo vrijeme vrijeme darivanja, Božićni sajam knjiga u Tvornici došao je mnogima kao naručen. Izbora za darove je bilo mnogo i svačiji je ukus, bez sumnje, pogođen. Roditelji su mogli kupiti poklone za svoju djecu, ali i studenti različite priručnike i ostale knjige, kao i oni stariji.



Upravo zbog toga, ta tri dana Šubićeva 2 ugostila je mnogobrojne posjetitelje.



Za to su zasigurno jednim dijelom krivi bezobrazno visoki popusti, no neke od tih ljudi privukle su i same knjige. Sajmovi ovakve vrste sve su više organizirani, a zainteresiranost za njima je sve veća, iz čega se može zaključiti kako hrvatski narod sve više čita i voli knjige.

29.12.2010. u 21:06 · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #